Vedeževalka Ana se predstavi

Vedeževanje in svetovanje sta sestavni del mojega življenja že vrsto let. Bistvo mojega dela temelji na nesebični ljubezni do sočloveka ter na nenehnem pridobivanju različnih novih znanj in spoznanj s področja duhovnosti, ezoterike in zakonitosti življenja samega. Skozi izkušnje se mi vedno znova potrjuje, da s širjenjem sočutja in čiste ljubezni, zmorem v drugih pospešiti čudovito preobrazbo v zavedanju lastne vrednosti, edinstvenosti, mogočnosti. Pravzaprav gre za zavedanje, da ne glede na to, kako velika je posameznikova trenutna stiska, težava ali problem – vedno obstaja rešitev. Gradim na povrnitvi zaupanja in na vedenju, da se bo vse izteklo tako, kot se mora, kot je za posameznika najbolje. Ob tem pa je ključnega pomena, da odgovore in rešitve podajam na jasen, preprost, enostaven, neposreden in razumljiv način. Najdete me na spletni strani astrolife.si. Pokličite me na telefonsko številko 01 600 77 00.

Moji začetki

Vse od ranega otroštva, okrog sebe in v sebi zaznavam prisotnost posebnih energijskih bitij, ki me s svojimi sporočili in znamenji vodijo skozi življenje. Ta bitja sem sama poimenovala in jih sprejemam kot Angele, nekateri jim pravijo Svetlobna bitja, spet drugi jih zaznavajo kot posebno energijo. V resnici sploh ni pomembno, kako to energijo poimenujemo, pomembno je, da se te energije zavedamo, jo sprejmemo in razumemo kot posebno darilo, ki nam pomaga izraziti naše želje in življenjski smisel. Sama se z Angeli vsakodnevno povezujem, prosim za njihovo pomoč in vodstvo. Sposobnost povezovanja z Angeli sem osvojila do te mere, da tudi vas zmorem povezati s to čisto angelsko energijo. Angelska sporočila vam bodo pomagala osvojiti in razumeti resnico v vsakem vašem položaju ali partnerstvu. Pomagala vam bodo, da se boste odločili spremeniti svojo prihodnost na boljše, tako da boste spremeniti svoje misli in prepričanja. Angeli brez izjeme pomagajo vsakomur, ki jih prosi za pomoč. Pomembno je, da se jih zavedate, jih prosite in se jim prepustite, kajti tako bodo za vas izbrali najprimernejši način, s katerim bo odgovorjeno na vaše prošnje.

Čista energija ljubezni lahko zdravi, predvsem pa poganja naše vesolje, naš planet, mene, Tebe, vse živo in neživo okrog nas.

Metode dela

Vse odgovore, za vsa področja življenja, ki so povezana z vprašanji glede vaše preteklosti, sedanjosti in predvsem prihodnosti, vam pomagam poiskati s pomočjo vedeževalskih Tarot kart, Ciganskih kart in kart Angelskega tarota. Lahko ste prepričani, da bodo moje napovedi dovolj konkretne, da boste skozi dejansko dogajanje v prihodnosti, lahko sami ovrednotili napoved, ki vam jo bom podala.

Za vpogled v ozadje najglobljih ravni vaših umskih in čustvenih težav, mehanizmov vašega neuspeha, nesreč, duševne omrtvelosti, fizičnih bolezni in celo finančnega neuspeha, uporabljam posebne Karte vzorcev, zdravljenja, darov in milosti. To so posebne karte, s pomočjo katerih vam bom pomagala razkriti, kateri prikriti dejavniki oziroma zakoreninjeni negativni duševni ali miselni vzorci vašega ega so tisti, ki vam preprečujejo živeti srečno, izpolnjeno življenje. Navadno zelo težko sami prepoznamo negativne vzorce, saj smo jih sami leta in leta utrjevali kot edino pravo stvarnost, torej so skozi leta ti negativni vzorci postali del naše vsakodnevne vibracije. Osnova vseh teh vzorcev izhaja iz otroštva, včasih lahko te vzorce prinesemo s seboj že s samim rojstvom, ker smo jih podedovali od naših prednikov. Vse to nam preprečuje, da bi bili resnično uglašeni sami s sabo in sledili svojemu notranjemu vodstvu, kar zavira tok življenjske energije in daje prednost težavam. Če si želite svoje življenje korenito spremeniti na bolje in nadaljevati po poti rasti, uspehov in radosti, boste morali te vzorce prepoznati, se spoprijeti z njimi in jih dokončno izkoreniniti.

Tu sem za vas, da vam pomagam najti, prepoznati in odstraniti tovrstne energetske blokade. Pri tem mi je v pomoč nihalo kristala kamene strele, ki ima poleg intuitivnih in duševnih učinkov, tudi izjemne zdravilne lastnosti. Zato ta izjemni kristal uporabljam v preventivne, čistilne in zdravilne namene. Kamena strela je kristal aktivacije, ki s svojo močno, nežno vibracijo prodre naravnost v središče vaše blokade oziroma težave in jo temeljito prečisti. Kamena strela je prinašalka svetlobe, ki s svojimi vibracijami spremeni resonanco naših čaker v pozitivno, harmonično.

Bistvo mojega dela

Moje področje znanj, usposobljenosti in izkušenj s področja ezoterike in duhovnosti je dovolj široko in večplastno, da vam lahko suvereno ponudim roko in vam pomagam učinkovito poiskati prave rešitve za vaše težave, za vaše boljše, srečnejše življenje. To kar počnem, je moje življenje, je moja usoda, moje poslanstvo. Pot do tu, kjer sem sedaj, ni bila lahka, vendar mi je razkrila veliko spoznanje, da moramo ljudje delovati in živeti življenje z odprtim srcem in ljubeznijo, iz središča svojega srca. Le tako lahko v svoje življenje prikličemo svetlobo, kajti kjer je svetloba, tema nima obstanka. Sedaj vem, da še ogromno ne vem, zato je moj um odprt v učenju in pridobivanju novih znanj.

Reka našega življenja teče dalje, vendar smo le mi sami tisti, ki usmerjamo njen tok. Sami se zavestno odločamo, kako globoka in čista bo naša struga, da nam bo prinesla več zadovoljstva. Včasih se zgodi, da ne vidimo prave smeri, zato je potrebno na določeno situacijo pogledati z drugega zornega kota. In takrat sem tu za vas Ana, da skupaj poiščemo odgovore na vse vaše dileme in vprašanja.

Danes je pravi dan, da storite nekaj pomembnega za lepši jutri. Dovolite, da se vam v pogovoru z mano odstrejo tančice skrivnosti vašega življenja. Slišali boste, kar morate slišati in narediti, da v polnosti zaživite vse, kar ste.

Pokličite me na telefonsko številko 01 600 77 00

Najdete me na spletni strani astrolife.si

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*