Svinčniki – uporabno in klasično promocijsko darilo

Čeprav danes prevladuje komunikacija prek spleta, večina ljudi si pomembne zapiske ali zaznamke zapisuje na telefone, tablice ali prenosne računalnike, smo se že vsi znašli v situaciji, ko so nam prišli prav svinčniki. Kemični svinčniki so tako rekoč zelo uporabno in hkrati klasično darilo, ki nikoli ne razočara. Poomagajte svojim strankam in poslovnim partnerjem, da bodo lahko pisali nove zgodbe in jim podarite kemični svinčnik s svojim logotipom ter tako razširite glas o svoji blagovni znamki ali podjetju.

Svinčniki so že od nekdaj zelo priljubljeno promocijsko darilo, predvsem zaradi praktičnosti in ugodne cene. Pogosto se jih deli tudi na različnih prireditvah in dogodkih podjetjih, kot so konference, sejmi, predavanja in podobno. Ker se na spletni strani pisala.si zavedajo, da so potrebe ter tudi želje strank in potrošnikov zelo raznolike, so v svojo ponudbo vključili veliko različnih tipov kemičnih svinčnikov, tako, da lahko izborate med plastičnimi in kovinskimi. Poskrbljeno je tudi za vse ljubitelje bolj okolju prijaznih svinčnikov, zato ponujajo tudi tudi lesene in EKO promocijske kemične svinčnike. Vsi svinčniki v njihovi ponudbi so na voljo z dotiskom ali laserskim graviranjem. Ekipa strokovnjakov pa vam je vedno na voljo za vprašanja ali nasvete, kako pripraviti promocijski material za svoje podjetje.

svinčniki

Zakaj so svinčniki pravo promocijsko darilo?
Še niste dokončno odločeni, za kakšno promocijsko darilo se boste odločili? Potem so prava izbira zagotovo svinčniki, ki so uporabni, cenovno ugodni in hkrati klasično darilo. Vsak kdaj potrebuje pri roki kakovosten svinčnik s katerim si zapiše pomemben podatek, datum ali kontak. Svinčniki so darilo, ki ga lahko podarite stranki ob nakupu vaših izdelkov oz. storitev ali pa ga podarite poslovnemu partnerju. Prav tako so primerni kot promocijsko darilo za vse, ki se zanimajo za vaše izdelke oz. storitve na različnih sejmih, ali pa jih podarite tistim, ki obiščejo konferenco na kateri sodeluje tudi vaše podjetje.

Kakovostni kemični svinčniki
Ameriška agencija ASI je naredila raziskavo, ki pokazala, da sta ključni lastnosti učinkovitega promocijskega kemičnega svinčnika kakovost in uporabnost. Zato moramo kljub dostopnosti in cenovni ugodnosti skrbno izbrati med pestro ponudbo svinčnikov, kakovostna pisala. Vse nas najbolj razjezi svinčnik, ki neha pisati po nekajkratni uporabi. Ekupa spletne strani vam bo z veseljem pomagala izbrati kakovostne svinčnike, ki bodo vas in vse uporabnike navdušili.

Promocijski svinčniki, katere informacije naj bodo na njem?
Poleg kvalitete svinčnika moramo paziti tudi na informacije oz. podatke o podjetju, ki jih želimo vključiti na promocijsko pisalo. Promocijski kemični svinčniki namreč nudijo razmeroma malo prostora za brandiranje in personalizacijo, zato moramo biti pri izbiri podatkov zelo previdni, da ne bi bile informacije na svinčnikih nečitljive, kar bi zmanjšalo promocijsko vrednost vašega pisala. Zato je smiselno slediti zlatemu marketinškemu načelu, ki pravi, da je manj več. Nasvet strokovnjakov je, da v večini primerov zadostuje že samo logotip in ime podjetja.

Svinčniki, kaj je še pomembno pri izbiri?
Pri izbiri svinčnika je pomembna tudi izbira osnovnega materiala svinčnika, od katerega je odvisna tehnika brandiranja. V spletni ponudbi najdete plastične, kovinske, lesene in eko kemične svinčnike, pri čemer za kovinske svetujejo graviranje, za plastične pa dotisk. Zdaj pa le hitro izberite med svinčniki, kateri bodo vaše naslednje promocijsko darilo.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*