Tedenski horoskop od 30.6. do 6.7.2014 za odrasle

Tudi za teden 30.6.2014. do 6.7.2014 smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

 

tedenski_horoskop

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop – OVEN
ONA – Čas ni primeren za gnojenje. To si lahko razlagate na vse možne načine. Ne dopustite si, da vam to povedo drugi.
ON – Ni se vam potrebno pretegniti. Umirite se in poiščite delo, ki vam je bolj blizu. Nadoknadili boste vse kar vas sedaj muči. Brez skrbi.

Tedenski horoskop – BIK
ONA – Začimbe oziroma preveč soli vam lahko povzroči motnje v delovanju notranjih organov. Na drugi strani pa je morje, ki vam pa izredno prija, ko se vržete vanj. Rekreacija vam bo dala zagon.
ON – Več pozornosti posvetite urejanju. Okolice, okolja v katerem se boste počutili kot prenovljeni. Tudi zračenje je pomembno. To boste ugotovili pozneje…

Tedenski horoskop – DVOJČKA
ONA – Toplo ozračje vam prija in energijo črpate vsak dan. Ponoči vam ogrinjalo ni odveč. Ponudite ga tokrat tudi osebi, ki vam je blizu. Ne bo vam žal.
ON – Šibke točke dneva vam bodo pustile pečat, če jim tudi tokrat ne boste posvečali večje pozornosti. Prepih nastane vedno, če zračite na dveh koncih. Pozorni bodite nanj in se izognite morebitnim težavam.

Tedenski horoskop – RAK
ONA – Čas je primeren za odvarjanje od stvari, ki jih želite opustiti. Rekreacija vas bo navdihnila in pomagala, da bo volja močnejša od strasti. Počutje bo več kot odlično.
ON – Okrepite se v druženju in spoznali boste, da so vaše komunikacijske sposobnosti usmerjene v nove vezi. Tokrat boste presenetili še sami sebe, kajti ne boste mogli dojeti, da ste v tako kratkem času prišli do tako uspešne navezave.

Tedenski horoskop – LEV
ONA – Tokrat previdnost ne bo odveč. Nejasno razmišljanje vam lahko za trenutek prestreže potrebno zbranost. Fantazijo raje pustite za trenutek, ko nikomur ne bi škodovala.
ON – Izkoristite moč planetov in se posvetite tistemu, ki ga sicer puščate na stranskem tiru. Spoznali boste, da se je splačalo.

Tedenski horoskop – DEVICA
ONA – Čas je primeren za nabiranje moči ter jo usmerjati v zdravljenje notranjih organov. To lahko naredite zelo enostavno. T.j., da pozornost usmerite skozi meditacijo in zadihate s polnimi pljuči.
ON – Več pozornosti posvetite v čiščenje čakr. Duhovno se pa napolnite na način, ki vam je najbolj blizu. Čas je zlato, zato ga izkoristite te dni za to.

Tedenski horoskop – TEHTNICA
ONA – Življenjsko energijo boste dobili, če bo skozi vas tekla prava, čista voda. Izkoristite sušno obdobje in pokažite, da suša ne igra nobene vloge pri vas. Tudi v denarnici.
ON – Tokrat boste najbolj uspešni, če boste sami prišli do določenih ugotovitev. Spoznali boste, da se vse zgodi s točno določenim namenom.

Tedenski horoskop – ŠKORPIJON
ONA – Vaše telo ni pripravljeno za sprejemanje negativnih občutkov. Razdražljivost vam bo tokrat nagajala, da si je sploh ne boste mogli otresti. Odprite oči na veliko, kajti nekdo je v bližini, ki vam lahko pomaga tako, da se mu zaupate.
ON – Umirite se in ujemite trenutke zase, sicer je možno, da vas izdda vaš živčni sistem. Tudi pes ima rad mir pri jesti.

Tedenski horoskop – STRELEC
ONA – Vlažnost je škodljiva v primeru, da ji boste posvečali preveč pozornosti. Obrišite tegobe iz telesa, kajti pravi trenutek že prihaja do vas.
ON – Vsa bremena, ki jih nosite boste tokrat odložili na postajo, ki vam bo prva prišla mimo. Odprli se boste in odpotovali tja kamor vam bo velelo srce.

Tedenski horoskop – KOZOROG
ONA – Pokonča drža vas bo tokrat dvignila tja kamor si že nekaj želite zlesti. Ne bo težko, če boste dovolj prepričljivi.
ON – Urejanje okolice bo od vas zahtevala dodatno usmeritev energije. Spoznali boste, da je plesni več kot dovolj in uporabili dodatno sredstvo na katerega nikoli prej niste niti pomislili. Kaj vas je sedaj prepričalo v to bo ena sama nora uganka.

Tedenski horoskop – VODNAR
ONA – Čas izkoristite za celjenje ran. Ljubezen ne pozna meja. Zaplavali boste v melodiji, ki jo bo spremljal topel objem. Spoznali boste, da človek ne sme preveč komplicirati, ampak se enostovano prepustiti.
ON – Za nego vaših šibkih točk boste poskrbeli sami. Nekdo vam bo ne bo privoščil nežnega utiranja mazila. Zna vam to tudi povedati naglas. Le prisluhnite…

Tedenski horoskop – RIBI
ONA – Potujoče se boste odzivali na dogajanja okrog vas, ker se ne boste ustavljali tam kot ste se doslej. Še sami boste presenečeni, da je cilj lahko tako blizu.
ON – Zaplavali boste v mirnejše vode in si izplaknili vse madeže, ki jih do sedaj niste mogli spraviti proč, nato pa se boste pošteno oddahnili.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*