Tepihi za avto so odlična zaščita

Nakup novega ali rabljenega avta je kot kupovanje hiše, ki jo moramo še opremiti. Tudi avto, ki je naše prevozno sredstvo, si zasluži lepo opremljeno notranjost. Predstavljajte si kupljen avto, ki ima naluknjane in izrabljene tepihe, zagotovo jih boste odstranili iz avta ali kupili nove, je tako? Tepihi za avto so pomemben del vašega avta, zato naj bodo kakovostni.

Tepihi za avto

Tepihi za avto so odličen pripomoček, ki prepreči nabiranje umazanije na podlago avta. Tako bo vaš avto ostal vedno čist in bodo voda ter vsa umazanija ostali na tepihih, ki jih lahko zelo enostavno očistite in položite nazaj na svoje mesto.

Podjetje Gledring izdeluje kakovostne gumijaste tepihe za avto, ki so prilagojeni natančnim meram vašega avtomobila in so izdelani iz naravnih materialov, ki so prejeli certifikate za prodajo v 40-ih državah po celem svetu.

Gumijasti tepihi za avto in njihova izdelava

Gumijasti tepihi za avto so odličen dodatek, ki vam omogočajo suha avtomobilska tla ter odlično zaščito pred umazanijo.

Kako so tepihi izdelani?

  • Tepihi so izdelani iz naravnih materialov (ne regeneratov), ki so človeku prijazni in ne vsebujejo strupenih primeri, kar jim omogoča, da ne smrdijo in da se zelo enostavno čistijo;
  • ti tepihi so izdelani po meri in vsebujejo elegantni rob, kateri preprečuje, da bi se polite tekočine in umazanija iztekle na dno avta ter ga umazale;
  • dizajni teh gumijastih tepihov so novodobni in nimajo klasičnega videza kock;
  • za varnost, imajo tepihi za avto pritrjene tudi originalne čepe, ki so prilagojeni blagovni znamki in modelu vozila, skrbijo tudi za močan oprijem pod nogami- izdelani so iz kakovostne PVC plastike, ki je odporna na udarce in zlome;
  • tepihe odlikuje nadpovprečno dolga življenjska doba in uporaba;
  • vsebujejo vse certifikate, vključno z Eko certifikatom

Tepihi za avto in primerno čiščenje

Kadar se lotimo čiščenja avto tepihov, nas velika večina naredi tako: vzamemo tepihe iz avta, jih položimo na tla, našamponiramo, speremo ter obesimo, da se odcedijo in posušijo. Ker vsebujejo kocke, se umazanija lažje v njih »skrije« in jo je težje ščistiti.

No, pri gumi tepihih iz Gledringa, vam tega ni treba početi, saj so tepihi izdelani drugače in ne vsebujejo kockastih oblik in ostrih robov, ampak ravne linije brez večjih robov- kot izgled nežne avtomobilske pnevmatike. Čiščenje le teh je zelo enostavno, saj jih poškropimo s čistilom za suho čiščenje, kjer nam ni potrebno uporabiti vode.

Tako so tepihi takoj pripravljeni na novo uporabo.

Posebna identifikacija, ki jo tepihi za avto potrebujejo

Zelo enostavno in priročno identifikacijo tepihov so razvili pri podjetju Gledring. Ta identifikacija nam natančno navede podatke, kot so:

  • model avtomobila,
  • njegov letnik in
  • znamka vašega vozila.

Tako stranka vedno ve, da ima tepih, ki je izdelan posebej za njen avto in prav tako kasneje, ko je treba tepihe menjati, bo prodajalec po teh podatkih točno vedel, kateri tepih vam mora izročiti ali ga predati v izdelavo.

Tepihi za avto so torej izdelani iz zelo kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varno uporabo brez neprijetnih vonjav in kemikalij. Pri podjetju se zavzemajo za okolje in stremijo k izboljšavam in novim dizajnom, ki so tepihe izboljšali do te mere, da so izdelani iz naravnih materialov, ki so jih potrdili s certifikati in nagrado za odlično kakovost.

Zaradi sestave tepihov, ki vzdržijo kar 40 % dlje kot navadni tepihi, jih je zelo enostavno in hitro sčistiti zaradi same zasnove, ki je oblikovalsko dovršena in narejena po meri vašega avtomobila.

Zagotovite si svoje kakovostne tepihe še danes in uživajte v uporabi dolga leta.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*