Tedenski horoskop od 7.7. do 13.7.2014 za odrasle

Tudi za teden 7.7.2014. do 13.7.2014 smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

horoskop_teden

Tedenski horoskop – OVEN
ONA – Ustvarjalnost bo tokrat na udaru. Česar koli se boste lotili bo tokrat obrodilo sadove. Le temeljito ugriznite vanj.
ON – Poletni čas je več kot primeren, da se poteguješ za tisto kar si v hladnejših mesecih skušal doseči pa ti ni uspelo. Včasih človeka prepriča tudi energija. Tokrat bo dovolj toplo, celo vroče.

Tedenski horoskop – BIK
ONA – Tokrat pazljivost v komunikaciji zahteva od vas uporo. Zahteva tudi ugrizn v jezik. Čeprav bolečina ne bo takoj izginila bo spoznanje, da je lahko nekaj zaradi tega tako močno narobe, trdnejše od nje.
ON – Nek daljši pogovor ali celo razgovor bo od vas zahteval dodaten vložek. Ugotovitev bo do vas prišla v pravem trenutku. Zavedali se boste pomembnosti v prostoru.

Tedenski horoskop – DVOJČKA
ONA – Kreativni pristop bo zahteval od vas tudi pozdrav in zahvalo vsem prisotnim na dogodku, ki ga boste odlično izkoristili in ga izpeljali sebi v prid. Drugi vam ne bodo tako hvaležni, kot od njih sicer pričakujete. Za to se boste morali malo več poglobiti v človeka
ON – Tudi tokrat boste prišli do zaključka in izbrali krog ljudi, ki vas nikoli ne pusti na cedilu. Le zakaj bi vas pustil človek na cedilu, ko pa vedno poskrbite za zabavo in dobro voljo. Moč vašega pozitivnega razmišljanja je tokrat še posebno prisotna in oddajate jo tudi tistim, ki vas želijo imeti ob sebi. Kar tako naprej.

Tedenski horoskop – RAK
ONA – Samozavest bo tokrat dovolj, da pridete hitreje do tistega, česar ste se v preteklosti bali ali se mu poskušali približati. Pogumen korak bo dovolj, da se izognete strahu iz preteklosti.
ON – Za iskrenost boste tokrat morali najprej vprašati sebe. Danes je nov dan. Bodite iskreni do sebe in stopite v jutrišnji dan brez dlake na jeziku.

Tedenski horoskop – LEV
ONA – Čas je primeren za uživanje v stvareh, ki jih najbolj pogrešate med letom. Tudi kakšen pregreška vas ne bo stala, kvečjem nasmejala. Sprostite se.
ON – Posloven uspeh vam že maha nazaj. Komunikacijo je potrebno še malo bolj razširiti med tiste, ki vedo nekaj več od vas. Vprašajte jih za nasvet, če vam slučajno še kaj ostaja neznanka.

Tedenski horoskop – DEVICA
ONA –Magični čas je prišel. Izkoristi ga v vseh pogledih, ki ti prinašajo zadovoljstvo. Ne pozabi ga deliti z ljubljeno osebo, ki čaka le še na vaš znak.
ON – Poletje bo prineslo več sonca tudi vam. Ogreje vas lahko tudi tam, kamor do sedaj žarek ni mogel priti. Odprite mu le vrata bolj na stežaj.

Tedenski horoskop – TEHTNICA
ONA –Pomislek o sebi vas ne sme odgnati v napačno smer. Nobenemu ne dovolite, da vam pride do živega, vam prekriža načrte.
ON – Če vreme ne bo po vašem okusu, poskrbite za sprostitev na edin možen način, ki vam včasih pride do mere zadovoljstva. Podajte mu roko.

Tedenski horoskop – ŠKORPIJON
ONA – Več se bo potrebno ozirati na okrog, če boste želeli postaviti stvari na pravo mesto. Tokrat velja pregovor: »Daleč od ljudi, daleč od srca«.
ON – Trma vas tokrat lahko drago stane. Ne boste še dolgo mogli poravnati dolgov, če boste nepopustljivi in si zaupali le v svoj prav.

Tedenski horoskop – STRELEC
ONA – Usmerjnost v pripadnost nekomu bo ta čas zelo prisotna. Bližnjica bo dobrodošla le, če bo spoznanje prišlo hitreje do vas.
ON – Izkoristite čas zase. Trenutki so vedno nepozabni in so vam tokrat dani.

Tedenski horoskop – KOZOROG
ONA – Uživanje v času in prostoru bo prioriteta vsakdana. Udobno se boste počutili tudi tam, kjer vam do sedaj ni preveč ugajalo. Le zakaj?
ON – Manjšo pozornost vam bo dala oseba, ki jo sicer ne cenite dovolj, da bi bilo vredno sploh spregovoriti. Presenečeni boste.

Tedenski horoskop – VODNAR
ONA – Obleka naredi človeka. Čeprav letni čas dopušča le ohlapna oblačila, vas bodo dodatki izddali glede videza. Nekdo bo to spremembo opazil na vas in vam namenil toplo besedo. Mu boste znali odgovoriti?
ON – Proč od odvečnih govoric, drugače se stvari ne bodo odvijale vam v prid. Tudi na poslovnem področju se držite tega pravila.

Tedenski horoskop – RIBI
ONA – Kaj vas naredi bolj zadovoljnjo boste tokrat morala sama izbrati med prihajajočimi se dogodki, ki se vam bodo vrstili v tem času. Stegnite roki in jih podajte tistemu, ki se vas bo najbolj nežno dotaknil. Trda roka vam bi prišla prav le v primeru, da ne bi bili prepričani vase.
ON – Nek nesporazum bo potrebno hitro prepoznati. Zahteva po dodatni komunikaciji, z uradniki ali bližnjim prijateljem, vam tokrat pride še kako prav.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*