18 kvalitetnih vodoinštalaterjev v Sloveniji

ALEKSANDER ŠUMAH S.P.

Mislinjska Dobrava 11B

2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

Telefon: 040 700624

Email: aleksander.sumah66@gmail.com

Aleksander Šumah s.p.: Kvalitetne strojne inštalacije in vodovodne storitve za vaš dom

Iščete zanesljivega strokovnjaka za strojne inštalacije in vodovodne storitve, ki vam bo zagotovil kakovostne storitve po ugodnih cenah? Potem ne iščite dlje od podjetja Aleksander Šumah s.p.

Podjetje, ki se že od leta 2012 ponaša z izkušnjami in strokovnostjo na področju strojne instalacij in vodovodnih storitev, vam nudi široko paleto storitev, od montaže ogrevalnih sistemov in toplotnih črpalk do instalacij vodovoda, adaptacij, popravil in novogradnje.

Podjetje se še posebej posveča delu v svojem lokalnem okolju, kjer si je s trudom in prizadevnostjo pridobil ugled zanesljivega in dobergljivega mojstra. Njegovo delo prepoznavajo številni zadovoljni naročniki, ki so ga priporočili svojim prijateljem in znancem, kar je v veliki meri prispevalo k uveljavljenemu ugledu podjetja na področju strojne instalacij in vodovodnih storitev.

Čeprav se bo lastnik v prihodnosti nekoliko manj posvečal montaži toplotnih črpalk, bo še naprej nudil ostale storitve, ki so med njegovimi naročniki zelo iskane:

Montaža ogrevalnih sistemov:

– Vodovodne instalacije

– Adaptacije in popravila strojne instalacij in vodovoda

– Novogradnja strojne instalacij in vodovoda

– Strokovno svetovanje na področju strojne instalacij in vodovoda

Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri montaži novega vodovoda, popravilu obstoječega ogrevalnega sistema ali pa se zgolj želite pozanimati o možnostih, ki vam jih nudijo sodobne strojne instalacije in vodovodne storitve, vas vabimo, da se obrnete na podjetje Aleksander Šumah s.p. Prepričani smo, da boste z njihovimi storitvami in strokovnim pristopom zadovoljni.

Zakaj izbrati Aleksander Šumah s.p.:

Dosedanje izkušnje in strokovnost

– Kvalitetne storitve po ugodnih cenah

– Delo v lokalnem okolju

– Zanesljivost in dobergljivost

– Uveljavljen ugled

– Strokovno svetovanje

– Široka paleta storitev

Ne odlašajte in jih pokličite še danes! Poskrbeli bodo za vaše udobje in vam zagotovili brezhibno delovanje strojne instalacij in vodovoda v vašem domu.

 

AL-AN Inštalacije d.o.o.

Spodnji Razbor 64

3325 Šoštanj

Telefon: 031 206496

Splet: www.al-an.si

Email: info@al-an.si

AL-AN Inštalacije d.o.o.: Kvalitetne rešitve za vaš dom od leta 2019

Iščete zanesljivo podjetje za strojne instalacije, ki vam bo zagotovilo celovite storitve na področju vodovoda, ogrevanja, klimatizacije in toplotnih črpalk? Potem ne iščite dlje od AL-AN Inštalacije d.o.o.!

Podjetje, ustanovljeno leta 2019, se ponaša z ekipo izkušenih in strokovno usposobljenih monterjev, ki se posvečajo temu, da vam zagotovijo brezhibne in učinkovite rešitve za vaš dom. Njihova ponudba zajema širok spekter storitev, od montaže in vzdrževanja ogrevalnih sistemov in toplotnih črpalk do instalacij vodovoda in klimatizacijskih sistemov.

Podjetje se še posebej odlikuje po svoji hitri in zanesljivi izvedbi del. Večino projektov zaključijo v roku 14 dni ali po dogovoru z naročnikom, kar pomeni, da vam ni potrebno dolgo čakati na želeno ureditev vašega doma.

Poleg strokovnosti in hitrosti se podjetje ponaša tudi s prijaznim in individualnim pristopom do vsakega naročnika. Njihova ekipa si bo vzela čas, da razume vaše potrebe in želje ter vam na podlagi tega ponudi optimalno rešitev.

V podjetju se zavedajo, da je pri izbiri izvajalca za strojne instalacije ključnega pomena zaupanje. Zato vam svetujejo, da se pri iskanju ustreznega izvajalca obrnete na priporočila znancev ali pa poiščete informacije na spletu. Prepričani so, da boste ob pregledu njihovih storitev in referenc prepoznali, da so pravi partner za vas.

Kaj prinaša prihodnost na področju strojne instalacij?

V podjetju AL-AN Inštalacije d.o.o. spremljajo najnovejše trende na področju strojne instalacij in se trudijo svojim naročnikom ponuditi najboljše možne rešitve. Menijo, da se bodo v prihodnosti na tem področju dogajale postopne izboljšave in optimizacije obstoječih sistemov, vendar ne pričakujejo revolucionarnih preobratov. Toplotne črpalke bodo po njihovem mnenju še naprej ostale vodilna izbira za ogrevanje tako pri novogradnjah kot pri prenovah, saj predstavljajo energetsko varčno in okolju prijazno rešitev.

