Pustni kostumi 2017 za vse generacije

Pust je prav poseben praznik za vse otroke in odrasle, ki so otroci po srcu, da s posebnimi pustnimi kostumi 2017 preženejo zimo. To je čas, ko se zima poslavlja in prihaja pomlad, otroci pa mrzlično iščejo primeren in izviren kostum. Pustni kostumi 2017 se po trendih ne bodo preveč razlikovali od prejšnjega leta.

Deklice bodo lahko izbirale med različnimi princeskami in junakinjami iz pravljic. Na pustovanjih ne bo manjkalo mišk, Sneguljčic, nekaj se jih bo našemilo v Piko Nogavičko, lahko bomo videli pa tudi čebelice, rožice, angele in hudičke.Pustni kostumi 2017 pa bodo dopolnjeni tudi z različnimi zabavnimi različicami klovnov in klovnes. Ne smemo pozabiti tudi na čarovnice, okostnjake in različne živali.

pustni kostumi vražiček

Za fante pa pustni kostumi 2017 nudijo obleke za celo vrsto super junakov. Poleg policistov, gusarjev, kavbojev in Indijancev pa bomo lahko na letošnjih karnevalih zasledili široko paleto živalskih kostumov. Tudi najmlajši udeleženci pustovanj se lahko našemijo in sodelujejo pri zabavi. Za njih so primerni pustni kostumi 2017, ki so enostavni za oblačenje in slačenje. Malčke je namreč potrebno previjati ali pa se hitro umažejo in je zato priporočljivo izbrati kostum, ki se s hitro potezo sleče. Ne glede na uporabnost kostuma, pa so malčki lahko prav tako izvirni in ljubki. Za njih so pripravljeni predvsem ljubki živalski kostumi pisanih barv. Veliko boste lahko videli žabic, medvedkov, ježkov ter zajčkov.

Tudi za odrasle se najdejo zanimivi pustni kostumi 2017. V primeru, da se boste na pustno zabavo odpravili skupaj s partnerjem, so še vedno izredno priljubljeni tandemi nuna in duhovnik, angel in hudiček, zdravnik in medicinska sestra, ne bodo pa manjkali tudi čarovniki in čarovnice ter kavboji in Indijanci. Pustni kostumi 2017 sledijo torej klasiki, dopuščajo pa tudi možnost inovativnih skupinskih mask, ki prikazujejo določen pojav v družbi ali prikazujejo dogodek. V takšnem primeru lahko pustne kostume izdelate sami. Za popestritev skupne maske si lahko kupite masko ali pa si kreativno poslikate obraz. Zelo zanimive so tudi družinske maske, kjer kot celota lahko prikazujete živalski vrt, roj čebel ali pa celo pirate s Karibov.

pustni kostumi vampir

Pustni kostumi 2017 dopuščajo ogromno možnosti, da se za en dan prelevimo v tisto, kar si od nekdaj želimo, da uporabimo malo domišljije in da uživamo kot v otroških letih. Včasih je dovolj že, da si na glavo poveznemo posebno pokrivalo ali lasuljo, ki nas takoj prestavi v domišljijski svet. Omislite si lahko tudi pusta ličila in postanete za en dan nekdo drug. Pustni kostumi 2017 ni nujno, da so dragi in zapleteni. Kupite si lahko masko in se primerno oblečete in že ste neprepoznavni. Na voljo je ogromno pripomočkov, kot so različne maske in očala, umetne trepalnice in nohti, različno orožje in ostali rekviziti, najdete pa tudi umetne rane za telo. Namigov za najbolj zabaven praznik je torej dovolj. Izberite si svojo inovativno pustno masko in uživajte v preobrazbi. Bodite nekaj, kar ste si že dolgo želeli.

Ta praznik je še posebej zanimiv in zabaven za otroke, tako da upoštevajte njihove želje in poglejte kaj ponujajo pustni kostumi 2017. Skupaj z njimi se lahko odpravite na kakšno zanimivo pustovanje, ki jih pri nas ne manjka.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*