Vas je strah globinskega pogleda vase? Očistite čakre in zaupajte energijam!Terapevtka Barbara Köveš je bila kot najstnica velika upornica, celoten čas v iskanju same sebe in nikakor ni našla vzroka. Vedno je bil prisoten strah se soočiti sami s seboj.

Barbara nam zaupa:

Ko sem rodila hčerko Žano sem se zbudila in z njeno pomočjo odkrila sebe in razloge zakaj se je hčerka rodila s tolikimi diagnozami. Z namenom, da zbudi mene.

Kaj ste naredili kot pomoč hčerki?

Začela sem veliko raziskovati in se učiti. V osnovi je z vsem začela moja mama, ki se je prva udeležila delavnic Andreje Novak, kar sem jaz samo na daleč opazovala. Nisem razumela zakaj ona toliko maha. Kot prvo sem obiskala delavnico 5d terapevt. Vedno sem imela občutek, da morem nekaj narediti. Šla sem na astro postavitev in bilo je fascinantno. V bistvu sem se vse učila zaradi hčerke, želela sem ji nekako pomagati in na poti odkrila svoje potenciale.

Na astro postavitvi sem zares naredila preboj, opravila sem tečaje ScalarPrane in postala ena izmed 4 inštruktorjev v Sloveniji. Eno leto smo delali astro delavnice. To so posebne delavnice, pod vodstvom Andreje Novak. Začutila sem, da je to nekaj kar potrebujem, da resnično zapolnim sebe. Da sem našla tisto nekaj, kar sem vedno čutila, da rabim. Astro karta mi je pokazala, da imam velik potencial za delo z ljudmi in energijami. Sem zelo radovedna in zelo rada raziskujem svet energij, vendar iskreno najraje delam s pomočjo angelov. Ugotovila sem, kakšen potencial nosim v sebi.

Zelo sem hvaležna za ljudi, ki me obdajajo in njihovo podporo in da so me potisnili na to pot. Zelo rada vodim meditacije in delavnice, ker je to iskreno in zdaj me nekdo vidi v pravem pomenu. Sebe sem notranje zadovoljila in ljudem lahko dam vpogled vase, da se tudi ljudje okrog mene zbudijo in začnejo višje vibrirati. Zelo me veseli tudi povezava med nami inštruktorji, smo povezani kot velika družina ter smo si vedno v podporo.

Moja učiteljica Dr. Fe Pacheco prihaja iz Filipinov, pri nas v Sloveniji izvaja različne delavnice.

Kašne vrste terapije nudite?

Kot prvo naj omenim Skalar Prana terapijo. Terapija poteka skozi ScalarPrana energijske tehnike z večstopenjskim zdravljenjem. Poteka s ScalarPrana energijo. To je mešanica dveh gonilnih sil naravnih energij. Ko se energija integrira v vašo auro, pomaga uravnotežiti energijski sistem, še posebej srce in um. Na ta način je omogočeno inteligentno upravljanje z mislimi in čustvi, skupaj s poglobljenim razumevanjem, kako vaše odločitve vplivajo na vaše življenje ter življenje vaših bližnjih.

Koncepti in načela ScalarPrana energijskega zdravljenja, se uporabljajo na področju psihoterapije, nevroterapije, onkologije, upravljanja s stresom in bolečino ter ukvarjanja s kristali, zvokom, barvami ter na področju blaginje. Potrebno je zgolj, da nekoliko pobrskate po seznamu naših delavnic in ugotovili boste, kako vsestranska ter praktična je ScalarPrana.

Angelske terapije, kjer vključujem svoje medijstvo, saj imam zelo razvite senzorje za angelsko energijo, 5d terapijo…

Izvajam individualne terapije, vso znanje, ki ga imam izkoristim, da maksimalno pomagam človeku.

Za očiščenje vseh nivojev (mentalni, razmišljanje, očisti se astralno telo, čustva … posledično tudi fizično telo). Ko ni več prostora na substalnih telesih se pojavi blokada tudi na fizičnem nivoju kot pokazatelj bolezni.

Opravim energijsko čiščenje telesa, da se človek odpre, osebno naredim podporo in spustim, da se naredi v človekovo najboljšo dobro.

Imate kakšno posebno sporočilo za bralce?

Zaupati moramo energijam, stvari se zgodijo, če prepustite. Razčisti se veliko situacij, težav in spustijo se  bremena. Ljudje nismo več spontani, se preveč obremenjujemo, tako se zgodi, da življenjska energija ne more pritekati. Ko so močni sončni mrki pridejo stvari še posebej na plano.

Naj vas ne bo strah pred globinskim pogledom v sebe, strah in ego, ki je prisoten ga moramo odvreči.

Naj vas ne bo strah raziskati vsakega kotička sebe, ker se boste čudovito počutili, ko stopite iz cone udobja!

Čarobne palčke nimam, sami se premikate po sobi, jaz vam iskreno pomagam odpreti predalčke, da jih lažje zložite v omaro!

Vabljeni na mesečna brezplačna ScalarPranska srečanja in delavnice, ki jih izvajam v Holističnem centru-Moč srca na Vetrinjski 12 v Mariboru.

Za dodatne informacije pišite na mail:

barbara.terapevt@gmail.com ali pokličite na tel. št. 040 644 759.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*