Tedenski horoskop od 25.8. do 31.8.2014

Tudi za teden 25.8.2014. do 31.8.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

horoskop

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA –Zabavali se boste v posebnem krogu ljudi. Pazite le, da ne boste preveč glasni. Nekdo računa na vas.

ON  – Posel bo stekel na način, ki ga niste v naprej predvideli. Naj bo to vodilo, kajti vsak slučaj bo dobrodošel.

 

Tedenski horoskop – BIK

ONA Oseba nasprotnega spola vas bo presenetila. Poglejte ji oči in ji povejte iskreno.

ON –Ko je zunaj sonce je vaše razpoloženje boljše. Ker ste tako vremensko občutljivi, počakajte na pravi trenutek in ne izpustite prilike.

 

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA – Teden se vam bo začel uspešno na tistih področjih, kjer najmanj pričakuješ. Kratko potovanje ni izključeno tako na zasebnem, kot poslovnem področju.

ON –Mejo si boste morali urediti sami, sicer boste imeli opravka z stvarmi, ki jih ne poznate in boste zato plačali drga davek. Bodite bolj pazljivi na malenkosti.

 

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Vzemi si čas in morda premisli o svojih odločitvah malo globje. Zapomnila se boš le to, da se je igrati z nečem tako vznemirljivem zabavno, a zelo dobičkonosno.

ON – Nezaupanje samega vase bo tokrat prisotnejše. Zaupaj svojim občutkom in ne boš razočaran.

 

Tedenski horoskop – LEV

ONA – Nov začetek nečesa še neznanega bo pustil pečat v tebi. Privlačna boš bolj kot kdajkoli doslej. Nekdo bo to videl že od daleč in ti namignil na poseben način.

ON – Dom in družina pri vas igrata pomembno vlogo. Ne pustite se zavesti s stvarmi, ki vam jih bodo predstavili bližnji.

 

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Zavedanje za uspešno zvezo vas bo navdušilo, da boste imeli drugačni pristop k dogajanju okrog nje. Ostrino tokrat zadržite le zase.

ON – Harmonijo katero ste pričakovali boste našli v preprostem načinu razmišljanja. Oklepajte se ga.

 

Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Stvar, ki se je znašla pred vami je vredna prepira. Tokrat ne zamižite.

ON – Sanje o počitnicah. Resno premisli, da se ne boš ujel v zanjko iz katere se potem še nekaj časa ne boš mogel rešiti. 

 

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Vaša čustvenost bo prišla v tem tednu do izraza. Z osebo, ki ste pred kratkim navezali stik boste odlično sodelovala.

ON – Ker dolgo ne zdržite na enem istem in vedno ne želite ponavljati eno in isto, je skrajni čas, da zamenjate okolje. Zvezde so vam sedaj naklonjen v meri, ki se jo niti predstavljate ne.

 

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA  – Uskladite interese, da ne boste izgubili pomembne mreže, ki jo nekaj časa tkete. Važno je pri tem, da ostanete mirni, lahko uporabite tudi vaše skrivne namene. Odprite se.

ON  – Več časa boste posvečali sprehodom v naravo. Opravila se bodo tudi kar vrstila in vse bi radi naredili hkrati. Uskladite ritem in prisluhnite naravi, če greste ven le po solato.

 

Tedenski horoskop – KOZOROG                                                                                                                                     

ONA – Izrazita želja po druženju bo prisotna skozi cel teden. Pokličite prijatelje, morda potrebujejo vaš klic.

ON  – Čas je primeren za napredovanje ali načrtovanje novih projektov. Energije imate ta trenutek ravno prav. Torej kar pogumno se lotite in ne bo vam žal.

 

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA –  Se vam samo zdi, da že dolgo niste prejeli nobenega koristnega nasveta. Skrajni čas je, da se posvetite več časa  sebi. Kar vas ovira skušajte dati za nekaj časa na stran.

ON – Optimistično razmišlanje vam bo odprlo številne poti. Pozanimajte se malo širše in izbira bo sigurno prava.

 

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Vaša čustvenost bo prišla v tem tednu do izraza. Z osebo, ki ste pred kratkim navezali stik boste odlično sodelovala

ON – Ne bo vam preveč všeč, ker se bodo dogodki odvijali počasneje kot ste predvidevali. Dobili boste spodbuden namig glede dela. Pazite, da ne boste preveč uporniški glede tega.

 

 

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*