Temnenje stekel na vozilu za zaščito v vročih poletnih dneh

V podjetju Mediafol se že vrsto let ukvarjajo s temnenjem stekel in so zato eni najboljših strokovnjakov za temnenje stekel pri nas. V vsem tem času so zatemnili že na stotine stekel na najrazličnejših modelih vozil, tako, da so njihove izkušnje resnično izjemno bogate.

Temnenje stekel morda deluje kot nekaj, česar sodobni avtomobili ne potrebujejo in za kar se odločajo predvsem mlajši vozniki, ki bi radi s svojim vozilom še dodatno izstopali. Pa vendar ni čisto tako. Zatemnjena stekla imajo prav gotovo precej izstopajoč izgled, vendar poleg tega ponujajo še celo vrsto pozitivnih učinkov na vozilo in voznika.

temnenje stekel deček

Najprej je tukaj varnostni vidik zatemnjenih stekel. Z onemogočanjem pogleda v vozilo zaradi temnih stekel se zmanjša možnost, da bodo morebitni vlomilci za svoj vlom uporabili prav naše vozilo. Ker jim temna stekla onemogočajo pogled v notranjost vozila, na ta način ne morejo videti, kaj se v našem vozilu nahaja in ali bi bil vlom smiseln. Prav zato je velika verjetnost, da jih bodo zatemnjena stekla odvrnila od vloma v vaše vozilo.

Drugi izjemno pomemben varnostni vidik, ki ga omogoča temnenje stekel, pa je ta, da visoko kakovostna folija, ki jo v podjetju Mediafol uporabljajo, preprečuje drobljenje stekel v primeru kakršne koli nesreče. Navadna avtomobilska stekla se v primeru razbitja razdrobijo na ogromno manjših koščkov in se razpadejo po avtomobilu in potnikih v njem, ob tem pa se potniki lahko s temi koščki stekla tudi poškodujejo. Če pa za temnenje stekel uporabimo kakovostno folijo, bo ta v primeru nesreče in razbitja stekel le tem preprečila drobljenje in tako bodo potniki v vozilu zavarovani pred nevarnimi steklenimi delci, ki sicer nastanejo ob razbitju stekla. Tovrstna folija bo tudi vlomilcem bistveno otežila razbijanje stekla in vlom v vaše vozilo.

Temnenje stekel ima še dodatne pozitivne učinke. Vozilo zatemni in posledično se zniža temperatura v vozilu, kar je še posebej pomembno v vročih poletnih mesecih. Tako je dolga poletna vožnja veliko bolj prijetna in udobna, vaše vozilo pa se na parkirišču ne bo toliko segrelo, kot bi se sicer. Na ta način se lahko tudi zmanjša delovanje klimatske naprave, posledično pa tudi poraba goriva vašega vozila.

temnenje stekel audi

V sončnih dneh bo tudi vožnja v zatemnjenem vozilu bolj prijetna in udobna. Temnenje stekel bo v vašem vozilu zmanjšalo bleščanje sonca in na ta način povečalo vaše udobje na poti.

Temnenje stekel, ki ga izvajajo v podjetju Mediafol, bo vašemu vozilu dalo sodoben in atraktiven videz, povečalo bo varnost vašega vozila in udobje vožnje v vašem vozilu. Postopek temnenja stekel je sicer enostaven, vendar se tega nikar ne lotite sami, saj rezultat nedvomno ne bo tak, kot si ga želite. Raje to delo prepustite strokovnjakom iz podjetja Mediafol, ki imajo res veliko izkušenj. Za vaše vozilo bodo profesionalno poskrbeli, svetovali vam bodo pri izbiri prave folije, uredili bodo vse upravne postopke v zvezi z vpisom izvedenega posega temnenja stekel na vašem vozilu v homologacijsko izjavo, poleg tega pa na svoje delo nudijo doživljenjsko garancijo.

Na ta način ste lahko res prepričani, da bo temnenje stekel, ki ga bodo na vašem vozilu izvedli v podjetju Mediafol, opravljeno na najvišji ravni, uporabili bodo najboljše folije in materiale ter poskrbeli za vse uradne formalnosti, ki so potrebne, da bo vaše vozilo še naprej tehnično brezhibno.

Zakonodaja je za temnenje stekel je zelo natančna, zato ni priporočljivo, da se tega lotite sami, saj boste imeli poleg težav z namestitvijo folije lahko imeli kar nekaj sitnosti tudi z urejanjem vse dokumentacije, ki bo potrjevala, da je vaša folija nameščena po vseh predpisih in da je vaše vozilo še vedno povsem tehnično brezhibno.

V podjetju Mediafol imajo s tem veliko izkušenj, zato bodo poskrbeli, da bo temnenje stekel na vašem vozilu izvedeno najbolj strokovno, uporabili bodo najboljše folije, ki so na voljo na trgu, poskrbeli pa bodo tudi za skladnost s predpisi in zakoni o varnosti v cestnem prometu in na ta način se boste izognili kakršnim koli težavam v nadaljnji uporabi vašega vozila.

Temnenje stekel ni le trendovsko opremljanje vašega vozila, je veliko več kot to. Zatemnjena stekla poskrbijo za dodatno zaščito pred morebitnimi vlomilci in jim bistveno otežijo njihove nečedne posle, v primeru nesreče folija na avtomobilskih steklih dodatno zaščiti potnike v vozilu in zmanjša možnost poškodb s koščki razbitega stekla, poleg tega pa zatemnjena stekla povečajo udobje pri vožnji v vašem vozilu, saj zmanjšajo temperaturo v vozilu, zmanjšajo bleščanje sonca in znižajo potrebo po delovanju klimatske naprave v vozilu, kar še dodatno pripomore v večjemu udobju v vožnji.

Obiščite spletno stran podjetja Mediafol (www.mediafol.si) in se prepričajte o njihovih številnih izvedenih projektih in referencah ter o njihovi kakovosti. Obiščite jih v njihovem podjetju v Zaborštu pri Šentvidu in strokovnjaki vam bodo svetovali glede zatemnitve vašega vozila. Prepričajte se o njihovi kakovosti in strokovnosti, kajti z doživljenjsko garancijo na svoje delo resnično potrjujejo, da so pravi strokovnjaki na področju zatemnitve stekel in svoje delo opravijo zelo kakovostno na kar so še posebej ponosni.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*