Tedenski horoskop od 21.4. do 27.4.2014 za odrasleTudi za teden 21.4.2014. do 27.4.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop – OVEN

ONA – Posvečanje sebi bo prišlo tokrat do izraza več kot očitno. Spoznali boste, da ste na prvem mestu. To bodo opazili tudi drugi, predvsem tisti, ki ste jim v preteklosti dali prednost.
ON – V neki družbi se ne boste počutili najbolje. Umaknili se boste z izgovorom, ki si ga bodo drugi prav dobro zapomnili. Nekdo od njih vas bo potem želel slišati in se prepričati o vašem počutju. Presenečeni boste nad njim.

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Vzkipljivost, ki je bila spremljevalka vas bo počasi minila, kajti ugotovili boste, da je čas primeren za mirnejše reševanje konfliktov ali svetovanj.
ON – Želeli si boste izogniti situacijam, ki vam prinašajo dodatno delo. Družba vas tokrat ne bo podprla. Poiščite si zavetje in dobro premislite kako naprej.

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA – Nezaupanje v določene osebe, ki so vam sicer zelo bliz bo tokrat prišlo v ospredje. Prepira se boste težko otresli, ker za enkrat ne vidite druge možnosti.
ON – Ni vse zlato kar se sveti. To boste spozanli tudi med ljudmi na katere ste največ dali. Razočaranje, ki ste ga tokrat občutili bo za vas kmalu le spomin na poglavje v življenju v katerem ste se ogromno naučili. Vaša odločitev za lastno pot dalje bo težka, vendar uspešna.

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Zagrenjenost še vedno prekriva vašo notranjost. Sprostite te se ali zaupajte težavo osebi, ki pozna situacijo in vas razume, podpira.
ON – Iskali boste toploto ali toplino, ki jo boste našli le, če se boste večkrat podali v naravo. V Harmoniji sproščanja boste slišali novo melodijo, ki vam bo segla čisto v srce.

Tedenski horoskop – LEV

ONA – S potrpežljivostjo, ki vas trenutno obdaja boste hitreje prišli do želenih rezultatov. Ko bi vsaj trajala dolgo?
ON – Ker se vam obetajo lepi dnevi ne obračajte listov knjige nazaj in ne ozirajte se za ljudmi, ki vam ne stojijo ob strani. Nek strah iz preteklosti si boste tako laže otresli.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Situacija vas bo pripeljala tako daleč, da boste želeli uiti iz nje prej kot je to mogoče. Prednost je v tem, da ste prišli do spoznanja pravočasno. Pogum vam bo tokrat dal svobodo.
ON – Želja po pomoči drugim se bo znova prebudila v vas. Nekomu boste nekaj podarili, drugi bodo občudovali vaš nasmeh, tretji se bodo želeli vaše bližine…

Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Nekaj na vas pritiska tako močno, da si ne boste mogli sami pomagati. Pojdite na klepet in otresite si breme z ramen, ker vam bo tako precej lažje.
ON – V naravi se boste sprostili in nabrali dodatne moči, ki jo boste v prihodnosti še kako potrebovali. Uživajte tukaj in zdaj.

Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Določeni ljudje okoli vas vam povzročajo psihične težave. Preprosto jim boste morali povedati, da se lahko tudi drugače situaciji pride do dna.
ON – Obstaja možnost, da boste zapustili osebo, ki vam je blizu in vam trenutno pomeni največ. Spoznanje iz preteklosti bo tokrat močnejše in ne boste mogli mimo njega.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA – Osebo, ki vas je v preteklosti razočarala boste spoznali v drugačni luči. Ujeli se bosta bolj kot kdaj koli prej.
ON – Počutili se boste več kot odlično. Vaše počutje bodo opazili tudi drugi. Objemali boste veje, ki so vas sicer nedosegljive ali težko dostopne.

Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Vaše negativno razmišljanje vas bo vodilo v depresijo. Zapomniti si boste morali, da imamo vsi ljudje težave in je le od posameznika odvisno, kako se bo spopadeli z njimi.
ON – Pohvala ali nagrada bo prišla tokrat vam v roke. Niste je niti pričakovali niti predstavljali se niste, da vam jo bo podaril nekdo, ki sicer ni na vaši valovni dolžini.

Tedenski horoskop – VODNAR

ONA – Verjetno bo teden namenjen soočanju z nekom, ki ga sicer poznate. Uspešni boste le, če boste tokrat bolj iskreni.
ON – Končno boste spoznali kako pomembno je razširiti obzorje in se pozanimati za stvari, ki vam sicer niso tako blizu. Tokrat boste zašli v globje vode.

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Ker se boste znašli v precej stresni situaciji se pazite tudi tam kjer je potrebno zares trezno razmišljati. Konec tedna bo bolj umirjen.
ON – Na spremembe se boste tokrat hitreje odzivali kot običajno. Prišli boste do novih spoznanj.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*