Sanjska služba za 13.000 € na mesec je lahko vaša

Imate občutek, da smo državljani Slovenije ovce, ki se pustimo politikom vleči za nos, ti pa si lepo polnijo svoje žepe in živijo na naš račun?

Sanjska služba za 13.000 evrov mesečne plače.
Sanjska služba za 13.000 evrov mesečne plače.

Tudi jaz sem bil dolgo časa ovca, potem pa sem enkrat le spregledal in se odločil, da ne hodim več na volitve. Če se politiki že delajo norce iz nas, naj se delajo brez moje podpore.

Verjetno na volitve nebi šel nikoli več, če se nebi Marko Vrtovec in Dare Troha domislila genialne ideje. Na Facebooku sta naredila stran, kjer ti je z malo sreče na voljo sanjska služba, z mesečno plačo 13.000 evrov.

Marko in Dare sta mnenja, da bi v Sloveniji z žrebom dobili boljše politike, kot jih imamo sedaj. Z njunim mnenjem se popolnoma strinjam!

Na njihovi Facebook strani https://www.facebook.com/DASanjskaSluzba se lahko prijaviš, v kolikor želiš kandidirati za poslanca v evropskem parlamentu. Seveda vsi prijavljeni ne bodo mogli kandidirati, zato bodo naključno izžrebali osem oseb, ki bodo na evro volitvah kandidirali na posebni listi.

Vsi, ki smo se prijavili za sanjsko službo, pa naj bi bila naša dolžnost, da gremo na volitve in volimo za te kandidate, ki bodo naključno izžrebani. Jaz sem se prijavil pred dvema dnevoma in prisežem, da bom šel na volitve in volil te ljudi! Mogoče pa bom imel srečo in bo sanjska služba moja.

Danes je Peter Prevc osvojil bronasto olimpijsko medaljo. Na Facebooku sem opazil objavo predsednika Boruta Pahorja, ki je z lepimi besedami čestital Petru Prevcu za osvojeno bronasto medaljo. Na bruhanje mi je šlo, ko sem videl, kako ljudje z veseljem všečkajo ta prispevek in pišejo predsedniku, kako lepo je to napisal. Pa ljudje božji, menda ja ne mislite, da je Pahor res sam napisal ta prispevek? To mu je napisal en profesionalni pisec, ki ga mi davkoplačevalci dobro plačujemo. Zanima me tudi, če bi Pahor šel v Soči, v primeru, da mu potovanja nebi plačali davkoplačevalci? Ne vem kako nekateri še niso dojeli, da je to samo ena velika samo promocija za Pahorja.

Pred nekaj dnevi sem prebral, da je Alenka Bratušek izjavila, da je po enem letu njene vlade Slovenija v veliko boljši kondiciji, kot je bila pred enim letom. Pa iz koga se ona dela norca? Imamo rekordno brezposelnost. Država je bila pred enim letom vsaj za 5 milijard evrov manj ‘zapufana’. Naj mi kdo razloži, kako je lahko država v dobri kondiciji, če ima vsako leto več kredita in ve, da se bo morala naslednje leto še bolj zakreditirati,…

Politiki so trdoživi in se ne dajo. Množični protesti, ki so bili v Sloveniji, so se izkazali za bolj kot ne, neučinkovite. Rezultat vseh protestov je bil le odstop Franca Kanglerja v Mariboru. V Sloveniji imamo cel kup politikov, ki imajo veliko masla na glavi, pa zaradi protestov ni niti eden pomislil, da bi odstopil.

Mogoče je zadnje naše upanje, da v evropski parlament pošljemo naključno izžrebane ljudi, pa na naslednjih volitvah za državni zbor, bi lahko ubrali tudi isto pot.  Slabše kot je trenutno, zagotovo ne more biti!

Če te zanima sanjska služba, se lahko prijaviš na https://www.facebook.com/DASanjskaSluzba.

 

2 komentarja

  1. peter podrepšek

    jaz sem pravi za to službo

  2. Kristjan Klavžer

    Žal gre v politiki vse prepočasi in zaradi birokracije in korupcije je težko narediti spremembe. Jaz sem bolj revolucionaren človek, ker se mi ne da zapravljati življenja v parlamentu in predlagati pametne in takoj potrebne spremembe, zato, da jih bodo potem tam več let obravnavali in po vsej verjetnosti zavrgli.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*