TV spored za vse programe, tudi na spletuTelevizor običajno prižgemo z razlogom, da si ogledamo našo najljubšo televizijsko vsebino, kot so filmi, poročila, serije ali dokumentarci. Zato je vedno dobro poznati TV spored, ter si svoj čas organizirati tako, da bomo ujeli točno to, kar želimo. Kljub temu, da strokovnjaki opozarjajo, da nenehno gledanje televizije ni priporočljivo, si po službi običajno zaželimo le še, da prižgemo televizor ter se sprostimo ob družbi naših najbližjih.

tv spored

Pri T-2 imate TV spored za vse programe na voljo v vsakem trenutku, zato si lahko svoj čas popolnoma organizirate. Vsi naročniki imate na voljo tudi spletni prenos vsebin, kjer si lahko za nazaj ogledate karkoli želite. Tako imate televizijsko vsebino na voljo tudi preko računalnika, v vsakem trenutku. Vstopite lahko tudi v videoteko, kjer boste našli ogromno filmov ter razvedrilnih vsebin, s katerimi si lahko krajšate prosti čas. Tako vam ne bo nikoli več potrebno čakati na vsebino, ki se predvaja na televizijskem ekranu. TV spored si lahko ogledate kar za sedem dni vnaprej ter si tako zagotovite najboljšo uporabniško izkušnjo.

T-2 vam nudi TV spored za vsak okus

Televizija igra veliko vlogo v naših vsakdanjih življenjih, saj omogoča povezovanje vseh družinskih članov, širjenje obzorij ter znanja vsakega posameznika. Vsebine so prilagojene posameznim starostnim skupinam in zato zanimive in dostopne za vsakogar. Ne glede na to, katero področje nas zanima – na voljo je nekaj za vsak okus. Različni kanali ponujajo vsebine s področij novic, učenja, narave, politike, zabave, vremena, znanosti, zgodovine, športa in še mnogih drugih.

Kompleksne televizijske oddaje lahko tako močno pripomorejo k razvoju različnih vrst inteligence, saj spodbujajo kompleksno mišljenje. Preko raznovrstnih vsebin spoznavamo nove kraje, ljudi in kulture, tako pa oblikujemo nove vrednote ter se naučimo sprejemanja in razumevanja. Kljub temu, da dejanskega potovanja v tuje kraje ne premaga nič, je televizija dober začetek za spoznavanje preostanka sveta. Vsebina na televiziji omogoča spoznavanje novih posameznikov, izmenjavo mnenj ter odpira nova vrata pogovora, tudi med neznanci. Po dolgem in napornem dnevu nedvomno pride prav tudi za zabavo pred počitkom, saj je, kot pravijo, smeh pol zdravja. Smeh izboljšuje vzdušje, ima pa tudi ogromno pozitivnih učinkov na naše zdravje. Med drugim izboljšuje cirkulacijo, niža krvni pritisk in sprošča stres.

TV spored vključuje najrazličnejše kanale vseh zvrsti, med katerimi bo vsakdo našel nekaj zase. Je omrežje, s katerega se lahko ogromno naučimo. Kuharski programi bodo razširili naše znanje o kuhi in pripravi različnih jedi, informativni programi z najnovejšimi mešanimi vsebinami, pa bodo razširili naše znanje s področij znanosti, živali, učenja in eksperimentiranja. Prav gotovo se bomo lahko na programih, ki jih nudi T-2, naučili vse, kar si želimo vedeti. Izurili bomo tudi našo sposobnost spomina, saj različne nadaljevanke zahtevajo, da si zapomnimo podrobnosti iz prejšnjih epizod.

Kako izbrati primeren program za naše najmlajše?

Kljub temu, da imajo mnogi programi v času predvajanja vsebine, ki ni primerna za otroke, primerno oznako v kotu ekrana, mnoge starše še vedno buri izbira primerne vsebine za samostojno gledanje. Pred izbiro primernega programa se pozanimajte, ali vsebina otroke spodbuja k odpiranju novih vprašanj ter k uporabi domišljije, oz. jih vodi k aktivnemu sodelovanju in kreativnosti, pa četudi pred televizijskimi zasloni. Vprašati se gre tudi na kakšen način program predstavlja najbolj pereča vprašanja, kot so vprašanja o spolu, identiteti ter diverziteti. Oglejmo si tudi kako komercialen je program. Nekateri otroški programi imajo podaljšane reklame, ki slabšajo kakovost vsebine. Ne nazadnje, pomislimo tudi na čustveno reakcijo, ki jo bo vsebina izzvala pri otroku ter ocenimo, kako primerna je zanj.

Oglejte si TV spored ter tako poiščite vsebino, ki vam najbolj odgovarja! Naučite se nekaj novega vsak dan ter se sprostite pred televizijskimi ekrani.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*