Tedenski horoskop od 28.4. do 4.5.2014Tudi za teden 28.4.2014. do 4.5.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Pozornost boste usmerili v bližino osebe, ki vam je blizu ali osebe, ki  vam je trenutno najbolj pri srcu. Mnoge stvari se vam odpirajo nehote. Pozorni bodite tudi na tisto, ki vas ni v preteklosti osrečevalo.

ON – Na svojo okolico delujete vedno z vso privlačnostjo, ki jo premorete. Ni razloga, da bi postali drugačni. Ljubosumnost vam ne pristaja.

Tedenski horoskop – BIK

ONA  Uskladite interese, da ne boste izgubili pomembne mreže, ki jo nekaj časa tkete. Važno je pri tem, da ostanete mirni, lahko uporabite tudi vaše skrivne namene. Odprite se.

ON – Dober odnos bo prišel v ospredje. Pomembno je, da verjamete vase, v svoje načrte.

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA – Bolj pozorni bodite tokrat na osebe, ki so rojene v znamenju Ribe. Lahko, da bo prišlo do konflikta, ki bo imel posledice dlje kot si lahko sploh upate pomisliti.

ON – Odločili ste se, da boste preživeli nekaj časa na način, da vse dobro premislite. Vedite, da to v vas samih ustvarja le nemir. Sproščenost boste našli le ob osebi, ki vam veliko pomeni.

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Nežnost boste deležni le, če se boste ustavili pri osebi, ki je pozitivna in vas napaja z energijo. Sreča je tokrat v bližini. Na široko se ozrite okoli vas, da jo slučajno ne spregledate.

ON – Prijetno srečanje ali odnos boste doživeli z osebo, ki vas vedno najbolj podpira in razume. Nagradite jo tokrat vi. Povabite jo ven, na sprehod in ji povejte, da vam veliko pomeni.

Tedenski horoskop – LEV

ONA –  Obetajo se vam zanimiva poznanstva. Na poti, ki je težko prevozna boste spoznali, da vas tudi to ne ovira več.

ON – Svoje misli boste usmerili v reči, ki vam nikoli prej niso bile dosegljive. Tokrat se jim boste uspeli približati.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Zaradi preobremenitve tako na poslovnem kot tudi osebnem področju se vam lahko razpoloženje menja tako hitro, da boste izgubili kontrolo nad seboj. Ustavite konje in se umirite z metodo, ki vas sprošča. Prisluhnite si.

ON –  Bolj kot vse drugo vas trenutno zanimajo nova poznanstva. Iščete lepe in koristne ljudi. Ne vem, če vam je osvajanje trenutno pisano na kožo. Osredotočite se tudi na ljudi, ki se vam sami skušajo približati in za vas trenutno niso koristni.

 Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Verjameš v svoje sposobnosti, ki se navezujejo na vrednote preteklosti. Zaupaš lahko to tudi nekomu, ki ti bo tokrat prisluhnil na drugačen način. Sledi presenečenje.

ON – Ideje, ki vam jih je uspelo sestaviti skupaj bodo postopoma vidne navzven. Uspeh vam tokrat ne bo ušel. Potrebna bo tudi dobra organiziranost.

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Pogosto ne razmišljate na glas o svojih planih. Tokrat bo reakcija o vas močnejša kot kdaj koli prej. Morda bo prav ta sprožila, da boste spregovorili.

ON – Obetajo se vam prijetna dogajanja. Potrudili se boste in delovali v različnih prilikah več kot odlično. Nekdo bo to končno dojel.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA  – V družbi osebe, ki vaj je blizu boste več kot zadovoljni. Pozorni boste na vse kar vam lahko ta oseba trenutno nudi. Komentar bo tokrat prišel na vaša ramena od osebe, ki vam ne želi sreče.

ON   Na okolico boste delovali zelo privlačno. Strast bo tokrat prevladala v vas. Prijem ali objem boste tokrat dojeli na drugačen način.

 Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Dvorila vam bo tokrat oseba, ki jo že dlje časa niste opazili ali ji posvečali večje pozornosti. Stvar bo resnejša kot si jo sploh upate predstavljati. Z dobro voljo se daleč pride.

ON – Novo poznanstev ali osvajanje boste deležni od osebe, ki jo trenutno še ne poznate ali od osebe, ki vam je nekoč veliko pomenila. Tokrat zgleda vse skupaj bolj resno.

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA – Nekdo v vaši bližini skuša prejeti več pozornosti od vas. Zavedanje, da je ta oseba povsem posebna se bo prebudilo v vas. Ob spoznanju vas bo napojila sreča.

ON – V vas se prebuja kanček upanja, ki ste ga hranili za boljše čase. Želje bodo tokrat močnejše kot prej, zato tokrat vi stopite prvi naprej.

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Vaše razpoloženje se bo počasi izboljšalo. Menjalo se bo le razpoloženje ob osebi s katero imate ali želite imeti pristen odnos. Nek pogovor vam bo koristil.

ON – Niste preveč zgovorni, kar vam je že značajska lastnost. Morda je to tudi opozorilo za vas, da se ne bi preveč razgovorili med ljudmi, ki so drugačnega mišljenja od vas. Zaupajte si tokrat bolje kot kdaj koli prej. 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*