Ne glede na to, ali načrtujete novogradnjo, prenovo ali pa le potrebujete servis obstoječih instalacij, se v podjetju z veseljem posvetujejo z vami in vam strokovno posredujejo vse potrebne informacije. Z njihovo pomočjo boste zagotovo našli ustrezno rešitev za vaš dom, ki bo poskrbela za vaše udobje in zadovoljstvo.

 

ARNEŽ d.o.o.

Spodnje Bitnje 27B

4209 Žabnica

Telefon: 040 512213

Email: nejc.arne@gmail.com

ARNEŽ d.o.o.: Kvalitetne storitve na področju strojne instalacij in sanitarne tehnike

Podjetje ARNEŽ d.o.o., čeprav je bilo formalno ustanovljeno pred nekaj leti, se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnostjo na področju strojne instalacij in sanitarne tehnike. Njihov lastnik in vodja ekipe, g. Nejc, se že vrsto let ukvarja s to dejavnostjo in si je s svojim trudom in prizadevnostjo pridobil ugled zanesljivega in dobergljivega mojstra.

Podjetje ARNEŽ d.o.o. se specializira za širok spekter storitev, med katerimi so:

– Ugotavljanje zamakanja: Z uporabo najsodobnejše opreme, kot so kamere za pregled odtokov in akustične naprave za ugotavljanje puščanja vodovoda, vam bodo strokovno in hitro odkrili vzrok zamakanja in poskrbeli za ustrezno sanacijo.

– Izsuševanje prostorov: V primeru poplave ali vlage v prostorih vam bodo z naprednimi tehnikami izsuševanja učinkovito in varno odstranili vlago iz zidov in tal ter preprečili nastanek plesni.

– Strojne instalacije: Nudijo vam montažo in vzdrževanje vodovodnih in ogrevalnih sistemov, vključno s toplotnimi črpalkami. Posebej so usposobljeni za montažo geotermalnih toplotnih črpalk, ki so energetsko varčna in okolju prijazna rešitev za ogrevanje vašega doma.

– Sanitarna tehnika: Poskrbijo za brezhibno delovanje vašega sanitarnega prostora, od montaže in popravila WC školjk, umivalnikov, pip in tuš kabin do vzdrževanja kanalizacije.

Poleg strokovnega znanja in izkušenj se podjetje ponaša tudi z individualnim pristopom do vsakega naročnika. Njihova ekipa si bo vzela čas, da razume vaše potrebe in želje ter vam na podlagi tega ponudi optimalno rešitev. Zavedajo se, da je pri izbiri izvajalca za strojne instalacije ključnega pomena zaupanje, zato vam zagotavljajo kvalitetno in zanesljivo storitev po konkurenčnih cenah.

V podjetju se zavedajo trendov na področju strojne instalacij in sanitarne tehnike ter se trudijo svojim naročnikom ponuditi najnovejše in najboljše rešitve. Prepričani so, da bo v prihodnosti geotermalna energija še naprej pridobivala na pomembnosti, saj predstavlja trajnostno in okolju prijazno alternativo fosilnim gorivom. Prav tako spremljajo razvoj novih materialov in tehnologij na področju sanitarne tehnike, da bi vam lahko zagotovili najbolj vzdržljive in funkcionalne rešitve za vaš dom.

Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri sanaciji zamakanja, izsuševanju prostorov, montaži novega ogrevalnega sistema ali prenovi kopalnice, se lahko obrnete na podjetje ARNEŽ d.o.o. Prepričani so, da boste z njihovimi storitvami zadovoljni. Najboljša reklama zanje je namreč zadovoljen naročnik, ki njihove storitve priporoči naprej.

 

Alen Tuljak s.p.

Lukini 20

6272 Gračišče

Telefon: 040 567005

Email: odmasevanjetuljak@gmail.com

Alen Tuljak s.p.: Kvalitetne vodoinštalacijske storitve za vaš dom že od leta 2013

Iščete zanesljivega in izkušenega vodoinštalaterja za prenovo kopalnice, odmašitev odtočnih cevi ali manjša popravila? Potem ne iščite dlje od podjetja Alen Tuljak s.p.!

Podjetje, ki deluje že od leta 2013, se ponaša z ekipo strokovno usposobljenih in izkušenih vodoinštalaterjev, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vseh vrstah vodoinštalacijskih del. Njihova ponudba zajema:

Prenove kopalnic: Od zasnove in načrtovanja do izvedbe vam bodo strokovno uredili vašo kopalnico po vaših željah in potrebah.

– Odmaševanje odtočnih cevi: Hitro in učinkovito bodo odpravili zamašitev odtokov v vašem domu ali poslovnem objektu.

– Manjša popravila: Popravijo bodo puščajoče pipe, WC školjke in ostale vodoinštalacijske elemente.

