Tedenski horoskop od 26.5.2014. do 1.6.2014 za odrasle

Tudi za teden smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

 

horoskop_za_odrasle_tedenski

Tedenski horoskop – OVEN

ONA – Vzemi si čas in morda premisli o svojih odločitvah malo bolje. Zapomnila se boš le to, da se je igrati z nečem tako vznemirljivem zabavno, a zelo dobičkonosno.
ON – Konec meseca ti prinaša nekaj zanimivih spoznanj. Kotiček boš skušal najti čisto na drugem koncu, vendar se bo za to potrebno posebej potruditi.

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Skušala boš razumeti situacijo, ki je šla v drugo smer kot si načrtovala. Tudi tokrat se boš znašla oziroma našla pravo pot iz neprijetnega kroga. To ti je zgleda pisano na kožo.
ON – Ko nekaj zagledaš, ti za vedno pusti pečat. Tokrat bo list s pečati tako napolnjen, da ti bo zmanjkalo prostora. Šele tedaj se boš zavedal, da bo potrebno odpreti novo stran.

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA – Energijo boš tokrat usmerjala v ljudi, ki jo bodo od tebe črpali. Pomembno je, da ostaneš mirna, drugače si bo to nekdo razlagal na svoj način, na način, ki se ga ne boš mogla kar tako znebiti.
ON – Ugotovil boš, da ti je mesec prinesel podaljšal pomlad. Cvetenje je še vedno prisotno na vseh področjih, kjer se pojaviš. Želel si boš, da traja.

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Bližate se prelomnici, ki vam bo še nekaj časa podajala roke. Pomembna je vaša osredotočenost na dogodke, ideje. Potem gre lahko vse samo navzgor…
ON – Tehtanje in preračunavanje bo tokrat pokazalo pravi rezultat, če se boš odločil za stvar v katero bo potrebno vložiti še nekaj potrpežljivosti. Ne bo ti žal.

Tedenski horoskop – LEV

ONA – Ne zamudi izjemne priložnosti. Zavedaj se, da je vsaka prilika lahko hitro izgubljena.
ON – Nezaupanje samega vase bo tokrat prišlo do izraza. Zaupaj svojim občutkom in ne boš razočaran.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Tokrat pa se ne obremenjuj preveč za druge. Posveti se tokrat le sebi in zaupaj svojim občutkom.
ON – Tokrat je vsa energija prisotna v tebi. Izkoristi priliko in uživaj v trenutkih, ki ne bodo večni.

Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Nov začetek nečesa še neznanega bo pustil pečat v tebi. Privlačna boš bolj kot kdajkoli doslej. Nekdo bo to videl že od daleč in ti namignil na poseben način.
ON – Tokrat ne bo volje za zapravljanje po dolgem in počez. Zavedal se boš, da stanje ni tako idealno. Nekaj bo potrebno spremeniti, ker tako ne gre več naprej.

Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Če bo jezik segal dlje kot je potrebno, se ti bo to kasneje vrnilo tja, kjer so tvoje najšibkeješe plati. Zato tokrat malo bolj premisli komu kaj reči in s kakšnim tonom.
ON – Napoveduje se nepozabno doživetje. Nekdo vam bo na glas povedal kaj čuti ali misli o vas. Vidite, da se dobro vedno vrne.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA – Obremenjujete se s stvarmi, ki vam sicer ne prinašajo skrbi. Zavedanje, da se vedno poberete bo tokrat izrazitejše.
ON – Skrbno negujte sebe tako s prehrano, kot rekreacijo. Čas je kot nalašč pravi za to.

Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Stvari, ki so ti pisane na kožo začni izpostavljati na drugačen način. Vedi, da je do cilja še daleč. Vztrajnost naj bo tokrat bolj izrazita.
ON – Ostati močan v situaciji, ki se ti bliža bo najboljša izbira kar jo lahko izbereš. Tudi pogum je potreben, vendar pazi, da te ne odnese predaleč.

Tedenski horoskop – VODNAR

ONA – Tokrat te občutki ne bodo varali. Poslušaj srce.
ON – Tokrat boš spoznal, da je dobro narediti plan, preden se lotiš zahtevnejših stvari. Napake bo k sreči še pravočasno možno odpraviti.

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Sproščeno boš posegla v stvari ter prišla do ugotovitve, da nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha. Pomembno je, da si to dojela na miren način.
ON – Nek dogodek bo močno vplival na vaše počutje. Razigranost vas bo tokrat rešila, da boste prišli do nekaterih spoznanj hitreje kot običajno. Z rezultatom boste izredno zadovoljni.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*