Tedenski horoskop od 5.5. do 11.5.2014Tudi za teden 5.5.2014. do 11.5.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

horoscope-96309_640 (8)

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Teden je več kot primeren za sklepanje novih poslov in pravnih zadev. Le pogumno.

ON – Težave s koncentracijo ali zmedo so minile. Sedaj boste stopili v svet, ki vam je bližji. Ne ozirajte se preveč nazaj pa vam bo vse lažje dostopno.

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Če ste v preteklem mesecu odločili za novo vez, jo tokrat ne izpustite izpred oči. Ne bo vam žal.

ON – Finančna varnost je še vedno na vidiku. Občutili jo boste najbolje na duhovnem in poslovnem področju. Naj traja…

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA – To, da se znajdete hitreje kot drugi, vam tokrat ne bo preveč v pomoč. Za spremembo boste morali malo bolj prisluhniti okolici.

ON – Maj je mesec ljubezni. Vstopite vanj in ga zaužite tako kot ga znate le vi. Ne bo vam žal.

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Srečo je treba deliti. Na dogodek, ki vam bo za nekaj časa zaprl usta boste gledali zviška. Ugotovitev pride pozneje. Zaupajte vanjo.

ON – Če ste v zvezi ali želite stopiti vanjo, tokrat previdno. Vzemite si čas in preučite vse možnosti, da ne boste kasneje obžalovali.

Tedenski horoskop – LEV

ONA –  Zelo burno boste vstopili v teden. Spoznali boste zakaj se je vredno potruditi, boriti, izboriti. Sedaj je pomembna za vas še ena poteza, unovčitve.

ON – Pazite kje hodite. Lahko se urežete ali pohodite osebo, ki vam bo potem še nekaj časa očitala, da ste jo potegnili v žakelj.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Delo boste skušali dokončati in predstaviti ljudem, ki pa ne bodo imeli posluha za vas. Ker ste analitik vam to ne bo težko razumeti. Nasvet: počakajte na trenutek, ko vas bodo še kako potrebovali.

ON –  Večji del pozornosti boste tokrat namenili v zveze, ki se bodo še bolj okrepile. Zadovoljstvo bo prevladovalo povsod tam kamor se boste podali.

 Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Samozavestni boste in zato bolj zbrani. To bo opazila tudi okolica. Kar žareli boste, ko vam bo nekdo povedal kar želite že nekaj časa slišati.

ON – Popazite na svoje zdravje in poskrbite, da se boste več gibali ali obiskovali naravo. Temu primerno bo tudi vaše počutje.

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Če ste se držali nekje v ozadju je sedaj prišel trenutek tudi za vas. Na vas je sedaj poteza. Narediti je potrebno le korak.

ON – Možnost prepira je v tem tednu verjetnejša. Ne skačite v besedo ljudem, ki vas želijo prepričati k ustvarjalnejšem načinu razmišljanja. Za spremembo jim tokrat prisluhnite.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA  – Stanje v važi denarnici se tokrat izboljšuje. Popazite le, da ne boste preveč radodarni. Premislite komu lahko zaupate in se potem podajte v nakup, v posel ali obnovitev starih poznanstev.

ON  – Razvajanje vam bo tokrat bolj prijalo kot kdaj koli doslej. Ugotivili boste, da se je včasih preprosto potrebno prepustiti toku.

 Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Neodgovorno se boste obnašali v neki poslovni zadevi, ki jo premalo poznate, da bi jo lahko interpretirali. Stopite raje korak nazaj in bodite iskreni, tudi do sebe.

ON – Neko razvado, ki vam krati čas ali povzroča težave na poti k uspehu boste v tem tednu kos. Spoznali se boste na način, ki vam sicer ne ugaja, ampak vam gre celo na živce. Ne obupajte.

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA – Držite se bolj v ozadju, kajti pravi čas še ni na vidiku. Poskrbite raje za ljudi, ki vam veliko pomenijo. Povabite jih ven ali presenetite na poseben način, ki vam je trenutno najbolj pri srcu.

ON – Zavedanje, da ste trenutno polni pozitivne energije, se bo obrestovalo tudi tam, kjer najmanj pričakujete. Zadovoljstvo bo odmevalo tudi v sosednjo sobo. Presenečali boste tudi tiste, ki vas poznajo ali imajo drugačno mišljenje.

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Polni zamisli in novih idej boste stopili v teden, ki vam pa z druge strani ni preveč pisan na kožo, kajti pohvale za vaš trud lahko pridejo v napačne roke. Pazite, da se ne boste »opekli ali celo poparili«.

ON – Čas za dodatno izobraževanje ta trenutek ni primeren. Posvetite se raje ljudem, ki vas že nekaj časa potrebujejo in jim predstavite stvari za katere vam je v preteklosti primanjkovalo časa.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*