V podjetju se zavedajo, da je pri izbiri vodoinštalaterja ključnega pomena zaupanje. Zato vam zagotavljajo:

. Kvalitetno in strokovno opravljeno delo

. Uporabo vrhunskih materialov

. Konkurenčne cene

. Hitro in zanesljivo izvedbo del

. Prijazen in individualen pristop

Kako najti dobrega vodoinštalaterja? V podjetju  vam svetujejo, da se obrnete na priporočila znancev ali pa poiščete informacije na spletu. Prepričani so, da boste ob pregledu njihovih storitev in referenc prepoznali, da je podjetje pravi partner za vas.

Kaj prinaša prihodnost vodoinštalacijskih storitev? V podjetju spremljajo najnovejše trende na tem področju in so prepričani, da bo v prihodnosti še več povpraševanja po kakovostnih vodoinštalacijskih storitvah. Materiali bodo še bolj dodelani in se bodo spreminjali v smeri hitrejše in lažje montaže. Cene storitev bodo po vsej verjetnosti nekoliko višje, vendar bo to v veliki meri posledica uporabe kvalitetnejših materialov in naprednejših tehnik.

Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri prenovi kopalnice, odmašitev odtočnih cevi ali manjša popravila, se lahko obrnete na podjetje Alen Tuljak s.p. Prepričani so, da boste z njihovimi storitvami zadovoljni. Kvaliteta in zanesljivost sta pri njih na prvem mestu, kar potrjujejo tudi številne zadovoljne stranke, ki so njihove storitve že priporočile naprej.

 

Anton Štimulak s.p.

Lokovina 5

3204 Dobrna

Telefon: 040 836865

Email: toni.stimulak@gmail.com

Iščete zanesljivo podjetje za montažo, vzdrževanje ali servis toplotne črpalke? Potem ne iščite dlje od podjetja Anton Štimulak s.p.!

Podjetje, ki deluje že od leta 2014, se ponaša z ekipo izkušenih in strokovno usposobljenih monterjev in serviserjev, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vseh vprašanjih, povezanih s toplotnimi črpalkami. Njihova ponudba zajema:

– Montažo toplotnih črpalk: Strokovno vam bodo montirali toplotno črpalko znamke, ki jo boste izbrali, in poskrbeli za brezhibno delovanje vašega ogrevalnega sistema.

– Vzdrževanje toplotnih črpalk: Redno vzdrževanje toplotne črpalke je ključnega pomena za njeno brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo. V podjetju Anton Štimulak s.p. vam bodo nudili strokovno vzdrževanje vaše toplotne črpalke in s tem poskrbeli za njeno optimalno delovanje.

– Servis toplotnih črpalk: V primeru okvare vam bodo strokovno in hitro popravili toplotno črpalko in poskrbeli, da bo vaše ogrevanje spet delovalo brezhibno.

V podjetju se zavedajo, da je pri izbiri serviserja za toplotne črpalke ključnega pomena hitra in zanesljiva storitev. Zato vam zagotavljajo:

– Prioritete v primeru nujnih okvar: Če se okvara zgodi v zimskem času, ko je ogrevanje nujno, vam bodo v podjetju Anton Štimulak s.p. posvetili prednostno obravnavo in poskrbeli za čim hitrejšo rešitev težave.

– Kratke čakalne dobe: V rednih primerih so čakalne dobe za montažo ali servis toplotne črpalke do 45 dni.

– Uporabo vrhunskih materialov in rezervnih delov: V podjetju uporabljajo le preverjene materiale in rezervne dele renomiranih proizvajalcev, kar zagotavlja brezhibno delovanje vaše toplotne črpalke.

– Prijazen in individualen pristop: Njihova ekipa se bo posvetila vašim individualnim potrebam in vam z veseljem svetovala o izbiri ustrezne toplotne črpalke ter vam pomagala pri iskanju optimalne rešitve za vaše ogrevanje.

Kaj prinaša prihodnost toplotnih črpalk? V podjetju spremljajo najnovejše trende na področju toplotnih črpalk in so prepričani, da bodo te naprave še naprej ostajale priljubljena izbira za ogrevanje domov. Čeprav se zaradi državnega sistema cena elektrike draži in se predpisi na vseh področjih zaostrujejo, so toplotne črpalke še vedno energetsko varčna in okolju prijazna rešitev za ogrevanje, ki je na dolgi rok cenejša od ogrevanja s fosilnimi gorivu.

Ne glede na to, ali potrebujete montažo nove toplotne črpalke, vzdrževanje obstoječe ali pa servis v primeru okvare, se lahko obrnete na podjetje Anton Štimulak s.p. Prepričani so, da boste z njihovimi storitvami zadovoljni. Kvaliteta, strokovnost in hitra odzivnost so pri njih na prvem mestu, kar potrjujejo tudi številne zadovoljne stranke, ki so njihove storitve že priporočile naprej.

 

BEZJAK BOŠTJAN S.P.

Dornava 53

2252 Dornava

Telefon: 041 793230

Email: bostjanbezjak@gmail.com

30 let izkušenj s toplotnimi črpalkami, talnim ogrevanjem, prezračevanjem in vodovodnimi inštalacijami. Iščete zanesljivo in izkušeno podjetje za ureditev ogrevanja, prezračevanja ali vodovodnih inštalacij v vašem domu? Potem ne iščite dlje od podjetja BEZJAK BOŠTJAN S.P.!

