Si želite nov dom in hišo na top lokaciji?

Ponuja se vam priložnost za nakup hiše na čudoviti lokaciji! Ravno prav velika, z dobro energijo in s prostori, ki so vsebinsko stilsko urejeni.

V kolikor si želite kvalitetnega bivanja, kjer ste v neposrednem stiku z naravo in  hkrati v centru mesta, potem berite zapisan oglas naprej!

hiša nepremičnina velika

Hiša se nahaja v kraju Slovenska Bistrica, na zelo tranzitnem območju med Mariborom in Celjem. Na voljo vam je 130 m2 bivalne površine v spremstvu 15 m2 kleti in 20 m2 velike terase. Prostori so urejeni za vašo takojšnjo selitev, oprema ostaja z vami.

V kletnem prostoru se nahaja toplotna črpalka za ogrevanje vode, prav tako pa imate prostor za ozimnico. V spodnji etaži sta vam na voljo dva hodnika, prostorna kopalnica, ki nudi ločen prostor med tušem in umivalniki. Na voljo je tudi prostor za shrambo, ki je skrit pod stopniščem in dostopen v kopalnici.

V skupnem prostoru, ki obsega 33m2 je dnevna soba skupaj z jedilnico in kuhinjo, obdani v lepo zeleno barvo sten. V kuhinjskem delu si oči spočijete ob pogledu na kokosove orehe, poleg tega les doda svoj topel občutek. Tudi v jedilnici vas čaka unikatna lesena miza, ki nudi prostor za druženje 8 osebam. Tla so v spodnjem nadstropju v moderni keramiki, razen spalnice, kjer je laminat. Vsa notranjost prostorov je obdelana z mavčnimi ploščami, poudarjam, da je hiša zelo dobro izolirana že sama po sebi, saj so stene v večini butane, kar je prijazno tudi vašemu zdravju.

Ko se naveličate skupnega prostora vas čaka spalni prostor v izmeri 15m2. Iz dnevno-jedilnega prostora vam je na voljo izhod na čudovito in prostorno teraso. Pozimi si še posebej pričarate občutek domačnosti, ko zakurite kamin, ki ogreva celotno hišo. Vsa napeljava je urejena na novo, prav tako dimnik.

Zgornja etaža je pripravljena za ureditev dodatnih bivalnih prostorov v izmeri 65m2.

V etaži se nahaja velika pokrita terasa z lepim razgledom. Urejen imate odtok in vodo za dodaten wc, elektriko. Ureditev lahko torej poteka po vaših željah v celotnem zgornjem nadstropju. Hiša stoji na 500m2 zemljišča, kjer imate dovolj prostora za ureditev vrta in preživljanje časa z družino ter hišnim ljubljenčkom.

Lega parcele je sončna, v bližini narave in gozda ter hkrati dostopnost mesta v le nekaj minutah.

Do avtocestnega priključka imate dve minuti vožnje, v bližini vsa infrastruktura, banka, vrtec, šola, lekarna, zdravstveni dom, kopališče, trgovski center, gostinski lokali in restavracije, skratka vse je na dosegu roke in oddaljenost ni težava tudi, če se odpravite peš. Pomembno dejstvo je tudi to, da imate prijazne sosede, ki so vedno pripravljeni pomagati.

Hiša je grajena leta 1960, nov videz in celotno adaptirana v letu 2016 in 2017 . Pričaka vas nova fasada, okna, vrata, streha (kritina znamke Tondach), nov nadstrešek. Na kratko povedano, v celoti obnovljena zunaj kot noter, še travo smo vam posadili na novo. Ločen objekt zunaj je na voljo tudi kot prostor za shranjevanje športnih ali kakšnih drugih rekvizitov ter garaža za en avtomobil.

Po želji je na razpolago dovolj prostora, da si uredite prostor za morebitnega dodatnega jeklenega konjička, otroška igrala in še kaj.

Cena nepremičnine je 148.000 eur in ne pričakujte »handlanja« oz. nižanja cene (razen za kakšno kosilo) saj je le ta postavljena realno in se pričakuje, da za ogled pokličete samo resni.

Po zapisu upam, da sklepate in razumete, da se bomo težko ločili od nje, zato prosimo, da pokličete tisti, ki ste za nakup res pripravljeni. Čeprav je težko, ločiti se moramo in se že veselimo novih lastnikov!

Za ogled in dodatne informacije lahko pokličite kadarkoli med 10.00-19.00 uro na telefonsko številko: 031 747 555 Tamara Andrašič

4 komentarji

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*