Tedenski horoskop od 14.7. do 20.7.2014 za odrasle

Tudi za teden 14.7.2014 do 20.7.2014 smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

horoskop_tedenski

Tedenski horoskop – OVEN
ONA – Za vas se odpira obdobje, ki vam je naravnost pisano na kožo. Izkoristite čas in potencial usmerite v zadeve, ki vas osrečujejo najbolje.
ON – Končno se boste otresli neke zadeve, ki vam ne pusti mirno spati. Zadihali boste in si ne boste niti za trenutek pomisliti nazaj v preteklost. Saj vam tudi čas ne bo dopuščal, da bi naredili isto napako.

Tedenski horoskop – BIK
ONA – Srečni se boste počutili ob ljudeh, ki vas imajo najraje, vas nasmejijo, vas razumejo. Ne bodo vam pustili le spati, spati med vrstnicami.
ON – Kar žareli boste od pozitivne energije. Občudovanja vredni se boste podajali tudi tja, kamor prej za nobeno ceno niste hoteli iti.

Tedenski horoskop – DVOJČKA
ONA – Čas za počitek boste tokrat izkoristili na prijetnejši način kot v preteklih letih. Končno ste prišli do spoznanja kaj vam največ pomeni in komu se boste največ posvetili.
ON – Neka oseba vam zna vzeti sapo ali vas bo naučila pravilno izdihniti. Zavidanja vredni boste, ker bodo vaša dejanja neponavljiva.

Tedenski horoskop – RAK
ONA – Planeti skrijo za vaše blagostanje in vam bodo še nekaj časa na voljo, da se jih oprimete, če vam slučajno kaj ne bo šlo prav. Kriza običajno ne igra nobene vloge pri vas, ker obvladujete situacijo z vseh zornih kotov.
ON – Planeti tokrat skrbijo za zadovoljstvo vašega duha, ki ga napajate z različnimi športi, rekreacijo. Aktivnost, ki vas bo še nekaj časa spremljala vam bo pomagala tudi na drugih šibkejših področjih. Le vztrajajte.

Tedenski horoskop – LEV
ONA – Neka pot vam bo pustila pečat, ki ga boste zabeležili v dobrem. Pečat poguma boste delili še na preostala mesta, pečat adrenalina pa boste želeli podeliti tudi najdražjim. Uspelo vam bo.
ON – Delavne vneme kar ne bo videti konca, kajti energije imate več kot dovolj. Vaša živahnost bo zelo cenjena v družbi, kjer se najbolje počutite. Ste več kot v odlični formi.

Tedenski horoskop – DEVICA
ONA – Neka poslovna navezava vam bo prišla prav, čeprav nanjo nikoli niste pomislili. Novosti, ki jih niste smeli uvajati bodo dobile epilog. Še iskali vas bodo v času vaše odsotnosti, tako močno vas pogrešajo.
ON – Do prihrankov ste prišli tako, da ste si pošteno zavihali rokave, zato ne izpraznite blagajine čez noč in temeljito premislite kam se vam splača vložiti denar. Tudi materialne dobrine vam tokrat visijo na nitki. Ne prerežite jo s prvim rezilom in raje temeljiteje premislite kaj trenutno želite imeti ob sebi.

Tedenski horoskop – TEHTNICA
ONA – Vse kar niste mogli dokončati ali sestaviti v mozaik vam bo tokrat uspelo. Zadovoljnjo se boste ozrli naprej in videli, da ste potrebovali le več časa in prostora.
ON – Vaša varčna narava bo poskrbela, da boste še naprej preračunali v naprej vsako nastalo spremembo. Zadovoljnji bosti s stanjem, ki je bilo že nekam kritično. Nič zato?

Tedenski horoskop – ŠKORPIJON
ONA – Uspešno obdobje prihaja proti vas. Sreča vas bo spremljala prav na vseh področjih, če ji boste le znali na široko odpreti vrata.
ON – Sonce, morje in razgledi so stvari, ki vam dopuščajo, da pokažete kaj znate v življenju iztržiti od njih. Lepo obdobje je pred vami.

Tedenski horoskop – STRELEC
ONA – Obdobje vam je pisano na kožo tudi, če se tega ne boste imeli časa zavedati. Spontano boste premagovali vse ovire in dosegali nepozabljive rezultate.
ON – Pogrešali boste nove priložnosti, za katere se boste morali precej več truditi kot doslej. Izziv bo neponavljiv, zato se ga splača izpeljati tako kot ga sicer znate.

Tedenski horoskop – KOZOROG
ONA – Veliko interesov je na potezi, zato jih predstavitev prej kot vam jih lahko narekuje nekdo, ki vam ni tako blizu. Ne pustite se zmesti.
ON – Težave ste prebrodili več kot odlično in dobili priložnost, da se predstavite novim vezam. Neka veza bo edinstvena, vendar vam še nekaj časa ne bo pustila mirno zatisniti očesa.

Tedenski horoskop – VODNAR
ONA – Osebe, ki so vam blizu se tudi tokrat močno opirajo na vas, ker računajo na vašo pomoč in zanesljivost. Tudi odreči se je potrebno kdaj za sočloveka, da dobite ravno pravo mero zadovoljstva.
ON – Nek pritisk vam že nekaj časa povzroča bolečine v glavi ali vpliva na vaše dobro počutje. Ne bi odšli na dopust in se odmaknili okolici. Morda vam ravno ta pozvroča pritisk.

Tedenski horoskop – RIBI
ONA – Prav dobro razumevanje z okoljem vas bo tokrat pripeljalo do boljših rezultatov. Zadovoljni boste.
ON – Za iskanje sreče je čas več kot primeren. Utrdili si boste staro vez ali stkali novo. Boste več kot ponosni na to.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*