Podjetje se ponaša z bogato 30-letno tradicijo, saj ga je leta 1991 ustanovil oče. Od leta 2014 pa podjetje uspešno vodi sin Boštjan, ki s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami nadaljuje družinsko tradicijo zagotavljanja vrhunskih storitev.

Podjetje vam nudi široko paleto storitev, s poudarkom na:

– Toplotnih črpalkah: Strokovno vam bodo svetovali pri izbiri ustrezne toplotne črpalke za vaš dom in poskrbeli za njeno montažo, vzdrževanje in servis.

– Talnem ogrevanju: Uredili vam bodo udobno in energetsko varčno talno ogrevanje, ki bo poskrbelo za prijetno toplino v vašem domu.

– Prezračevanju: Poskrbeli bodo za ustrezno prezračevanje vašega doma, s tem pa za svež in zdrav zrak v vaših bivalnih prostorih.

– Vodovodnih inštalacijah: Izvedli bodo vse vrste vodovodnih inštalacij, od montaže in popravila pip in WC školjk do prenove celotnega vodovodnega sistema.

– Strokovno opravljeno delo: Njihova ekipa izkušenih monterjev bo poskrbela za brezhibno izvedbo vseh del v skladu z najvišjimi standardi.

Uporabo vrhunskih materialov: Uporabljajo le preverjene materiale in komponente renomiranih proizvajalcev, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje vaših sistemov.

– Konkurenčne cene: Nudijo vam vam ugodna razmerja med ceno in kakovostjo storitev.

Kratke čakalne dobe: Čeprav se zaradi velikega povpraševanja čakalne dobe gibljejo okrog enega meseca, se bodo potrudili, da bo vaše delo opravljeno v čim krajšem možnem času.

– Zadovoljne stranke: Ponosni so na to, da imajo številne zadovoljne stranke, ki so jim zaupale že pred 30 leti in še vedno sodelujejo z njimi. To je jasen pokazatelj njihove kakovosti, zanesljivosti in korektnega odnosa do strank.

Kaj prinaša prihodnost? V podjetju BEZJAK BOŠTJAN S.P. so prepričani, da bo potreba po ogrevanju, prezračevanju in urejenih vodovodnih inštalacijah v domovih vedno prisotna. Ljudje si bodo tudi v prihodnosti želeli udobja in zdravega bivanja, zato bodo storitve, ki jih ponuja podjetje, vedno aktualne.

 

ENERGIE INSTAL d.o.o.

Partizanska cesta 5

2000 Maribor

Telefon: 031 517518

Email: energie.instal@gmail.com

Iščete zanesljivo in izkušeno podjetje za strojne instalacije, vodovodne storitve ali prezračevanje? Potem ne iščite dlje od podjetja ENERGIE INSTAL d.o.o.!

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2017, se ponaša z ekipo strokovno usposobljenih in izkušenih monterjev, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vseh vrstah del na področju strojne instalacij in vodovoda. Njihova ponudba zajema:

Klasična vodoinštalacija: Nudijo vam montažo, vzdrževanje in popravilo vseh vrst vodovodnih instalacij v vašem domu, od pip in WC školjk do prenove celotnega vodovodnega sistema.

Strojne instalacije: Poskrbijo za montažo in vzdrževanje ogrevalnih sistemov, toplotnih črpalk, klimatskih naprav in prezračevalnih sistemov.

Prezračevanje: Zagotovijo vam ustrezno prezračevanje vašega doma, s tem pa poskrbijo za svež in zdrav zrak v vaših bivalnih prostorih.

Klime: Nudijo vam montažo, vzdrževanje in servis klimatskih naprav vseh znamk.

V podjetju ENERGIE INSTAL d.o.o. se zavedajo, da je pri izbiri izvajalca za tovrstna dela ključnega pomena zaupanje. Zato vam zagotavljajo:

Uporabo vrhunskih materialov: Uporabljajo le preverjene materiale in komponente renomiranih proizvajalcev, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje vaših sistemov.

Kaj prinaša prihodnost na področju strojne instalacij in vodovoda? V podjetju ENERGIE INSTAL d.o.o. spremljajo najnovejše trende na tem področju in so prepričani, da se bodo materiali v prihodnosti še naprej razvijali v smeri lažje montaže in daljše življenjske dobe. Prav tako se bodo vedno bolj osredotočali na zagotavljanje čim bolj pitne vode v domovih in na uporabo čim manj materialov pri montaži instalacij.

Ne glede na to, ali potrebujete montažo novega ogrevalnega sistema, popravilo vodovoda ali prezračevanje vašega doma, se lahko obrnete na podjetje ENERGIE INSTAL d.o.o. Prepričani so, da boste z njihovimi storitvami in strokovnim pristopom zadovoljni.

