Zdravstvene koristi klasičnega skiroja za otroke

Nekateri trdijo, da so električni skiroji prihodnost, tako za otroke kot odrasle. Vendar pa podjetje RollJet zavrača to prepričanje, saj meni, da je klasičen skiro za otroke na “nožni pogon” prava pot za zelen in okolju prijazen način transporta. Pri vožnji s klasičnim skirojem se med gibanjem medenice krepijo mišice in raztegujejo mišice nog ter hrbta. Obenem se zmanjša obremenitev hrbta, saj se teža, ki bi jo sicer nosili v nahrbtniku, porazdeli na skiro za otroke. Nižje težišče zaradi pritrjene torbe dodatno stabilizira vožnjo.

Večnamenska uporaba klasičnega skiroja

RollJet skiro za otroke ni samo prevozno sredstvo za pot v šolo. S pritrjeno torbo omogoča hitro premikanje po ulicah mesta ali pa se lahko spremeni v zabaven dodatek za družinski izlet. Tomaž Ham, izumitelj medicinskega pripomočka stola SpinaliS, zdaj predstavlja novo rešitev za zdravje hrbtenice – RollJet torbo na kolesih. S to inovacijo hrbet razbremenimo težkega bremena, ki bi ga sicer nosili sami. RollJet se ponaša z uporabo najkakovostnejših materialov in več kot desetletjem razvoja. Verjamejo, da so ustvarili vrhunski skiro za otroke, ki izpolnjuje najvišje standarde na trgu.

Uporabniku prijazen dizajn

Pri načrtovanju in izdelavi RollJet skiroja so skrbno premislili vsako podrobnost. Ta skiro za otroke boste z lahkoto obvladali že v nekaj minutah. Prvotna zamisel Rolljet skiroja je bila olajšanje otrokom prenašanja težkih šolskih torb. RollJet predstavlja revolucionarno rešitev za otroke in odrasle, saj omogoča pritrditev torbe, s čimer se razbremeni obremenitev hrbtenice uporabnika. S 3 kolesi zagotavlja večjo stabilnost in varnost med vožnjo ter omogoča hitrejše prilagajanje kot dvokolesni skiroji. Občutljiv krmilni mehanizem pa zagotavlja natančnost in boljši nadzor pri vožnji.

Skiro za otroke

Slovenska inovacija z visokimi standardi kakovosti

RollJet je ponosen slovenski izdelek, izdelan iz najkakovostnejših materialov, ki se uporabljajo v visokotehnoloških panogah in letalski industriji. V desetletju razvoja so vgradili 127 sestavnih delov, od katerih jih je 33 posebej razvitih za RollJet. Poleg tega je RollJet trajnostni produkt, saj je 95% sestavnih delov reciklabilnih.

Poudarek na varnosti

RollJet skiroji za otroke so zasnovani s 3 kolesi za izjemno stabilnost in opremljeni z natančnim krmilnim mehanizmom, ki zagotavlja boljši nadzor med vožnjo. Ojačane deske s steklenimi vlakni zagotavljajo večjo moč in vzdržljivost, medtem ko odsevni elementi na torbah in skirojih povečujejo vidnost uporabnika v temi. Pri vožnji je priporočljivo uporabljati čelado in ščitnike ter upoštevati cestno prometne predpise, za dodatno varnost pa je na voljo pestra ponudba dodatkov.

Zdravje in zabava na poti v šolo

Otroci danes pogosto nosijo pretežka bremena na svojih hrbtih, kar lahko vodi v težave pri razvoju hrbtenice. RollJet šolska torba in skiro prinašata inovativno rešitev, ki omogoča zdrav razvoj in obenem zabavno pot v šolo. RollJet se izkaže kot edini izdelek na tržišču, na katerega je mogoče pritrditi torbo, kar omogoča razbremenitev hrbtenice otroka. Poleg tega spodbuja gibanje in dodatno popestri pot v šolo. Kvaliteten sistem vzmetenja in tri kolesa zagotavljajo stabilnost, medtem ko občutljiv krmilni mehanizem omogoča natančno vožnjo in boljši nadzor.

RollJet se ponaša z vrhunsko oblikovano šolsko torbo, izdelano po najvišjih standardih. Odporni materiali in dodatno podložene naramnice zagotavljajo varno in udobno nošenje, hkrati pa torba vsebuje kolesca, ki omogočajo enostavno prevažanje. S tem se popolnoma razbremeni hrbet pred pretežkimi obremenitvami, kar še dodatno pripomore k udobju in zdravju uporabnika.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*