Vinjeta 2019 – Kako jo dobiti popolnoma brezplačno

V tem članku boste lahko našli načine, kako je lahko letna vinjeta 2019 vaša popolnoma brezplačno.

Vas zanima kako dobiti letno vinjeto 2019 popolnoma brezplačno?

Obstaja kar nekaj spletnih strani na katerih slovenska podjetja podarjajo letne vinjete. Na spletni strani Preberite.si smo za vas našli par spletnih strani, kjer lahko dobite letno vinjeto popolnoma brezplačno. To pomeni, da se lahko brez kakršnih koli obveznosti podate na lov za brezplačno vinjeto 2019.

Zbrali smo seznam spletnih strani, kjer se lahko potegujete za letno vinjeto brez, da bi morali kupiti kakšen izdelek, plačati kakšno članarino ali imeti kakršno koli obveznost. S tem vam podjetja oziroma spletne strani omogočajo prihranek vašega denarja. 

Zakaj podjetja podarjajo letne vinjete? Zato, ker je to promocija za njih. Namreč, če želite sodelovati, morate obiskati njihovo spletno stran, kar je mala promocija za podjetje in za njih dokaj poceni oglaševanje. V zameno za vaš trud vam podarijo letno vinjeto 2019.

Zakaj se vam izplača sodelovati v nagradnih igrah za letno vinjeto?

Možnost, da dobite letno vinjeto ravno vi, je vsaj deset tisočkrat večja, kakor da bi zadeli na lotu. Namreč v nagradnih igrah, ki jih organizirajo podjetja, v redkih primerih sodeluje več kot 1.000 oseb. Včasih celo samo 100 ali 200, tako da je možnost dobitka v primerjavi z lotom tako zelo velika.

Spletne strani na katerih lahko dobite letno vinjeto 2019 brezplačno:

Gorec.si – www.gorec.si/vinjeta

V podjetju Gorec d.o.o. se ukvarjajo z izdelavo in optimizacijo spletnih strani. Na zgornji povezavi se lahko potegujete za letno vinjeto. Postopek je zelo enostaven. V obrazec samo vpišete svoje ime in e mail naslov, ter odgovorite na kratko vprašanje, katerega odgovor enostavno najdete na njihovi spletni strani.

PoceniGume.net – www.pocenigume.net/vinjeta

V spletni trgovini Poceni gume nudijo zimske in letne gume po ugodnih cenah. Spletno trgovino ima v lasti podjetje Vulkanizerstvo Vovk, kjer vam nudijo tudi vse vulkanizerske storitve, predelavo vozil na plin in pranje vašega vozila.

Gašper okna – www.gasper.si/vinjeta-2018

V podjetju Gašper izdelujejo in prodajajo lesena okna in vrata. Na tem področju imajo že več, kot 45 let izkušenj. Svoje znanje so razširili tudi na tuji trg ter vložili svoja sredstva v novo orodje in stroje. Prav tako opravljajo storitve montaže, demontaže, prevoza in svetovanja na področju oken in vrat.

SuperGuma.si – www.superguma.si/vinjeta-2018-s-274.aspx

V podjetju Bartog vam nudijo gume za vse vrste osebnih in tovornih vozil. Nudijo tudi rezervne dele za avto in potrošni material, kot je olje, tekočina za čiščenje vetrobranskih stekel, hladilne tekočine. Na njihovi spletni strani pa boste našli tudi zračnice, alu ali jeklena platišča in okrasne pokrove.

Optika Aleksandra – www.optika-aleksandra.si/letna-vinjeta-2018-brezplacno

V podjetju Optika Aleksandra vam nudijo okulistične preglede, kontaktne leče in vse vrste očal. Poslovalnice imajo kar na desetih lokacijah. Na njihovi spletni strani boste videli, da jim zaupa veliko znanih Slovencev.

 

Naš nasvet

Svetujemo vam, da sodelujete na vseh štirih straneh. To vam bo vzelo samo par minut časa. S tem pa si boste za kar 4 krat povečali možnost, da dobite vinjeto ravno vi, kot če bi sodelovali samo na eni strani. Vsekakor imate pri sodelovanju v omenjenih nagradnih igrah veliko več možnosti, da osvojite vinjeto 2019. Namreč možnosti so nekaj deset tisočkrat večje, kot če bi igrali na loteriji. V kolikor želite prihraniti nekaj denarja se obrnite na nagradne igre, in si z malo sreče pridobite brezplačno vinjeto za prihodnje leto. 

Kakšne so kazni, če nimate vinjete

Kazni za neuporabo ali napačno namestitev vinjete so zelo visoke. Glede na cestninski razred vozila se kazni vrtijo od 300 pa vse do 800 evrov. Marsikateri vozniki zavestno vozijo po avtocestah brez vinjete, vendar se pri tem vrtijo velike denarne kazni. Dars je v letošnjem letu, do konca meseca julija izdal že kar 31.600 denarnih kazni, kar je v povprečju 1000 glob na teden. Številke so visoke, prav zaradi neuporabe ali napačne uporabe vinjet. Vsekakor bodite pozorni na pravočasen nakup vinjete ali pa sodelujte v zgoraj navedenih nagradnih igrah. 

14 komentarjev

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*