 

DEJAN KOZLOVIČ s.p

Škocjan 33E

6000 Koper – Capodistria

Telefon: 041 697594

Email: dejan.kozlovicsp@gmail.com

Iščete izkušenega in zanesljivega strokovnjaka za montažo, servis in vzdrževanje ogrevalnih naprav? Potem ne iščite dlje od Dejana Kozloviča s.p.! Strokovnjak za ogrevalne naprave že od leta 2008

Podjetje, ki deluje že od leta 2008, se ponaša z bogatim znanjem in izkušnjami na področju ogrevalne tehnike. Dejan Kozlovič vam bo z veseljem strokovno svetoval pri izbiri ustrezne ogrevalne naprave za vaš dom in poskrbel za njeno brezhibno montažo, servis in vzdrževanje.

Njegova ponudba zajema:

Montažo ogrevalnih naprav: Uredi vam bo montažo centralnega ogrevanja, toplotne črpalke, talnega ogrevanja, kamina ali katere koli druge ogrevalne naprave po vaši želji.

Servis in vzdrževanje ogrevalnih naprav: Redno vzdrževanje ogrevalne naprave je ključnega pomena za njeno brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Dejan Kozlovič bo poskrbel za redni servis vaše ogrevalne naprave in preprečil morebitne okvare.

Popravilo ogrevalnih naprav: V primeru okvare vam bo strokovno in hitro popravil ogrevalno napravo in poskrbel, da bo vaše ogrevanje spet delovalo brezhibno.

Dejan Kozlovič se pri svojem delu osredotoča na uporabo najnovejših tehnologij in materialov, s tem pa vam zagotavlja varčno, udobno in okolju prijazno ogrevanje vašega doma.

Zakaj izbrati Dejana Kozloviča s.p.?

Prijazen in individualen pristop: Njihova ekipa se bo posvetila vašim individualnim potrebam in vam z veseljem svetovala o izbiri ustrezne ogrevalne naprave za vaš dom.

Kaj prinaša prihodnost ogrevanja? Na področju ogrevanja se zaradi ekoloških ozaveščenosti trendi spreminjajo v smeri uporabe obnovljivih virov energije. Toplotne črpalke postajajo vedno bolj priljubljena izbira za ogrevanje domov, saj so energetsko varčne in okolju prijazne. Prav tako se vse več ljudi odloča za talno ogrevanje, ki nudi udobno in enakomerno ogrevanje prostora.

Dejan Kozlovič s.p. vam bo z veseljem strokovno svetoval o izbiri najnovejših in najbolj energetsko varčnih ogrevalnih naprav za vaš dom. Z njegovo pomočjo boste zagotovo našli idealno rešitev za ogrevanje vašega doma, ki bo poskrbela za udobje, varčnost in minimalen vpliv na okolje.

 

Bojan Vrabič s.p.

Martjanci 59E

9221 Martjanci

Telefon: 051 308545

Email: vrabic.bojan@siol.net

Iščete zanesljivega in izkušenega vodoinstalaterja ali strokovnjaka za ogrevanje? Potem ne iščite dlje od podjetja Bojan Vrabič s.p.!

Čeprav gre za relativno mlado podjetje, ustanovljeno leta 2021, gre pravzaprav za neke vrste nadaljevanje zgodbe, saj je enako podjetje nekoč vodil pokojni oče, od koder tudi izvirajo davne začetne izkušnje.
Podjetje se ponaša s strokovnostjo, kvalitetno izvedbo, bogatimi izkušnjami, odzivnostjo in spoštovanjem dogovorov pri izvedbi vseh vrst vodoinstalacijskih del in del na področju ogrevanja.

Njihova ponudba zajema: Ogrevanje: Poskrbijo za montažo, servis in vzdrževanje ogrevalnih sistemov (radiatorsko in talno gretje), toplotnih črpalk, kotlov na drva, pelete, olje in plin.

Vodovod: Nudijo vam montažo, vzdrževanje in popravilo vseh vrst vodovodnih instalacij v vašem domu, od pip, bojlerjev in WC školjk do prenove celotnega vodovodnega sistema.

Sanacije kopalnic: Izvedejo vam celovito prenovo kopalnice, ki zajema ogled, meritve, svetovanje in nabavo sanitarne opreme, demontažo obstoječe kopalniške opreme, rušitvena dela, zamenjavo vodovodne, odtočne in električne napeljave, predelavo ali dodelavo ogrevanja, gradbena in suhomontažna dela, keramičarska in pleskarska dela in na koncu še finalna dela oz. finomontažo kopalniške opreme.

V podjetju se zavedajo, da je pri izbiri izvajalca za tovrstna dela ključnega pomena zaupanje. Zato vam zagotavljajo:

Kvalitetno in strokovno opravljeno delo: Njihova ekipa bo poskrbela za brezhibno izvedbo vseh del v skladu z najvišjimi standardi.

Uporabo vrhunskih materialov: Uporabljajo le preverjene, kvalitetne materiale in komponente renomiranih proizvajalcev, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje vaših instalacij.

Kako najti dobrega vodoinstalaterja? V podjetju vam svetujejo, da upoštevate priporočila znancev, poslušate “dober glas”. Pomembno pa je, da izberete izvajalca, ki je odziven, se drži dogovorov in vam zna strokovno svetovati o izbiri ustrezne rešitve.

