Rabljeni računalniki za domačo in poslovno uporabo

Potrebujete nov računalnik, ki bo zmogljiv ter hkrati ne predrag? Ste pomislili, da so rabljeni računalniki odlična izbira, ki vam omogoči ugoden ter hkrati odličen nakup? Vendar je pri nakupu potrebna previdnost, če niste ravno strokovnjak na tem področju. True CAD je podjetje z več kot 25 letnimi izkušnjami, njihovo ponudbo računalnikov poslovnega razreda https://www.truecad.si/c/rabljeni-racunalniki/ pa lahko ocenimo kot odlično izbiro, tako za domačo, kot za službeno uporabo.  Poslovneži, domači uporabniki, igričarji, umetniki… vsakdo lahko najde tisto, kar potrebuje in prijazni svetovalci vam lahko pomagajo pri izbiri, seveda pa imate tudi garancijo, saj so vsi rabljeni računalniki strokovno pregledani in preizkušeni.

rabljeni računalniki dobra izbira pisarna

Prihajajo iz velikih podjetij, kar pomeni, da so uvrščeni v poslovni razred, katerega sestavljajo kvalitetni materiali ter boljši hladilni sistemi s tršim ohišjem, kar pa ima ključen vpliv na življenjsko dobo računalnika. Pri nakupu ste lahko povsem brez skrbi, saj so vsi računalniki strokovno pregledani, testirani in očiščeni. Da pa boste lahko povsem brez skrbi poskrbijo tudi za 12 mesečni garancijski rok. Praktično enako, kot če bi kupili nov računalnik, le prihranili boste kar precej denarja. Lahko ste tudi brez skrbi glede proizvajalcev, saj je v njihovem izboru le linija priznanih blagovnih znamk, poleg tega pa imajo tudi lasten servis, kjer vam prijazno priskočijo na pomoč tudi po nakupu.

Rabljeni računalniki se delijo na tri kategorije: v kategoriji A, ki predstavlja tudi večinski delež prodajnih artiklov so le trpežni računalniki, ki vam bodo služili še dolgo časa. Če bi radi prihranili nekaj denarja, se lahko odločite tudi za kategorijo B, v katero sodijo računalniki, ki niso prav nič manj zmogljivi, vendar imajo po navadi kakšno majhno »lepotno« napako, ki pa na delovanje naprave nima nobenega vpliva. Vas zanima tudi kategorija C ? Žal te v ponudbi podjetja TrueCAD ne boste našli, ker sem sodijo naprave, ki ne bodo več dolgo delovale. Rabljeni računalniki so prava izbira za vse, ki cenijo kvaliteto in želijo svoj denar smotrno porabiti.

Nakup rabljenega računalnika je lahko precej tvegan, saj se prodaja odvija večinoma neposredno med fizičnimi osebami brez garancije, s precejšnjim tveganjem, saj ob nakupu ne dobimo nobene garancije, da bo naprava še nekaj časa brezhibno delovala, zato marsikdo niti ne pomisli na to možnost. Če imate dovolj denarja, da vam velik prihranek (tudi nad 500 eur) ne pomeni veliko, potem se boste verjetno odločili za nakup novega računalnika. Če pa ste morda med tistimi, ki cenijo kvaliteto, vendar radi tudi prihranijo, oziroma si privoščijo morda dražje počitnice od načrtovanih ali pa kakšen nov kos pohištva, potem so rabljeni računalniki priznanih blagovnih znamk z garancijo zagotovo prava izbira za vas. To pa je nekaj, kar je na našem tržišču še morda malo manj prepoznavno in večina izmed nas pomisli le na fizične osebe, ki ti lahko prodajo »mačka v žaklju«. Pravzaprav bi lahko zatrdili, da so računalniki iz linije A kot novi in le redko kdo bo sploh opazil, da ga niste prinesli iz trgovine.  Tudi linija B ni nič slabša, le kakšna praska jih lahko »krasi«.

rabljeni računalniki dobra izbira roza

Tudi pri nakupu avtomobila se nas večina odloči za nakup rabljenega in v tem primeru se raje odločimo za nakup pri pooblaščenem prodajalcu, ki je avto pregledal, saj se tako počutimo varnejše. Rabljeni računalniki so tukaj še v prednosti, saj je izbor vezan le na kvalitetne znamke, strokovno so pregledani in testirani in za razumno ceno boste prejeli res vrhunsko napravo.  Izbor je primeren tako za domačo uporabo, kot tudi za podjetnike, glede na vaše potrebe vam bodo svetovali izbor, ki je prav vam »pisan na kožo«.  Večina nas nima pojma, kaj izbrati in po navadi povezujemo ceno s kvaliteto, kar pa ne drži vedno. Odvisno od želja in potreb posameznika ter njegove finančne zmožnosti so rabljeni računalniki lahko prava izbira za vsakogar, saj je izbor pester in širok.

Torej, ko se odločimo za nakup rabljenega računalnika je najpomembnejše, da se vprašamo za kakšen namen potrebujemo računalnik, kakšno zmogljivost potrebujemo, kaj je za naj najpomembnejši dejavnik pri izbiri ter koliko želimo odšteti za novo pridobitev. V podjetju TrueCAD nam bodo znali odlično svetovati, njihov izbor znamk je vrhunski, pri njih lahko kupite računalnike znamk Lenovo, Dell, Hp, Asus… Na zalogi iamjo različne konfiguracije in za vsakogar se bo nekaj našlo. Kot pravi računalniški strokovnjaki vam bodo lahko svetovali pri izbiri, saj le malokdo od nas sploh ve, kakšen procesor bi potreboval, kako zmogljiv trdi disk bi bil najprimernejši… Rabljeni računalniki z garancijo ter vsemi informacijami pred nakupom ter enoletna garancija prepriča še tako zahtevnega kupca.

Torej, če ste se odločili za nakup rabljenega računalnika, ki prihaja iz velikega podjetja ( takšna podjetja uporabljajo le zmogljive računalnike), ki je iz družine priznanih blagovnih znamk, ki je strokovno pregledan, očiščen in testiran, ki zagotavlja še dolgo življenjsko dobo in ima poleg naštetega še eno letno garancijo  potem so rabljeni računalniki TrueCAD zagotovo prava izbira. No pa še stranski učinek imajo : prihranek, ki vam omogoča, da si privoščite še nekaj zase !

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*