Tedenski horoskop od 23.6.2014. do 29.6.2014 za odrasle

Tudi za teden 23.6.2014. do 29.6.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

tedenski_horoskop

Tedenski horoskop – OVEN

ONA – Nahajate se v precej mirnem obdobju. Možene so počitnice, dopust. Oddahnite se in malo več pozornosti posvetite tokrat sebi.
ON – Nasmiha se vam sreča, tako na ljubezenskem kot tudi denarnem področju. Ste v odlični formi, zato izkoristite čas.

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Dobri odnosi tako v poslovnem kot tudi v privatnem svetu vam prinašajo naravnost vse kar človeka osrečuje. To vam prinaša tudi neko potrditev, nagrado
ON – Ne pretiravajte s fizičnimi obremenitvami, kajti lahko vas doleti kakšna manjša nevšečnost. Za pomoč tokrat raje prosite poznane. Izkoristite druženje.

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA – Neke spremembe se bodo obrnile vam v prid. Razgovor bo nepozaben, kajti nanj ste čakali kar nekaj časa. Če boste v delemi, se ne odločite za privatne posle.
ON – Ne precenujte se in bodite previdnejši. Skoncentrirajte se na trenutke. Ne bo vam žal.

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Pazljivost gled razdajanja naj bo tokrat vaše merilo, če želite ohraniti stike, ki vam veliko pomenijo. Ocenite kdo je tokrat šef.
ON – Sedajšnje stanje zahteva, da pregledate finančne tokove. Izdatkov bo tokrat več kot dovolj.

Tedenski horoskop – LEV

ONA – Obetajo se vam neke hitre spremembe, spremembe na lažji način poslovanja. Kar razumeti ne boste mogli, da se lahko to sploh zgodi.
ON – Neke manjše zdravstvene težave niso izključene. Na vreme se boste malo več ozirali, kajti včasih zahteva oblačilo več.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Tokrat so zvezde na vaši strani. Vse kar ste v preteklosti sejali lahko sedaj žanjete. Izkoristite čas in zaplavajte med oblake. Vstopite med zvezde.
ON – Koncentracija vam tokrat peša bolj kot običajno. Spočijte se in malo oddahnite. Obeta se vam neko spoznanje.

Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – V tem obdobju boste nadoknadili vse kar ste dali na stranski tir. Tudi poslovne poti so za vas bolj odprte. Pomislite tudi nanje.
ON – Pozitivno boste naravnani in zato vam nihče ne bo mogel prestreči začrtane poti. Kar tako naprej.

Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Obkrožajo vas neprijetna spoznanja. Niste preveč zaupljivi, vendar se vam kljub temu nekdo skuša približati na malo bolj diplomatski način. Pomembna zveza.
ON – Zadovoljstovo bo tokrat vaše. Pazite le, da se ne boste preveč razdajali tam kjer prihodnost ne pozna meja.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA – Optimizem bo tokrat vaše poslanstvo. Na stvari boste gledali drugače kot doslej. Ne boste pustili, da vam drugi prekrižajo načrte.
ON – Stare zadeve bodo končno dobile epilog. Pozorni bodite le pri sklepanju novih pogodb ali poznanstev.

Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Pripravljeni ste na vse kar človeka lahko doleti. Vaša moč je tokrat tako prisotna, da se ne boste ozirali na nobenega. Zaupanje je vase je največje merilo človekovega spoštovanja.
ON – Pogled levo in pogled desno. To je vse kar se od vas zahteva. Namenite pozornost trenutku.

Tedenski horoskop – VODNAR

ONA – Finančna situacija je dokaj stabilna. Izkoristite jo in si kupite nekaj kar si že dolgo želite ali pojdite na dopust.
ON – Več gibanja se zahteva od vas. Poskrbite zase in boste več kot zadovoljnji.

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Zelo uspešno obdobje je pred vami. Izkoristite priložnost, ki ni dana vsakemu od nas. Prijatelj vam bo to povedal med vrsticami.
ON – Bodite pazljivejši do sebe, kljub temu, da ste v odlični kondiciji, formi. Stara zveza ni izključena. Obrnite film nazaj, morda ravno v njem najdete rešitev.

 

En komentar

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*