Kaj prinaša prihodnost vodoinstalacij in ogrevanja? V podjetju Bojan Vrabič s.p. spremljajo najnovejše trende na tem področju in so prepričani, da se bodo materiali v prihodnosti še naprej razvijali v smeri lažje montaže in daljše življenjske dobe. Prav tako se bodo vedno bolj osredotočali na uporabo varčnih in okolju prijaznih rešitev, kot so toplotne črpalke.

 

Fahrudin Kurtalić s.p.

Mušičeva ulica 10

8000 Novo mesto

Telefon: 040 529499

Email: farekurtalic@gmail.com

Iščete zanesljivo in izkušeno podjetje za ureditev vodovoda, ogrevanja ali hlajenja vašega doma? Potem ne iščite dlje od podjetja Fahrudin Kurtalić s.p.!

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2021, se ponaša z mlado in zagnano ekipo strokovnjakov, ki so vam na voljo za vse vrste del na področju vodovoda, ogrevanja in hlajenja. Njihova ponudba zajema:

Vodovodne storitve:

– Nudijo vam montažo, vzdrževanje in popravilo vseh vrst vodovodnih instalacij v vašem domu, od pip in WC školjk do prenove celotnega vodovodnega sistema.

– Centralno kurjavo: Poskrbijo za montažo, servis in vzdrževanje centralnih ogrevalnih sistemov na plin, olje ali pelete.

– Toplotne črpalke: Svetujejo vam pri izbiri ustrezne toplotne črpalke za vaš dom in poskrbijo za njeno strokovno montažo in servis.

– Klimatske naprave: Nudijo vam montažo, servis in vzdrževanje klimatskih naprav vseh znamk.

V podjetju Fahrudin Kurtalić s.p. se zavedajo, da je pri izbiri izvajalca za tovrstna dela ključnega pomena zaupanje. Zato vam zagotavljajo:

Kvalitetno in strokovno opravljeno delo: Njihova ekipa bo poskrbela za brezhibno izvedbo vseh del v skladu z najvišjimi standardi.

Uporabo vrhunskih materialov: Uporabljajo le preverjene materiale in komponente renomiranih proizvajalcev, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje vaših sistemov.

Konkurenčne cene: Nudijo vam vam ugodna razmerja med ceno in kakovostjo storitev.

Kaj prinaša prihodnost na področju vodovoda, ogrevanja in hlajenja? V podjetju spremljajo najnovejše trende na tem področju in so prepričani, da se bodo materiali in tehnologije še naprej razvijali v smeri lažje montaže, daljše življenjske dobe in večje energetske varčnosti. Verjamejo, da bo povpraševanje po tovrstnih storitvah ostalo veliko, saj si ljudje želijo udobnega in zdravega bivanja v svojih domovih.

Ne glede na to, ali potrebujete montažo novega vodovoda, toplotne črpalke ali klimatske naprave, se lahko obrnete na podjetje Fahrudin Kurtalić s.p. Prepričani so, da boste z njihovimi storitvami in strokovnim pristopom zadovoljni.

 

HIDRAMONT d.o.o.

Cesta v Rošpoh 95H

2351 Kamnica

Telefon: 040 955334

Email: hidramont.doo@gmail.com

Iščete zanesljivo in izkušeno podjetje za ureditev ogrevanja, prezračevanja ali hlajenja vašega doma? Potem ne iščite dlje od podjetja HIDRAMONT d.o.o.!

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno pred nekaj leti, se ponaša z ekipo strokovno usposobljenih in izkušenih monterjev, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vseh vrstah del na področju ogrevanja, prezračevanja in hlajenja. Njihova ponudba zajema:

– Ogrevanje: Nudijo vam montažo, servis in vzdrževanje centralnih ogrevalnih sistemov na plin, olje, pelete ali toplotne črpalke.

– Prezračevanje: Poskrbijo za montažo prezračevalnih sistemov, ki bodo poskrbeli za svež in zdrav zrak v vašem domu.

– Toplotne črpalke: Svetujejo vam pri izbiri ustrezne toplotne črpalke za vaš dom in poskrbijo za njeno strokovno montažo in servis.

Klimatske naprave: Nudijo vam montažo, servis in vzdrževanje klimatskih naprav vseh znamk.

– Vodovod: Izvajajo tudi vodovodna dela, kot so montaža pip, WC školjk in prenova vodovodnih instalacij.

Zagotavljajo kvalitetno in strokovno opravljeno delo: Njihova ekipa bo poskrbela za brezhibno izvedbo vseh del v skladu z najvišjimi standardi.

Hitro odzivnost: Poskrbeli bodo za čim hitrejši termin montaže ali popravila.

10-dnevni rok montaže: Če je vse na zalogi, vam bodo montažo izvedli v roku 10 dni.

Kako izbrati kvalitetnega izvajalca? V podjetju vam svetujejo, da se pred izbiro izvajalca pozanimate o njegovih izkušnjah in referencah. Prav tako vam svetujejo, da preverite spletne strani in mnenja strank.

