Vhodna vrata Pirnar so vrata prihodnosti

Vhodna vrata so tista, ki ustvarijo vtis prestižnega, urejenega in skrbno vzdrževanega doma. So tista, ki prva pritegnejo pozornost, stanovalci in obiskovalci pa si že ob prvem stiku z njimi zapomnijo njihov videz in občutek, ki ga dobijo ob dotiku – kvaliteto izdelave, brezhibne oblike, skrbno izbrane dodatke in detajle ter natančno zasnovo celostne podobe, ki se mora ujemati s fasado, preostalim stavbnim pohištvom in prevladujočim slogom hiše oz. objekta.

Vhodna vrata pripovedujejo zgodbo o stanovalcih, ljudeh, ki se gibljejo za temi vrati, o njihovih navadah, željah, pričakovanjih, o njihovem načinu življenja in mišljenja. Če želite, da si vas obiskovalci in mimoidoči zapomnijo kot neomajne, odločne, vztrajne ter polne volje do življenja in novih dogodivščin, izberite vhodna vrata Pirnar. Pokažite, da razmišljate izven okvirjev tradicionalnega in ste odprti za vse novosti, ko skozi vhodna vrata izstopite v življenje.

vhodna vrata pirnar lesena

Zakaj izbrati vhodna vrata Pirnar?                                

To so vhodna vrata, ki se jih ne boste nikoli naveličali. S svojimi neomejenimi možnostmi oblikovanja za vsakega kupca posebej predstavljajo edinstveno zgodbo, ustvarjeno po njegovih željah in zahtevah.

  1. Vhodna vrata za generacije: Vhodna vrata Pirnar so zasnovana, da trajajo. Njihovo kakovostno proizvodnjo odlikujejo dovršene konstrukcije, ki so plod lastne kreativnosti in razvoja. Obenem se njihova celotna podoba in funkcionalnost nadgrajuje v skladu s trendi, velikokrat pa so ravno ta vrata tista, ki postavljajo trende in s tem vplivajo na prihodnje generacije.
  2. Veličasten izgled, ki prepriča: vizualna podoba je največkrat prva, ki pritegne pogled. Vhodna vrata Pirnar iz lesa ali aluminija so funkcionalno brezhibna, material pa le še poudari njihovo estetsko funkcijo. Naravna toplina lesa ali trdnost in gladkost aluminija odlično dopolnita izbrani stil hiše in še nadgradita njeno zunanjost. Ob tem stekleni elementi v obsvetlobah in nadsvetlobah preddverje razsvetlijo z dnevno svetlobo, zaradi česar je moderen in sodoben vhod še bolj ekstravaganten. Detajli so tisti, ki štejejo – vaš izbran okus boste tako izkazali s premišljeno izbranim potezalom, čarobno nočno osvetlitvijo ali prefinjenimi ročno obdelanimi površinami.
  3. Zanesljiva varnost, učinkovita izolativnost in visoka tehnološka dovršenost: vhodna vrata Pirnar se lahko pohvalijo z izjemnimi tehničnimi lastnostmi, zaradi česar so med najbolj energetsko učinkovitimi v svetovnem merilu. Vgrajena moderna tehnologija s sodobnimi sistemi odklepanja in zaklepanja vrat omogoča udobno vstopanje in izstopanje s pomočjo kode, kartic ali prstnih odtisov. Z večtočkovnim zaklepanjem so zaščitena proti vlomi in drugimi zunanjimi dejavniki in zagotavljajo brezskrbno bivanje.

vhodna vrata pirnar kljucavnica

Vhodna vrata Pirnar so sinonim za inovacije

Pogled v prihodnost je ena od prizadevanj, ki ji sledijo v podjetju Pirnar. Ponujajo vhodna vrata tudi za najzahtevnejše kupce, saj so prvi razvili vrata s številnimi inovacijami in jih vključili v svojo ponudbo:

  • Pirnar One Touch: so vrata s tehnologijo samodejnega izvlečnega in uvlečnega potezala, ki deluje po principu prepoznavanja prstnih odtisov. Potezalo se elegantno samodejno izvleče samo z enim dotikom, ko pritisnete na skriti čitalec prstnih odtisov, vrata pa se nato samodejno odklenejo. Nekaj trenutkov po zaprtju vrat se ta sama zaklenejo, potezalo izgine, vrata pa so znova enotna ploskev. S to tehnologijo je onemogočen vstop brez dovoljenja, kar zagotavlja varnost vseh stanovalcev.
  • Pirnar Theatrica vsebujejo nadgrajeno tehnologijo One Touch, a v bistvu to sploh niso vrata v klasičnem pomenu besede – gre za prva popolnoma samodejna in brezdotična vhodna vrata, primerna za nizkoenergijske in pasivne hiše. Vrata, ki so v bistvu vhodna stena, se samodejno odprejo lastniku na podlagi prepoznave njegovega obraza. Vrata ne potrebujejo potezala, zato dajejo vtis stene, ki je površinsko obdelana povsem po željah naročnika – v kamnu, lesu, aluminiju ali steklu.

Vhodna vrata Pirnar navdušujejo v vseh izvedbah in oblikah. Sodobni dizajni, prilagojeni posamezniku, so na voljo v različnih stilih in oblikah, najvišji kakovostni razred, v katerega sodijo, pa zagotavlja tudi njihovo dolgo, desetletja trajajočo življenjsko dobo. To so vhodna vrata, s katerimi ne boste zgrešili, temveč vam jih bodo zavidali prav vsi. Nadgradite svoj dom z vhodnimi vrati Pirnar in tako boste zmeraj komaj čakali, da vstopite skoznje. 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*