Slovenska estradnica Nuša Rojs zapela otrokom zveze prijateljev mladine na Hrvaškem!

Morska klima je fenomenalna za ustvarjanje in Nuša je te dni uživala v svojem delovnem dopustu.
Za Nastop v sosednji hrvaški , natančneje v Poreču se je Nuša pripravljala na plaži pod oljko.
Razveseljuje mlade s svojim glasom in pozitivno energijo. Otroci, ki te dni dopustujejo preko zveze prijateljev mladine Maribor so nestrpno čakali njen nastop in v vrsti za avtograme je vršalo od dobre volje! Odmevala je zadnja izdana pesem ponosna gasilka! Dne 8.7.2017 torej predstavljena tudi v sosednji državi.

otroci na morju zveza prijateljev mladine nuša rojs
Hvaležno se tudi sama spominja svojih otroških dni, ko je hodila s kolonijo na morje, zgodbo je delila tudi z otroci. Z nastopom je polepšala počitnice skoraj 400 otrokom.
Nuša se vedno veseli vsakega nastopa in v trenutku, ko ima pred sabo občinstvo zažari vsa njena strastjo do petja!

Nuša, veliko o vas prebiramo v Sloveniji sedaj pa tudi v sosednji Hrvaški utirate pot. Koliko vam pomeni uspeh v drugi državi?

Tako kot se širijo moja besedila in pesmi mi je v veselje, da se tudi nastopi vrstijo tudi na tujem. Zelo me veseli saj se zavedam, da je Slovenija majhen trg in je vsekakor tudi kakšen nastop izven meja več kot dobrodošel. otroci na morju zveza prijateljev mladine nuša rojs slika

Kako se počutite, ko dobite pohvalo za vaše petje in kariero od mimoidočih tudi drugod?

Vsaka pohvala me še dodatno motivira, kjerkoli nastopim, občinstvo je bilo na nastopu zelo navdušeno in je bila prava zabava z veliko energije in sem se počutila res lepo in sprejeto hkrati pa sem iskreno občutila, da sem otrokom polepšala poletne počitnice. Pred in po nastopu sem z tudi govorila z otroci in prijetno druženje me je popeljalo nekaj let nazaj, ko sem sama bila del te morske zgodbe v Poreču.

V zadnjem letu ste veliko naredila tudi na samopromociji. Zvrstilo se je veliko nastopov. Zanima nas kje dobivate navdih in inspiracijo za delo?

Preprosto iz vsakdanjega življenja in narave, veliko mi pomenijo ljudje in na odru res zaživim in sem res jaz. Zelo dober občutek je, ko veš, da nekaj delaš s srcem in so to sanje, ki jih živim.

Ali lahko pričakujemo kakšen hit tudi v hrvaškem jeziku?

Načeloma svoja besedila pisem v maternem jeziku, seveda se kakšnega dueta s tujim že uveljavljenim glasbenikom ne bi branila. Upam, da vas kmalu presenetim še s čim drugačnim, nikoli se ne ve.

otroci na morju zveza prijateljev mladine nuša rojs deček

Zasledili smo tudi spot za novo nastalo pesem, kako je potekalo snemanje? Videti je, da vam skakanje iz gasilskega avtomobila ne predstavlja težav? 

Res je, za pesem Ponosna gasilka smo naredili tudi videospot pri katerem so mi pomagali z organizacijo PGD Lešane. Želela sem, da bi bil spot čim bolj zanimiv in zabaven. Rada imam adrenalinske aktivnosti kot so skok z padalom, tako, da je skok z gasilskega vozila bila mala malica. Med snemanjem smo si naredili pravo veselico in nekaj najlepšega je, ko lahko ob svojem delu tudi neizmerno uživaš ter to veselje deliš tudi z drugimi. 

Kdo vas na vaši karierni poti spremlja in podpira?

Podpore sem deležna s strani družine, prijateljev in znancev za kar sem zelo hvaležna. Ob sebi pa imam  tudi na novo postavljeno ekipo s katero se trudimo, in želimo uresničiti cilje, ki smo si jih zadali.

otroci na morju zveza prijateljev mladine nuša rojs razgled

Kakšni so vaši načrti za naprej v tem letu?

Izdati svoj album, pred tem imam načrt, da izdam še tri svoje pesmi ali posneti tudi kakšen duet.

Vse skupaj si želim dodelati za svoj album in imeti še več nastopov v različnih krajih pri nas in drugje. Predvsem pa ob vsem tem ostati taksna kot sem in širiti pozitivno energijo ter veselje med ljudi.

 

Sestavljam svoj mozaik, ustvarjam in težko je opisati vse občutke z besedami, enostavno doživeti moraš. Še zdaj sem pod vtisi nastopa in res je bilo enkratno! Želim vam lepe počitnice kjerkoli že ste.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*