Kaj prinaša prihodnost na področju ogrevanja, prezračevanja in hlajenja? V podjetju HIDRAMONT d.o.o. spremljajo najnovejše trende na tem področju in so prepričani, da se bodo materiali in tehnologije še naprej razvijali v smeri lažje montaže, daljše življenjske dobe in večje energetske varčnosti. Prav tako so prepričani, da bo politika Evropske unije vplivala na spremembe na tem področju, saj bo zmanjšala uporabo fosilnih goriv in spodbujala uporabo obnovljivih virov energije. To pomeni, da bo v prihodnosti verjetno manj povpraševanja po ogrevanju na pelete in več po toplotnih črpalkah.

 

INSTAL-TEH TEHVUDIN KANTAREVIĆ S.P.

Markljeva ulica 16

8000 Novo mesto

Telefon: 030 340024

Email: tehvudin.kantarevic@gmail.com

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2018, se ponaša z ekipo strokovno usposobljenih in izkušenih monterjev, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vseh vrstah del na področju strojne instalacije. Njihova ponudba zajema:

– Strojne instalacije: IZVEDBA VODOVODNIH INŠTALACIJ,IZVEDBA VSEH OGREVALNIH INŠTALACIJ,MONTAŽA KOTLOVNIC NA BIOMASO,PLINSKE KOTLOVNICE,TOPLOTNE ČRPALKE,PELETNI KOTLI,TALNO IN STENSKO PLOSKOVNO OGREVANJE,MONTAŽA KLIMA NAPRAV TER PREZRAČEVALNIH SISTEMOV ZA PREZRAČEVANJE BIVALNIH IN POSLOVNIH PROSTOROV.

– Hlajenje: Nudijo vam montažo, servis in vzdrževanje klimatskih naprav vseh znamk, s tem pa poskrbijo za prijetno klimo v vašem domu ali poslovnem prostoru.

– Prezračevanje: Poskrbijo za montažo prezračevalnih sistemov, ki bodo poskrbeli za svež in zdrav zrak v vašem bivalnem prostoru.

– Toplotne črpalke: Svetujejo vam pri izbiri ustrezne toplotne črpalke za vaš dom in poskrbijo za njeno strokovno montažo in servis.

Kvalitetno in strokovno opravljeno delo: Njihova ekipa bo poskrbela za brezhibno izvedbo vseh del v skladu z najvišjimi standardi.

– Uporabo vrhunskih materialov: Uporabljajo le preverjene materiale in komponente renomiranih proizvajalcev, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje vaših sistemov.

Kako najti dobrega izvajalca strojne instalacije? V podjetju INSTAL-TEH TEHVUDIN KANTAREVIĆ S.P. vam svetujejo, da se obrnete na priporočila znancev. Prav tako so vam na voljo spletne strani, kjer lahko preverite ocene različnih izvajalcev. Pomembno je, da izberete izvajalca, ki je odziven in vam zna strokovno svetovati o izbiri ustrezne rešitve.

Kaj prinaša prihodnost na področju strojne instalacije? V podjetju spremljajo najnovejše trende na tem področju in so prepričani, da se bo digitalizacija med dobavitelji še naprej povečevala, kar bo omogočilo hitrejše in bolj učinkovito delo.

Ne glede na to, ali potrebujete montažo nove klimatske naprave, toplotne črpalke ali prezračevalnega sistema, se lahko obrnete na podjetje INSTAL-TEH TEHVUDIN KANTAREVIĆ S.P. Prepričani so, da boste z njihovimi storitvami in strokovnim pristopom zadovoljni.

 

Kopins d.o.o.

Polhov Gradec 73

1355 Polhov Gradec

Telefon: 031 421502

Email: instalacije.koprivec@siol.net

Podjetje, ki se ponaša z bogato 30-letno tradicijo, se že od leta 1991 posveča zagotavljanju vrhunskih storitev na področju strojne instalacije. V letu 2018 je sin prevzel vodenje podjetja od očeta, s tem pa se je tradicija uspešno združila z inovativnim pristopom mlajše generacije.

Kopins d.o.o. vam nudi široko paleto storitev, s katerimi poskrbijo za udobno in zdravo bivalno okolje v vašem domu:

– Strojne instalacije: Montaža in vzdrževanje centralnega ogrevanja, klimatskih naprav, kotlov na biomaso in ostalih strojnnih instalacij.

-Plinske instalacije: Varna in strokovna montaža plinskih napeljav in priključitev plinskih naprav.

-Ogrevanje: Nudijo vam različne sisteme ogrevanja, od klasičnih kotlov na olje ali plin do sodobnih toplotnih črpalk in sistemov na biomaso.

– Toplotne črpalke: Svetujejo vam pri izbiri ustrezne toplotne črpalke za vaš dom in poskrbijo za njeno strokovno montažo in servis.

– Prezračevanje: Poskrbijo za montažo prezračevalnih sistemov, ki bodo poskrbeli za svež in zdrav zrak v vašem bivalnem prostoru.

– Solarni sistemi: Izkoristite moč sonca z montažo sončnega kolektorja za ogrevanje sanitarne vode ali fotovoltaika za lastno proizvodnjo električne energije.

