Vhodna vrata Inotherm- kakovostna in po zadnji modi

Ko prenavljamo svoj dom ali pa iščemo nove dodatke, ki bi naredilo vse skupaj malo bolj moderno in estetsko privlačno na oko, nam lahko že samo ena stvar spremeni cel pogled. Na primer vhodna vrata so ena od teh stvari, ki lahko spremenijo zunanji in notranji pogled, prav tako pa nam nudijo dobro zvočno in toplotno izolacijo. Seveda je še mnogo drugih stvari, ki spremenijo pogled našega stanovanja, ampak danes bomo govorili o vhodnih vratih, katera lahko najdemo, na spletni strani Inotherm, ki vas bo presenetil z svojo pestro izbiro v različnih dizajnih, barvah, oblikah in tako naprej. Zgledujejo se tudi po novih modnih trendih, tako, da ne boste nič zamudili.

vhodna vrata kljuka

Prednosti vhodnih vrat 

Ker se je ponavadi težko odločiti kakšna vrata bi izbrali za naš dom, bom tukaj navedla nekaj prednosti, katere ponujajo vrata Inotherm, da si boste lažje predstavljali njihovo ponudbo in kvaliteto storitev.

Vhodna vrata Inotherm imajo v svoji trgovini vrata narejena po najboljši kvaliteti na Evropski meri. Njihova vrata so izdelana iz trpežnega materiala kot je aluminij, ki zagotavlja vratom dolgo življenjsko dobo, zaščito proti vsem vremenskim razmeram in pa tudi pred kakšnimi tatovi, ker imajo vrata lahko kar 5 ali 6 (odvisno od vas) točkovno tehnološko zaklepanje. Aluminij je številka ena izbire materiala v Evropi, ker je izjemno trpežen, in ima posebno dilatacijsko plast za boljšo statiko in preprečuje kakršno koli morebitno deformiranje. Uporabljajo ga tudi v letalski industriji, kar dokazuje, da je zelo trpežen.

V dodatni opremi dobite tudi tri slojno zasteklitev, dodatna tesnila in prekinjen termični most. Paneli teh vrat so debeli približno med 54 mm in 105 mm in to je to, kar nam omogoča zvočno in toplotno izolacijo našemu stanovanju. Prav tako zmanjša stroške porabe energije, varčnost pa se poveča. Mislim, da imamo že toliko veliko naštetih prednosti, da se sploh nebi branili nakupa Inotherm vrat.

vhodna vrata modra

Ponudba in dizajni vhodnih vrat

Ker so vhodna vrata tudi nek modni dodatek našemu stanovanju, ki doda tisto piko na i in so zelo moderna, klasična, enostavna ter estetsko privlačna, jih lahko dobimo v različnih barvah, dizajnih in oblikah. 

Vhodna vrata Inotherm ponujajo veliko izbiro različnih dizajnov, kateri se prilagajajo novim modnim trendom in strokam. Izbereta lahko med različnimi barvnimi paletami z dodatki kot so mat oblike, metalik učinki, imitacije lesa, prašno lakiranje in še druge stvari. Lahko tudi sami zahtevate kaj si želite, saj bodo upoštevali vse vaše želje, pa če so še tako zahtevne, ker ste vi tisti katerim se morajo prilagajati.

vhodna vrata zelena

Vhodna vrata Inotherm

Zdaj, ko vemo kam po vhodna vrata za naše domove, je dobro tudi vedeti nekaj o njihovem podjetju. Podjetje Inotherm se nahaja v Dolenji vasi, in je veliko podjetje z 250 zaposlenimi, ki so vsi specializirani za proizvodnjo aluminijastih vhodnih vrat za vsako stanovanje ali pa druge različne objekte ne glede na velikost ali pa oblike.

V podjetju imajo svojo lastno proizvodnjo, ki zaseda kar 30.000 m2 proizvodnih prostorov in zagotavlja popoln nadzor kakovosti in doseganja visokih standardov. Notri se nahaja tudi njihova lastna steklarna opremljena z najsodobnejšo steklarsko tehnologijo, njihovo kakovost pa potrjuje certifikat RAL. Poleg vsega tega pa imajo notri tudi svojo ”lakirnico” kjer barvajo njihova vrata, da dobijo popoln sloj in odtenek barv. Zgrajena je okolju prijazno in po najstrožjih tehničnih standardih.

Če so vaša vrata že na koncu svoje življenjske dobre potem res ni pomena, da jih imate doma, saj vam praktično nič ne pomagajo in vas ne morejo ščititi tako kot bi vas mogle, oziroma so vas nekoč. Zagotovite si svoja nova vhodna vrata Inotherm že danes, če pa imate za njih kakršnakoli vprašanja jih lahko kontaktirate na njihovi spletni strani kjer najdete telefonsko številko in email naslov.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*