Kakovostna prsna črpalka za prve mesece dojenja

Prsna črpalka je zelo dober pripomoček v prvih mesecih življenja z vašim dojenčkom, ki olajša hranjenje malega bitja. Včasih je nujno, da si mama s pomočjo črpalke za mleko, ki jo dobite na povezavi http://baby-nega.si počrpa mleko in ga otrok spije s pomočjo dude, če gre na primer za bolezen ali kaj drugega, da otrok ne more piti neposredno pri mami. Tako stanje je praviloma začasno in kratkotrajno, zato se prsna črpalka lahko tudi najame zaradi manjšega stroška kot je nakup črpalke.

prsna črpalka

Najeta prsna črpalka je cenejša in je lahko bolj učinkovita, ker lahko najamete kakovostno, kakršne si na primer ne bi privoščili sani, ker je potem tako lai tako ne boste več potrebovali, če kakšen mesec ali nekaj mesecev. Težko je oceniti, koliko časa bo tako stanje trajalo, zato je nakup prsne črpalke manj smiseln od najema.

Prsne črpalke so različne, lahko so ročne lai pa električne. Katera prsna črpalka vam bo bolj ustrezala, se odločite sami ali pa preizkusite in boste vedeli, s katero se počutite bolj udobno. Na razpolago je kar nekaj modelov. Vsaka mama izbere svojega, saj mora biti lepo prilagojena telesu mame. 

Vaš otrok bo tako imel vedno dostop do svežega materinega mleka, ki je nujno za zdrav razvoj otroka že v prvih mesecih in potem še kasneje. Pri tem bo prsna črpalka znatno pomagala in vama olajšala delo. Tako bo tudi oče ali kdo drug lahko otroka nahranil brez težav z vašim mlekom. Dobro pa veste, da je vaše mleko za otroka najboljše in nobeno drugo niti noben nadomestek ni tako primeren, kot le vaše mleko.

Zato je najbolje, da za otrokov blagor poskrbite takoj in najamete prijetno prsno črpalko, ki bo olajšala hranjenje vašega otroka ter vam odstranila eno skrb stran, kar je pomembno, da mati ni pod stresom, ko otrok dobi mleko, ker se to vse pozna na hormonih in otrokovem zdravem razvoju. 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*