Tropical Islands – edinstveno doživetjeBi radi doživeli nepozabne počitnice v osrčju tropskega morja, ki ga obdajajo otoki in tropski gozd?  To posebno in nepozabno doživetje lahko najdete samo v Nemčiji.

Če imate radi posebna doživetja je Tropical Islands pravi naslov za vas. Le 60 kilometrov iz Berlina vas čaka ogromna kupola, to je zaprt prostor z umetnim morjem in tropskimi otoki. Zunaj, pred kupolo pa se nahaja velik kamp prostor, kamor se lahko nastanite kar z svojimi šotori ali prikolicami. V kupoli se nahaja pravi tropski gozd in živali, ki se prosto gibljejo.

scarlet-ibis-213899_640

Tropical Islands je tako največji tropski oddih v Evropi. Pričakujejo vas številne atrakcije tako v morju kot na peščeni plaži. Lahko greste na sprehod skozi deževni gozd, kjer boste srečevali različne živali ter slapove in vodne zalivčke. V Tropical Islands se boste počutili kot v raju, zato se prepustite eksotičnemu svetu, ki mu ni konca. Okusite prave tropske koktajle na plaži, medtem ko se sončite na ležalniku. Preizkusite tobogane, ki vas popeljejo tudi na razgled, tako se za vsakega se najde nekaj.

12-34-54-974_950x510

Za otroke imajo posebne animacije na plaži (predstave, vadbe…) . Čaka jih tudi neskončno število igral, kjer jih starši lahko pustite brez skrbi v posebno pripravljenem prostoru. Animacije so tudi za vse generacije, saj se dogaja veliko predstav (plesi, igre, pevski nastopi…), tako vam v Tropical Islands ne bo nikoli dolg čas.

Ste se že peljali z vročim balonom? V Tropical Islands imate tudi to možnost. Nekoliko odmaknjen je od plaže kjer se nanj vkrcate in popeljal vas bo visoko v nebo (do konca stropa kupole).

Na voljo so vam tudi različne savne, masaže ter fitnes center, da se boste lahko popolnoma sprostili od vsakodnevnih tegob.

 

V kupoli je vedno poletje, to pomeni, da je povprečna temperatura 26°C, saj nas od vrha grejejo posebni žarometi in s tem lahko dejansko porjavimo.

V Tropical Islands je tako poskrbljeno tudi za prenočišča, ki jih lahko izkoristite v šotorih na plaži ob tabornem ognju, kot navadno sobo ob plaži v lesenih hišicah ali luksuzno apartmajsko doživetje v polno opremljenih sobah s klimo, televizorjem…

Zbudite se v neskončno lepo jutro v Tropical Islands in uživajte ob zajtrku, ki ga pripravi osebje samo za vas.

 

Najlepši oddih v Tropical Islands  lahko doživite v poletnih mesecih, saj se obzorje kupole odpre, obstaja tudi možnost, da se odprejo stranska vrata in tako lahko uživate na pravem soncu.

accessories-84528_640

Pred vstopom na plažo imate na razpolago tudi veliko trgovin z spominki, ki jih lahko podarite svojim najdražjim samo iz Tropical Islands. Naj vas hišice na vodi očarajo in naj bodo palme vaš največji zaveznik za ohladitev.

 

Za zaljubljene pare pa je poskrbljeno tudi za popolno romanco ob morju, saj v večerih v Tropical Islands lahko izkoristijo poseben kotiček, kamor se lahko zatečejo drug drugemu v objem in zraven še pojesta najboljšo tropsko hrano.

Na vas čaka hrana za vsak okus, kjer lahko najdete tropski žar, indijski obrok ali pa samo hamburger ali čips.

 

Tropical Islands ponuja tudi bogato paleto dogodkov kot so: otroške zabave, družinska praznovanja in poroke.

Letos tako mineva 10 let od nastanka Tropical Islands, zato so prav letos priredili posebne dogodke, ki bodo potekali čez vso leto.

 

Dogodki, ki se še niso zgodili:

  • Tropski tek 23.11.2014: letos bo že drugi tek okrog Tropical Islands, kjer se bodo potegovale starejše generacije (4, 8 ali 12 km proga), cilj pa bo v osrčju samega raja. Otroci se bodo lahko preizkušali znotraj tropskega raja.

 

  • Silvestrska noč 31.12.2014: pričakovanje novega leta v toplem tropskem ozračju na plaži ob morju. Prednovoletna zabava bo tako zajemala vse kar si srce poželi, dobra hrana, pijača ter toplo morsko vzdušje, čeprav bo zunaj zelo mrzlo.

 

Tropical Islands je res edinstveno doživetje, tako za pare kot za družine, ki si želijo nekaj nepozabnega v osrčju Nemčije. Tropical Islands vas bo popeljal na tiste kraje, ki ste si jih včasih mogoče težko predstavljali, da bi jih lahko kdaj sami prehodili in jih doživeli.

Izkoristite to priložnost in spoznajte tropske otoke ter se prepustite neskončnemu užitku.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*