Tedenski horoskop za odrasle med 24. 3. in 30. 3. 2014Tudi za teden med 24. in 30. marcem smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

 

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Pazite se srečanja z enakim nebesnem znamenju. Podano mnenje, ki ga boste takoj občutili od te osebe se vam lahko obrestuje v napačno smer.

ON – Impluzivnost se vam bo tokrat obrestovala.  Uspešna zveza ni izključena. Pogumn pristop je zaželen.

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Dom in družina pri vas igrata pomembno vlogo. Ne pustite se zavesti s stvarmi, ki vam jih bodo predstavili znanci.

ON – Neki spor vam bo dal misliti. Popazite na to, da ne boste imeli še več zgube. Ocenite gre za spor ali materialno korist?

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA – S svojo najljublšo polovico bosta v tem tednu našla skupen jezik. Pognajte konje v dir. Obrestovalo se vam bo v prihodnje, ki pa žal ne bo tako spontano.

ON – Ker dolgo ne zdržite na enem istem in vedno ne želite ponavljati eno in isto, je skrajni čas, da zamenjate okolje. Zvezde so vam sedaj naklonjen v meri, ki se jo niti predstavljate ne.

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Vaša čustvenost bo prišla v tem tednu do izraza. Z osebo, ki ste pred kratkim navezali stik boste odlično sodelovala.

ON – Vaš odnos, ki ga gojite do osebe, ki vam je blizu bo dosegel višek. Čustva bodo tokrat prisotna bolj kot kdaj koli doslej. Zaupajte.

Tedenski horoskop – LEV

ONA –  Vedno želite biti v središču dogajanj. Ožaljenost, ki jo boste v tem tednu občutili ne bo vodila v propad.  Zavzemite se za javno dobro in odložite plašč zamer s sebe.

ON –  Na zvezo, ki ste najbolj računali se ne bo obnesla, zaradi pripadnosti istemu nebesnemu znamenju. Če boste preveč računali na druge se vam zna zgoditi, da ne bo šlo vse tako, kot ste načrtovali. Vse je na vas, torej obrnite nov list in poglavje v vaši knjigi dogodkov.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Oseba, ki je na vaši strani vas bo prijetno presenetila. Ne pričakujte preveč in uspeh je zagotovljen.

ON –  Kritiziranje je tudi ena od vaših neprijetnih lastnosti, ki bo pristona v tem tednu. Zavedajte se, da ste tukaj in zdaj. To vas morda pripelje, da boste drugače pogledali na situacijo v kateri ste s znašli.

 Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Stvar, ki se je znašla pred vami je vredna prepira. Tokrat ne zamižite.

ON –  Harmonijo katero ste pričakovali boste našli v preprostem načinu razmišljanja. Oklepajte se ga.

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Ker si vedno želiti v glavni vlogi, vas lahko oseba, ki jo imate zapisano v dobrem preseneti. Ne ustrašite se, ker gre za iskren odnos.

ON – Spoznanje, da imate še kako prav v zadevi, ki je vredna besede vam bo v prihodnje dvignila krila. Tudi ostali govorci bodo tokrat na vaši strani. Uspeh bo vsestranski.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA – Zavedanje za uspešno zvezo vas bo navdušilo, da boste imeli drugačni pristop k dogajanju okrog nje. Ostrino tokrat zadržite le zase.

ON  – Dejstva ne boste želeli sprejeti, ker vidite v njih le negativno plat. Razširite obzorje, kajti oseba želi prejeti od vas le malo topline.

 Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA- Tudi, če živite z osebo, ki vam je sicer bliz narazen, se vam misli znova in znova vračajo k njej. Popolnost najdemo redko. To je sedaj vaše vodilo.

ON – Spoštovanje do osebe, ki vam je blizu bo obrodilo sadove. Čas je primeren, da si povesta vse kar vaju muči.

 

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA – Odlično prijateljstvo boste stkali med ljudmi, ki vam do sedaj niso prisluhnili. Kako malo je bilo potrebno, da ste postali oseba, ki je ponudila podporo drugim.

ON –  Ker se niste preveč opogumili se vam zna to maščevati. Čustva bodo tokrat prevladal. Prepustite se toku dogajanj.

 Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Kot par, ki mu ni kaj dodati hrabro stopite težavam nasproti. Posvetujte in pozanimajte se o stvareh, ki vam niso blizu. Odprite se.

ON – Svojim sanjam sledite bolj kot kdaj koli doslej. Žrtvujte svoje osebnostne točke, le tako bo vaš talent prišel do izraza.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*