Potrebujete prevoz na letališče? Pokličite bookTAXI Slovenia za najboljšo ponudbo!

Včasih želimo potovati z letalskim prevozom, a smo od letališča pač preveč oddaljeni, da bi se tja odpravili peš, avta ne želimo pustiti na tamkajšnjem parkirišču, javni prevoz pa ob količini prtljage, s katero potujemo, prav tako odpade. Popolno rešitev za vašo zagato vam ponuja prevoz, ki bo namenjen samo vam, hkrati pa vam ne bo treba biti ves čas v skrbeh za svoje vozilo – za svojo pot do letališča pokličite kar taxi! Ljubljana – Brnik in druge destinacije bodo z našimi vozili kot na dlani.

V podjetju bookTAXI Slovenia vam ponujamo najudobnejši, hkrati pa tudi najbolj ugoden prevoz na letališče. Do tam vas lahko zapeljejo naši vozniki tako v osebnem kot v kombiniranem vozilu, lahko pa najamete tudi kombi brez voznika in se novim dogodivščinam naproti odpeljete kar sami.

Za mnoge je prevoz na letališče ali z letališča prava nočna mora, ki se ji poskušajo na vsak način izogniti ali vsaj upajo, da bo čimprej minila. Temu botrjujejo bodisi slaba vozila ali neprijazni vozniki ali pa kar oboje. Pri nas bo izkušnja vse prej kot neprijetna – zna se celo zgoditi, da si boste zaželeli, da poti ne bi bilo nikoli konec.

Čista, nova in servisirana vozila

Medtem ko ostali prevozniki, ki se ukvarjajo s prevozi do letališč in drugam, svojim strankam za prevoz na letališče velikokrat ponujajo le zastarela vozila, ki niti slučajno niso udobna, še manj pa varna, so naša vozila, tako taxiji kot kombinirana vozila, skorajda nova – prav nobeno od tistih, ki so trenutno v uporabi, ni starejše od petih let. Medtem, ko bi drugje plačali ogromne vsote denarja, da bi vam prevoz na letališče ponudili v vozilu, ki ga že lep čas ni pregledal noben mehanik, boste pri nas vedno sedli v brezhibno ohranjeno redno servisirano vozilo, ki ima opravljen tehnični pregled in urejeno vse potrebno, da vas varno pripelje do cilja. Povsem enako glede varnosti velja tudi za majhne otroke – samo pokličite nas in nam povejte, da bo z vami potoval tudi mali potnik in vozilo bomo posebej za vas dodatno opremili z otroškim sedežem, v katerem bo tudi otrokom udobno in se bodo v našem vozilu počutili povsem varno.

prevoz na letalisce prevozi-do-letalisc taxi ljubljana brnik voznja

Drugi taksisti radi v svojem avtu počnejo marsikaj, med drugim tudi kakšnega prižgejo, nekateri celo takrat, ko je v njihovem vozilu stranka. Pri nas tega nikakor ne boste doživeli. Vsa vozila, tako osebna kot kombinirana, so očiščena do potankosti, v njih pa, to vam lahko zagotovimo, še nikoli ni bila prižgana cigareta. Veliko namreč damo na to, da stranka sede v čisto vozilo in si prijetno izkušnjo zapomni za vse življenje.

S prevozi do letališč se ukvarjamo že zelo dolgo in mnoga leta izkušenj nas delajo najboljše na tem področju. Naši taksisti in taksistke so profesionalne osebe, ki svoje delo opravljajo z ljubeznijo in predanostjo. Vedno bodo oni čakali vas – nikoli ne bo vam potrebno čakati njih. Na letališču vas bodo pričakali s tablo, na kateri bo napisano vaše ime. Tako se gotovo ne boste zgrešili. Vaš voznik oziroma voznica vam bo pomagal/a tudi s prtljago. Vi se boste le usedli in uživali do vaše destinacije, do kamor naš bo pripeljal naš kombi ali taxi: Ljubljana, Brnik ali kamorkoli že potujete.

Če ste bili že kdaj dalj časa zaprti v taxiju z voznikom, ki je bil slabe volje in z vami ni želel spregovoriti niti besede, potem še preveč dobro veste, kako neprijeten je lahko takšen prevoz na letališče ali drugam. Verjamemo, da ima vsakdo lahko kdaj slab dan, vendar se to na njegovem odnosu do stranke nikakor ne sme poznati, saj je takšno obnašanje nadvse neprofesionalno in tudi zelo neprijetno. Naši vozniki vedo, kako pomembno je, da s stranko že na začetku vzpostavijo profesionalen odnos. Radi bodo z vami pokramljali o vsakdanjih stvareh, vam natančno opisali pot do tja, kamor potujete, ter vam svetovali glede krajev, ki jih je vredno obiskati. Tako boste za svoj prevoz na letališče dobili štiri osebe v eni: voznika, turističnega vodnika, navigatorja, ki vam bo pomagal, da se ne boste izgubili, in nekoga, ki se bo z vami pogovarjal. Prevoz na letališče bo tako postal mnogo bolj prijetno opravilo.

Kako nas najdete? Preprosto! Dostopni smo tudi preko spleta, le v brskalnik morate vpisati katero izmed ključnih besed: bookTAXI Slovenia, “taxi ljubljana brnik” ali kaj podobnega.

Če torej potrebujete prevoz na letališče ali kamorkoli drugam, tako znotraj meja naše države kot zunaj, je podjetje bookTAXI Slovenia gotovo prava odločitev za vas. Prevozi do letališč še nikoli niso bili tako prijetni in udobni.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*