S podjetjem Inštalacije Perin je prenova kopalnice hitra in kakovostna

Nesreče, težave ali zgolj želja po nečem novem – vse to so razlogi, da je prenova kopalnice za vas prava odločitev. Pri prenovah v vašem domu je izredno pomembno, da te zahtevne naloge ne zaupate komurkoli. Še posebej pri prenovi kopalnice velja, da je najbolje sodelovati s podjetjem, ki bo svoje delo opravilo profesionalno, da bodo materiali visoke kakovosti ter da bo prenova kopalnice hitro končana. Daleč najboljšo storitev vam lahko ponudimo v podjetju Inštalacije Perin.

Izpolnite obrazec in skupaj bomo našli ustrezno rešitev za vašo kopalnico

Ime in priimek

Telefonska številka

Email

Vaše vprašanje

[honeypot PaDejCeLahko-112]

Zakaj je prenovo vaše kopalnice najbolje zaupati podjetju Inštalacije Perin?

izredno kratki roki: Če je v vašem domu že kdaj potekala prenova kopalnice, verjetno veste, da je ta čas potrebnega veliko prilagajanja – doma namreč ne morete na stranišče, ne morete pod tuš, pravzaprav vam za določen čas manjka prostor, brez katerega si sicer življenja ne predstavljate. Kako dolgo traja, da je prenova kopalnice zaključena, je seveda odvisno od obsega prenove, ogromno pa pripomore tudi izvajalec sam. V podjetju Inštalacije Perin delajo mojstri z ogromno znanja in spretnosti, tako da bo prenova vaše kopalnice zagotovo končana v največ osmih dneh.

imamo več deset let izkušenj: Pridobivanje znanja je izredno pomemben vidik, če želi nekdo opravljati delo inštalaterja, vendar pravega mojstra naredijo šele izkušnje. Teh imamo v podjetju Inštalacije Perin veliko – kar 25 let, zaradi česar vam lahko zagotovimo izjemno kakovost dela.

nudimo vam garancijo na opravljeno delo: Ne glede na to, kako profesionalno mojstri opravijo svoje delo, vseeno obstaja možnost, da gre kaj narobe, pa sprva tega ne opazijo. Pri nas so te možnosti minimalne, a vam vseeno nudimo kar tri leta garancije na naše delo.

pospravimo za seboj: Nekatera podjetja sicer delo opravijo dobro, vendar za seboj pustijo pravo malo (ali veliko) razdejanje – prah povsod, koščke ploščic ali ometa posejane po tleh, umazanijo … V podjetju Inštalacije Perin verjamemo, da stranka, ko si zaželi, da bi se v njenem domu opravila prenova kopalnice, naroči zgolj to in ni njen interes še nadaljnjih nekaj dni pospravljati umazano in razmetano kopalnico. V podjetju Inštalacije Perin smo na tem področju zagotovo nekaj posebnega. Preden vam bomo namreč vašo novo oziroma prenovljeno kopalnico predali v ponovno uporabo, se bo v njej pomudil še naš čistilni servis in jo pripravil za vas.

prenova kopalnice bela

nudimo vam brezplačno svetovanje: marsikateri posameznik, ki je lastnik hiše ali stanovanja, se verjetno zaveda, da mu bo na neki točki prišla prav prenova kopalnice, saj bo oprema v njej slej ko prej postala dotrajana, lahko pa se celo poškoduje. A mnogi, ki se lotevajo prenove kopalnice, pravzaprav sploh ne vedo, kako se lotiti dela, saj niso še nikoli prenavljali kopalnice in nimajo znanj in spretnosti, ki jih za kakovostno opravljanje svojega dela potrebuje inštalater. Ravno tako zaradi neznanja se marsikdo odloči za nakup opreme in materialov, ki ne sodijo v njegov dom, inštalater, ki so ga najeli za montažo, pa temu ne bo oporekal, saj vam bo lahko v primeru okvar popravilo namesto enkrat zaračunal kar dvakrat! A v podjetju Inštalacije Perin smo resnično pošteni. To dokazujemo s tem, da preden se začne adaptacija kopalnice, k vam pošljemo mojstra, ki vam bo svetoval in natanko pojasnil, kaj potrebujete, da bo vaša kopalnica tam, kot mora biti.

– nudimo številne ugodnosti: Projekti, ki se jih izpeljuje v domu, pogosto precej stanejo in prenova kopalnice tu gotovo ni izjema. Še posebej pogosto pa morajo svoj dom, s tem pa tudi kopalnico, prilagoditi starejše osebe, ki so velikokrat gibalno ovirane, zato svojega doma in opreme v njem ne morejo več uporabljati tako, kot so ga lahko nekdaj. Prenova kopalnice pa je na žalost nekaj, česar si ne more privoščiti vsak, posebej ne osebe, ki imajo nizko pokojnino in komaj preživi iz meseca v mesec. Zato v podjetju Inštalacije Perin za starejše stranke oziroma upokojence nudimo brezplačen prevoz do trgovine, ki jo stranke izberejo same, tam pa pogledajo opremo in materiale ter se odločijo za to, česa si želijo. Svojim starejšim strankam prav tako nudimo 23 odstotkov popusta na izbrano opremo. Po izletu v trgovino opremo dostavimo in jo po potrebi nesemo do stanovanja.

Prenova kopalnice je resno opravilo, ki se ga je potrebno lotiti strokovno – s pravilno opremo, pravilnimi znanji, spretnostmi, izkušnjami ter zagnanostjo, da je delo opravljeno kar v najkrajšem možnem času. Vaše želje je, če želite, da bodo ustrezno uresničene, dobro predati strokovnjakom, in tudi prenova kopalnice tu ni nobena izjema. O naši uspešnosti in profesionalnosti priča več sto zadovoljnih strank, pri katerih je adaptacija kopalnice izpolnila vse njihove želje. Pokličite nas tudi vi in poskrbeli bomo, da bo vaša kopalnica takšna, kot kopalnica mora biti.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*