Valentinovo 2018 – Ideje kako presenetiti ljubljeno osebo

Poskočen ritem življenja nam diktira tempo vsakdana, kjer pozabljamo na svoje najdražje in jim premalokrat povemo, koliko nam pomenijo. Preprosto jih nehote vzamemo za samoumevne, ker vemo, da bodo vedno ob nas. Resda si lahko ljubezen izrazimo katerikoli drug dan v letu, a vzemimo si Valentinovo 2018 res kot dan, ki ga bomo preživeli s svojo ljubljeno osebo. Na spletu bomo našli kar nekaj ponudb, kako si narediti Valentinovo 2018 čim lepše in zakaj jih ne bi izkoristili? Na spletni strani Pionir. si sem našla mamljive ponudbe za sprostitev po ugodnih cenah in jih predstavila v tem članku.

valentinovo 2018 piškoti

V svetu je Valentinovo drugi najpopularnejši praznik. Okoli 150 milijonov čestitk je poslanih po svetu, kar Valentinovo kot praznik uvršča na drugo mesto, takoj za Božičem. V Sloveniji zaenkrat takšnega masovnega pošiljanja čestitk še ni zaslediti. Vendar bo Valentinovo 2018 v trgovskih centrih spet bogato obložen z različnimi bonbonierami, vrtnicami in srčki. Delno smo to navado prevzeli po zahodnih deželah pa vendar je tak dan kot je Valentinovo odlična priložnost, da svojim najdražjim poveste, kako zelo radi jih imate.

Kdaj ste si nazadnje privoščili razvajanje v dvoje?

Terme Maribor ponujajo pester izbor hotelov, kjer je povsod poskrbljeno za vajino sprostitev in razvajanje, saj vam Terme Maribor nudijo kar pet wellness centrov in tudi termalni center Fontana. Za več informacij obiščite spletno stran http://www.pionir.si/listings/terme-maribor/ in si rezervirajte svoj termin za Valentinovo 2018.

valentinovo 2018 rožice

Ker je praznik zaljubljenih v torek, si lahko svoje Valentinovo 2018 pričarate tudi med vikendom, z rezervacijo vikend paketa v Dolenjskih Toplicah. Hotel oštarija je za vas pripravil dva paketa, ki bosta poskrbela, da bo Valentinovo 2018 ostal v prijetnem spominu še kar nekaj časa. Lahko izbirate med romantičnim oddihom ali družinskim potepom. Definitivno pa se boste lahko predajali užitkom izvrstne kulinarike, celodnevnim in večernim kopanjem v Termah Krka – Dolenjske ali Šmarješke toplice. Rezervirajte si svoj termin po ugodni ceni na http://www.pionir.si/listings/vikend-paket-s-termalnimi-uzitki/

valentinovo 2018 terme

Lahko pa izkoristite Valentinov paket na Kmečkem turizmu Stara Vodenica v Klanjcu na Hrvaškem. Domačnost in rustikalnost prostorov s pridihom prave etnologije dosegajo sobe, opremljene z lesenim pohištvom, kar doda tisto pravo toplino. Valentinovo 2018 lahko doživite z ljubljeno osebo v romantičnem in domačem ambientu v Stari Vodenici. Paket za zaljubljence stane že od 49€/osebo, kjer boste postreženi tudi z romantično večerjo štiri-hodnim menijem. Za več informacij za romantično Valentinovo 2018 obiščite http://www.pionir.si/listings/valentinovo-stara-vodenica/

valentinovo 2018 masaža

Vzemimo si čas zase in za svoje najdražje in izkoristimo čudovite skupne trenutke, saj bodo spomini na Valentinovo 2018 še nekaj časa žareli v nas in naših srcih.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*