Sara Tahirović, zmagovalka resničnostnega showa Paradise Hotel

Gotovo se še spomnite enega izmed bolj zanimivih resničnostnih šovov pri nas – Paradise Hotel. Spremljali ste ga lahko na Planet TV, med vsemi prijavljenimi pa je na koncu glavno nagradno odnesla prikupna mlada gospodična Sara Tahirović. Z njo sem pred kratkim opravil tudi intervju, ki si ga lahko preberete v spodnjih vrsticah.

paradise_hotel_sara_tahirovic

Tomaž Gorec: Minilo je eno leto in pol odkar ste postali zmagovalka resničnostnega showa Paradise hotel. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi se še enkrat prijavili na ta show?

Sara Tahirović: Minilo je že nekaj časa, a spomini ostajajo.  Rada imam nove izzive, a priznam včasih se jih tudi malo bojim… bila sem zelo ne sigurna ko sem izvedela da sem bila zbrana na avdiciji za resničnostni show, a danes  ne obžalujem nič!  Ponovila bi brez obotavljanja!

Sara Tahirović in Tomaž Gorec
Sara Tahirović in Tomaž Gorec

Tomaž Gorec: Kaj pozitivnega vam je ostalo od sodelovanja in zmage v resničnostnem showu Paradise hotel?

Sara Tahirović: Meni osebno prav veliko! Na večjih različnih področjih so se mi poti še bolj odprle, znala pa sem to tudi sama dobro unovčiti.  Največ pripomore k temu tudi to, da sem v showu, kot tekmovalka imela veliko priljubljenost, ker sem ostala zvesta sebi in se v 35ih epizodah nisem prav veliko spremenila. 

Tomaž Gorec: Mogoče tudi kaj negativnega?

Sara Tahirović: Moram reči da je zame kakšna stvar zelo težko negativna, saj se z vsega nekaj naučim, vendar ne…jo iščem in jo ne najdem! Torej bi lahko temu rekla da nisem imela negativnih izkušenj na nobenem področju, je pa res da sem se morala navaditi na kar nekaj novega, vendar sem se že pripravila na to in zelo dobro znašla.

Tomaž Gorec: S katerimi sotekmovalci imate še vedno stike tudi po zaključku showa?

Sara Tahirović: Deni Sebastian Eferl je fant s katerim sva si zmago delila in se slišiva vsake toliko, ker  živi na Dunaju, se slabo vidimo vendar ohranjamo stike. Enako tudi Alja, Simon, Filip, Dragica, Renata…. imamo posebno spoštovanje drug do drugega in se vsake toliko skupaj dobimo na kakšni kavi. 

Tomaž Gorec: Kakšna se vam je zdela Kostarika?

Sara Tahirović: Zelo lepa! Žalostno je da odidemo na potovanja v zelo znane napredne dežele, meni je bilo najbolj všeč prav to, kako slab je človeški poseg v naravi in smo dejansko videli prave džungle, živali, … celo mrčes in žuželke sem po nekem času vzljubila, saj so bile na vsakem koraku in so bile prav del vsega tega. Moja življenjska želja je bila videti morskega kita in tam se mi je ta želja tudi izpolnila, bila sem na manjši barki s katere sem jih opazovala samo nekaj metrov stran. 

Tomaž Gorec: Jo boste kdaj obiskali kot turistka?

Sara Tahirović: Ker sem govorila dobro špansko, sem ohranila tudi kar nekaj stikov, ki mi bodo veselo pomagali, da to deželo spet obiščem. Presenetljivo gostoljubni so. 

Tomaž Gorec: Po prihodi iz resničnostnega showa Paradise hotel ste se začeli graditi glasbeno kariero. Kako vam gre?

Sara Tahirović: Kaj pa vem ne samo po tem da sem začela graditi, od nekdaj sem se ukvarjala s tem, vendar ne povsem profesionalno, saj je bila glasba vedno moj sprostitveni konjiček. Morala bi več energije vložiti v to mislim, a nimam tudi tako ogromne želje, saj imam ogromno dela v kozmetiki, ki se ji tudi ne želim odreči povsem. 

Tomaž Gorec: Po poklicu ste frizerka in delate v kozmetičnem salonu. Imate željo imeti svoj frizerski ali kozmetični salon?

Sara Tahirović: V preteklosti je bila to moja želja, saj imam ogromno zamisli in mislim da moj salon na koncu nebi bil povsem navaden salon.  Malo šale : ) Ta želja me vedno bolj mineva, bi lahko rekla, saj vidim že zdaj koliko dela imam kaj bi bilo šele potem. Moj oče je podjetnik in v otroštvu ni imel kaj preveč časa za nas,mama se boji da grem po njegovi poti in da nebi imela dosti časa za otroke, tako da tu jo bom verjetno le uslišala.

Tomaž Gorec: Radi potujete?

Sara Tahirović: Rada potujem, vendar je zame zelo pomembna na potovanju tudi dobra družba.

Tomaž Gorec: Katera je vaša sanjska destinacija?

Sara Tahirović: Sanjski je bil zame kakšen osamljen otok z džunglo živalmi… vendar je to praznino zapolnila Kostarika. Torej je sedaj na vrsti kakšno mesto stavb, kot je Dubai,  New York…

Tomaž Gorec: Kam greste letos na morje?

Sara Tahirović: Nikoli nisem načrtovala potovanja mesece prej, nisem tak človek, ko me kaj piči skočim pogledati za karto in oditi čim prej. Poleti bom naj verjetneje še blizu, Črna Gora ali Hrvaška, pozimi pa bom odtavala bolj daleč.

Tomaž Gorec: Bi odvrgli oblačila za Playboy?

Sara Tahirović: Všeč so mi fotografije z mejo okusa, kjer ženska pokaže ravno dovolj svojih ženskih atributov. Dobiti naziv Playboy zajčica zame ni ne vem kakšen dosežek v življenju, zanimajo me cilji, ki jih je težje doseči. Playboy me ne mika.

Tomaž Gorec: Kakšni so vaši načrti za prihodnost?

Sara Tahirović: V prihodnje upam da bom spet malce več časa posvetila glasbi in se še naprej odlično razvijala v kozmetiki. Presenetila pa vas bom z naj različnejšimi članki na moji novi spletni strani, kjer bom dala svoje znanje na plan.

Hvala za pogovor in obilo uspeha v življenju vam želim še naprej!

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*