Ko najdemo pravo pot zase, je vse mogoče. Simptomi multiple skleroze se poslavljajo!

Dandanes se čedalje več ljudi obrača k iskanju drugačnih rešitev, ko uvidijo, da jim konvencionalna medicina žal ne more (več) pomagati. Svoje upe po izboljšanju „neozdravljivega“ zdravstvenega stanja polagajo v roke tistih, ki počnejo nekaj kar prostemu očesu praviloma ni vidno in umu ni razumljivo. Ravno zaradi slednjega dejstva, je človeku večkrat težje verjeti v izboljšave zdravstvenega stanja na tovrsten način, kljub množici posameznikov, ki govorijo o drastičnih izboljšavah, ki jih marsikdo kasneje označi kar za »čudežne.«

gorazd verbič psihologija

In čeprav si je potrebno „naliti čistega vina“ glede dejstva, da je ob poplavi t.i. (samooklicanih) mojstrov, veliko takšnih, ki v nesreči bolnika vidijo (žal) le priložnost za zaslužek, je med njimi  nekaj takih, ki imajo strokovno znanje, dolgoletne izkušnje in kar je najpomembneje – konkretne rezultate.

Eden takšnih je tudi dipl. bioterapevt, z licenco, gospod Gorazd Verbič iz Rogatca. Na tem področju deluje že 20 let. Ravno k njemu se je po pomoč obrnila tudi 34 letna gospa Simona Stojko, ki nam je zaupala svojo zgodbo:

Sum na multiplo sklerozo imam že 15 let. Začelo se je kar iz danes na jutri. Sprva mi je začela popuščati desna stran telesa in kar naenkrat nisem več zmogla lepo- normalno hoditi. Ko sem dvigovala določene predmete sem se morala truditi, da sem (ob)držala kontrolo nad njimi, saj bi mi v nasprotnem primeru padli iz rok. V nadaljevanju sem začela izgubljati moč nad telesom, nisem ga zmogla več kontrolirati, zato sem se zatekla po zdravniško pomoč. Pristala sem v bolnišnici, kjer je več zdravnikov skušalo ugotoviti, kaj se z mano dogaja. Nekako so se strinjali, da gre po vsej verjetnosti za multiplo sklerozo, vendar jo dokončno takrat niso potrdili. Simptomi so se sčasoma pojavljali le še občasno, zato se kasneje nisem vračala po pomoč, kot sem dobila prvotna navodila. Letos, ko so se simptomi pojavili v hujši obliki kot običajno, sem na tej točki ponovno obiskala  zdravnika, od koder sem bila poslana na vse možne preiskave, vendar se je zgodba okrog moje diagnoze bolj kot ne ponovila. Odločila sem se, da lastnega telesa ne bom „prepuščala naključju“. Naredila bom vse, da bo moje telo zdravo, saj sem spoznala, da je najdragocenejše kar imam. V istem trenutku sem se odločila, da bom poiskala pomoč na drugačen način. Zahvalila sem se svojemu zdravniku za dosedanjo pomoč in pričela iskati nadaljnje kontakte. Tako me je pot zanesla v Rogatec do bioterapevta Gorazda Verbiča.

gorazd verbič motivacija

Malo nenavadno, vendar je do občutnih izboljšav prišlo že ob prvem obisku bioterapij. Zmanjšale so se bolečine, povečala se je gibljivost rok in  moč v nogah.”

Simona izkušnjo opiše takole:

“Prvič ko sem prišla na terapijo h g. Verbiču nisem pričakovala veliko, vendar, ko je  pričel z izvajanjem terapije nisem mogla verjeti, kaj se dogaja z mojim telesom. Začutila sem mravljinčenje in toplino. Sprva se je to pojavilo v predelu nog, kasneje pa se je razvilo po celem telesu. Občutek je bil resnično čudovit, kot bi se v moje telo spustila elektrika in vzpostavila ponovne povezave v mojem živčnem sistemu. Po končani terapiji mi je g. Verbič rekel naj vstanem in poskušam hoditi. Sprva me je spreletel srh in spraševala sem se, le kako bom to zmogla, vedoč, da sem do tistega trenutka morala zelo premišljeno uravnavati koordinacijo svojega telesa. Ko sem nato vstala, sem skoraj poskočila, kar mi telo pred tem nikakor ni dopuščalo. Lahko bi zajokala od sreče. To je čudež! Telo mi je hvaležno, da sem poiskala pomoč pri g. Verbiču, ker sem si dovolila poskusiti nekaj, za kar sem čutila, da mi bo v pomoč. Sedaj razumem kako pomembno je poslušati svoje telo in verjeti. Vesela sem, da sem spoznala človeka, ki mi je s svojimi sposobnostmi zame čudežno pomagal in me postavil v realnost, kot jaz temu pravim,” navdušeno pripoveduje Simona.

V dveh mesecih po vsega skupaj le 12 tretmajev (3 ciklih po 4 tretmaje) z informirano bioenergijo pri g. Verbiču, je splošno psihofizično stanje gospe Stojko  popolnoma spremenjeno, njeno razmišljanje pa polno upanja. Pravi tako;

„Čutim, da se simptomi poslavljajo. Občutek imam, da se moje živčevje počasi a vztrajno obnavlja. Vračata se tudi moč in kontrola telesa. “

Mnenje bioterapevta je, da ima telo neverjetne sposobnosti samozdravljenja. Prenos informirane bioenergije je verjetno najstarejša oblika pomoči bolnemu telesu. Pri dosegu in ohranitvi lastnega zdravja je potrebno veliko postoriti tudi v lastni režiji. Če poiščemo glavne vzroke bolezni in jih odstranimo, smo se zadeve lotili na pravilen način.

Presodite sami, predvsem pa sprejmite odgovornost zase in svoje zdravje.

En komentar

  1. Emil Žibert

    G.Gorazda osebno poznam in zagotovo lahko potrdim, da vem kaj dela…občutil na lastnem primeru…
    Manjka še tako poštenih ljudi, ki gredo iskat vzroke bolezni, ne da samo kot redna medicina , “blažijo” stanja s kemijo, da postanemo potem odvisni od kemije. Jaz kemije ne potrebujem, zato priporočam vsakomur, naj se potrudi zase in se poveže z G.Goradom, TAKOJ!!!

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*