Verjamete v duhove?

Nevidno je vedno prisotno okoli nas, pa čeprav bi včasih to raje zanikali. Ampak zagotovo ste kdaj tudi sami začutili prisotnost druge energije in se spraševali od kod prihajajo takšni občutki, ki se zdijo, kot da niso naši.

duhovi entitete sivo

V  petek, 08. Septembra, je v Hotelu City, v samem centru Ljubljane potekala delavnica na temo pogovora z entitetami. Delavnico je organizirala Hiša radosti, center dobrega počutja, ki je kot predavateljico povabila Kalpano Raghuraman, svetovno strokovnjakinjo na področju Access Consciousness in svetovno znano predavateljico.

Verjetno pa se sprašujete kaj pravzaprav so entitete. Predavateljica Kalpana Raghuraman je pojasnila, da so entitete bitja, ki so nenehno okoli nas. To so bitja, ki nimajo teles in se nahajajo v različnih oblikah in okoljih kot energije mrtvih ali energije v naravi. Pravi, da smo bili že vse od otroštva naučeni, da se ne zavedamo entitet. Entiete, torej  energije, ki so zataknjene v naših telesih čistimo s čistilnimi besedami, katere je predavateljica skozi celotno delavnico tudi uporabljala. Entitete naj bi imele različne funkcije, lahko so medij za prenos sporočil nam, ki imamo telesa, lahko jih prosimo za pomoč in nam na različne načine tudi pomagajo, da dosežemo želeni cilj, kar je Kalpana tudi ponazorila s številnimi zgodbami ljudi, s katerimi sama že vrsto let deluje.

Celotna dvourna delavnica je bila zelo interaktivna, predavateljica je sledila udeležencem in z veseljem pojasnjevala in odgovarjala na vprašanja. Skozi celotno delavnico je bil velik poudarek na tem, da moramo biti bolj prisotni v svojem življenju ter kako pomembno je zavedanje sebe, svojega telesa in predvsem svoje okolice v kateri se nahajajo številne entitete.

duhovi entitete rjuha

V 21. stoletju smo obkroženi s tehnologijo in hitrim pretokom enormnih količin informacij in smo enostavno pozabili opazovati svet okoli sebe, kaj šele opazovati sebe in svoje telo. Ves čas ostajamo povezani z internetom, povezavo s samim seboj pa smo nezavedno prekinili. Pomembno je, da nenehno opazujemo svet okoli sebe izven družbenih okvirjev in norm, saj le na takšen način lahko spregledamo, odpremo oči in opazimo, se zavedamo in čutimo vse lepote in presenečenja, ki nam jih življenje ves čas ponuja.

Do spoznanja, da je možno na življenje gledati tudi drugače, nam lahko pomaga tehnika Access Consciousness (Dostop v zavedanje). Tehniko, katero prav tako poučuje tudi Kalpana Raghuraman je leta 1995 razvil Gary M. Douglas in v vseh teh letih je v 175 državah spremenila življenja tisočim. Metoda Access Consciousness z različnimi tehnikami in procesi dosega večje zavedanje in več možnosti za doseganje želenih sprememb na vseh področjih našega življenja. Cilj je, da vsak posameznik prepozna svojo kreativno in ustvarjalno moč in spozna, da se da spremeniti vse tisto, kar v našem življenju ne funkcionira.

Ta tehnika tako vsebuje veliko praktičnih in dinamičnih tehnik ter orodij in telesnih procesov, ki te spodbujajo, da začneš kreirati življenje, ki si ga resnično želiš.  Ti procesi korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in pomagajo odstraniti omejitve, ki preprečujejo, da bi uresničili sebe in svoje resnični potencial ter preprosto samo živeli takšno življenje, ki si ga želimo. Tehnike so takšne, da spodbujajo, da se ozavesti tisto, kar je dejansko že dolgo v nas in prebudi, kar že vemo. Tako lahko vse prepreke v življenju lažje premagujemo. Življenje postane pustolovščina in sami lahko izbiramo, kaj bomo ustvarili in koliko veselja bomo našli v njem.

Pripravljeni moramo biti, da sledimo temu, kar že vemo, pa tudi, da ne nehamo postavljati vprašanj, kako bi lahko izboljšali stvari, ki si jih v življenju želimo. Saj je mogoče prav vse, če bomo le voljni izvajati tehnike in pogumno sledili želji po spremembi.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*