Medora unikatna otroška oblačila iz Slovenije

Iščete nekaj posebnega za vašega malčka, potem je za vas prava izbira blagovne znamke Medora – unikatna otroška oblačila, ki vas bodo navdušila v vseh pogledih. Medora je v lasti slovenske družine (Nina, Matej in Svit), njihova oblačila so nežna na otip, personalizirana, in narejena z ljubeznijo. Vsa zgodba se je začela zelo spontano, ko sta Nina in Matej pričakovala Svita, sta opazila, da so otroška oblačila na trgu večinoma slabe kakovosti. Prijatelji, ki so že imeli otroke, so jima to tudi potrdili, saj se oblačila že po nekajkratni uporabi oz. pranju trgajo, barve hitro bledijo, se zmuckajo, delajo se kolenčka in komolčki, gumbi trgajo tkanino, smrdijo po barvilih in različnih kemikalijah, s katerimi so obdelana itd. Res je, da malčki hitro prerastejo oblačila, ampak vseeno, kakovost oblačil nikoli ne sme biti vprašljiva, saj se njihova nežna in občutljiva koža dotika oblačil ves dan. Ker sta želela sinku ponuditi ročno sešita, udobna in kakovostna oblačila, ki se ne obrabijo, so izdelana iz najboljših in naravnih materialov, narejena v Sloveniji in zašita z ljubeznijo, sta šla v akcijo.

unikatna otroška oblačila

Nastala je blagovna znamka Medora – unikatna otroška oblačila
Vsa unikatna otroška oblačila Medora ustrezajo 3 ključnim kriterijem in sicer, se morajo otroci v njih počutiti udobno, oblačila morajo “dihati” in ne smejo biti narejena iz materialov, ki so jih predhodno obdelali s kakršnimi koli kemikalijami. Da so oblačila izdelana iz naravnih materialov dokazujejo z:
• Oeko-Tex standard 100 certifikatom – ki zagotavlja, da so bili vsi materiali testirani in ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi.
• GOTS certifikatom – ki predstavlja najvišji standard pri zagotavljanju kakovostnega, zdravega in varnega tekstila.
Naravnim materialom je dodanega še malo elastana, saj so tako otroška oblačila še bolj udobna in malce tudi raztegljiva.

Spoznajte unikatna otroška oblačila za male raziskovalce
Za vaše malčke vam ponujajo kakovostna in udobna oblačila, ki bodo kar rasla z vašim otrokom. Trenirke in jopice imajo priročne podaljšane patente, ki omogočajo, da jih vaš otrok nosi več konfekcijskih številk. Kakovosten, debelejši material oblačil bo kljuboval tako kobacanju kot prvim padcem ob odkrivanju hoje po svetu. Vsa oblačila so nežna do otroške kože, ne povzročajo alergij in so zelo prijetna za nosit. Z vezeno personalizacijo pa vašemu malčku lahko ustvarijo prav posebna unikatna otroška oblačila, ki bodo navdušile tako njega kot vas.

Unikatna otroška oblačila v spletni trgovini
Medra unikatna otroška oblačila najdete na njihovi spletni strani, kjer si lahko ogledate celotno ponudbo. V ponudbi lahko najdete presonalizirane odeje in personalizirane ninice, otroška oblačila, kape in trakove, brisače, otroški pončo ter ženske tope in majice. Ne glede na ostalo ponudbo so glavna unikatna otroška oblačila, kjer imajo bodije in majice, hlače in pajkice, komplete, jopice in puloverje, različne sete, komplete trinerk, pajace in oblekice. Izbirate lahko med različnimi barvnimi kombinacijami in velikostmi. Kar pa je najbolj pomembno, vsa izbrana oblačila, vam lahko personalizirajo, na način, da na primer na jopico uvezejo ime vašega malčka. Personalizirana unikatna otroška oblačila so lahko lepo darilo za vašega malčka ali malčka vaše prijateljice. Verjemite, vsaka mama se bo razveselila kakovostnih, mehkih in unikatnih otroških oblačil.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*