Tedenski horoskop 19.5. do 25.5.2014Tudi za teden 19.5.2014. do 25.5.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Vaša sposobnost soočanja z vsakodnevnimi potrebami vam bo pomagala, da boste hitreje prebrudili neko situacijo. Pogum boste tokrat merili s spontanostjo.

ON  – Delo v razgibanem okolju vam je pisano na kožo. Sledi pohvala ali celo nagrada. Uspešni boste.

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Vaša trda volja vam bo tokrat pomagala, da boste prišli do cilja prej, kot ste pričakovali. Tokrat vam  bo varnost pomenila največ. Objel vas bo nekdo, ki vam sicer ne pomeni veliko.

ON – Čas je primeren za urejanje okolice ali vrta. V naravi se počutite odlično. Vaše petje bi tokrat poslušali tudi ptički.

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA – Tudi tokrat bo vaše delo razpršeno v več koncev hkrati. Umiriti se boste morali, ker vam drugače stvari ne bodo tako gladko tekle.

ON – Radovednost vas bo tokrat stala. Nekdo si bo vaše dejanje razlagal po svoje. K sreči boste to hitro spoznali in mu obrazložili situacijo.

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Vreme bo močno vplivalo na vas. Več sonca si boste sami morali narisati, drugače ne boste takšne volje, da bi lahko premagovali sprotne stresne situacije.

ON – Vaša družinska pripadnost bo tudi tokrat močno vplivala na dogodke, ki se vam bodo odvijali. Srečni boste, ker vam ti ljudje to nudijo.

Tedenski horoskop – LEV

ONA – Središče pozornosti boste tokrat delili z osebo, ki vam veliko pomeni. Pohvala bo še nekaj časa plapolala na vaših ustnicah. Zaslužili ste si jo.

ON – Vaša odprtost bo tudi tokrat podala roko človeku, ki jo potrebuje. Ponosni boste na dejanja, ki so vam zelo pisana na kožo. Zabavali se boste ob tem.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Vaša energija vam bo popestrila teden, ki se bo obrnil še hitreje okrog kot prejšnji. Analizirali boste dogodke in ugotovili, da je šlo vse po planu.

ON –   Odlično boste organizirali dogodke za katere boste prejeli pohvalo mnogih. Presenečenje boste ugotovili, da vaša dlakocepska lastnost tokrat ni bila tako močno prisotna.

 Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Z različnih zornih kotov boste spremljali dogajanja okrog vas. Premlevali boste pogovor, ki vam nekaj časa ne bo odšel iz vaše glave. Spoznanje bo kar stresno, a poučno.

ON – Vaša posebna skrb za dobre odnose z osebo, ki vam je blizu bo tokrat prišla v ospredje. Oseba bo to večkrat povedala na glas. Tokrat dobro poslušajte.

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Nekam se lahko zapletete, če ne boste previdni. Ste zelo intenzivni, zato vašo energijo tokrat ne usmerjajte preveč v ljudi. Rekreacija vas lahko reši.

ON – Na vse ali nič boste sledili šestemu čutu, ki vas bo pripeljal do osebe, ki vam je blizu ali pa vam bo pozneje mešala čustva. Spomlad je čas zaljubljencev.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA  – Bistro razumevanje vsebine bo tudi tokrat dokazalo, da ste zelo intelektualna osebnost. Dogodku bo sledila tudi hitro spoznanje, da gre vse v pravo smer.

ON  – Skoraj ste na cilju. Ustavite konje, ker drugače pri vas ni meja. Resnica vam bo tokrat prišla na proti.

 Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Vaša družabnost in smisel za humor bo tokrat prišla v ospredje. Občutki sprejetosti bodo nenavadni. Srečni boste.

ON – Nek izum bo pripeljal stvari do mere, ko vam bo odprlo usta. Presenečenje bo sledilo tako hitro, da se še obrniti ne boste utegnili.

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA – Pogrešan mir boste našli v naravi. Sprehodite se in spočijte um, kajti le tako boste hitreje razmišljali in prišli do pomembnih ugotovitev.

ON – Vaše obnašanje bodo ljudje okrog vas dojemali po svoje. Tudi tokrat se ne boste preveč obremenjevali s tem.

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Sočustvovali boste z osebo, ki bo na vaša ramena skušala dati njena bremena. Prijateljstvo se bo še bolj poglobilo. Dobro se boste počutili.

ON – Več prostora boste potrebovali  za raztegnitev vaših idej, ki so več kot odlično zastavljene. Poiščite ga in dobiček je tu.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*