– Kotli na biomaso: Okolju prijazna rešitev ogrevanja z montažo kotla na pelete, lesno biomaso ali druge obnovljive vire energije.

Kvalitetno in strokovno opravljeno delo: Njihova ekipa izkušenih monterjev bo poskrbela za brezhibno izvedbo vseh del v skladu z najvišjimi standardi.

Uporabo vrhunskih materialov: Uporabljajo le preverjene materiale in komponente renomiranih proizvajalcev, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje vaših sistemov.

Kaj prinaša prihodnost na področju strojne instalacije? V podjetju Kopins d.o.o. spremljajo najnovejše trende in so prepričani, da se bodo tehnologije še naprej razvijale v smeri večje energetske varčnosti in uporabe obnovljivih virov energije. To pomeni, da bodo instalacije v prihodnosti še bolj zahtevne, kar bo od strokovnjakov zahtevalo še več znanja in izkušenj.

 

KLIMKO INŠTALACIJE d.o.o.

Kavčičeva ulica 66

1000 Ljubljana

Telefon: 030 222223

Email: info@klimkoinstalacije.si

S svojimi že več kot 15-letnimi izkušnjami vam ponujajo strokovno in kvalitetno opravljeno delo na področju:

– Strojnih inštalacij: Montaža in vzdrževanje centralnega ogrevanja, klimatskih naprav, kotlov na biomaso in ostalih strojnnih instalacij.

– Vodovoda: Montaža in popravilo vodovodnih instalacij, od pip in WC školjk do prenove celotnega vodovodnega sistema.

– Ogrevanja: Nudijo vam različne sisteme ogrevanja, od klasičnih kotlov na olje ali plin do sodobnih toplotnih črpalk in sistemov na biomaso.

– Hlajenja: Montža, servis in vzdrževanje klimatskih naprav vseh znamk, s tem pa poskrbijo za prijetno klimo v vašem domu ali poslovnem prostoru.

V podjetju KLIMKO INŠTALACIJE d.o.o. se zavedajo, da je pri izbiri izvajalca za tovrstna dela ključnega pomena zaupanje. Zato vam zagotavljajo:

Kvalitetno in strokovno opravljeno delo: Njihova ekipa izkušenih monterjev bo poskrbela za brezhibno izvedbo vseh del v skladu z najvišjimi standardi.

– Uporabo vrhunskih materialov: Uporabljajo le preverjene materiale in komponente renomiranih proizvajalcev, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje vaših sistemov.

Prijazen in individualen pristop: Njihova ekipa se bo posvetila vašim individualnim potrebam in vam z veseljem svetovala o izbiri ustrezne rešitve za vaš dom.

Kako izbrati pravega izvajalca za strojne instalacije? V podjetju vam skromno priznavajo, da je to težko vprašanje. Kljub temu pa so prepričani, da se boste ob izbiri njihovega podjetja lahko zanesli na kvalitetno opravljeno delo in strokoven pristop.

Kaj prinaša prihodnost na področju strojne instalacije? V podjetju spremljajo najnovejše trende, vendar so glede prihodnosti nekoliko skeptični. Menijo, da se bo s pomanjkanjem strokovnega kadra v gradbeni branži povečevala prisotnost tujih delavcev. Zato spodbujajo mlade, da se usmerijo v poklice na tem področju, saj jim to lahko ponudi stabilno in dobro plačano delo.

Ne glede na to, ali potrebujete montažo novega ogrevalnega sistema, prenovo vodovoda ali klimatsko napravo, se lahko obrnete na to podjetje. Prepričani so, da boste z njihovimi storitvami zadovoljni.

 

M-INŠTALACIJE d.o.o.

Partizanska cesta 4

4226 Žiri

Telefon: 031 346858

Splet: www.m-instalacije.si

Email: info@m-instalacije.si

18 let izkušenj z ogrevalnimi, vodovodnimi in plinskimi inštalacijami ter toplotnimi črpalkami Iščete zanesljivo in izkušeno podjetje za ureditev ogrevanja, vodovoda, plinskih inštalacij ali toplotne črpalke? Potem ne iščite dlje od podjetja M-INŠTALACIJE d.o.o.

S svojimi že več kot 18-letnimi izkušnjami vam ponujajo strokovno in kvalitetno opravljeno delo na področju:

– Ogrevalnih inštalacij: Montaža in vzdrževanje centralnega ogrevanja na plin, olje, pelete ali toplotne črpalke.

– Vodovodnih inštalacij: Montaža in popravilo vodovodnih instalacij, od pip in WC školjk do prenove celotnega vodovodnega sistema.

– Plinskih inštalacij: Varna in strokovna montaža plinskih napeljav in priključitev plinskih naprav.

– Toplotnih črpalk: Svetujejo vam pri izbiri ustrezne toplotne črpalke za vaš dom in poskrbijo za njeno strokovno montažo in servis.

– Talnega gretja: Nudijo vam montažo sodobnih sistemov talnega gretja, ki vam bodo zagotovili prijetno toploto po celotnem domu.

V podjetju se zavedajo, da je pri izbiri izvajalca za tovrstna dela ključnega pomena zaupanje. Zato vam zagotavljajo:

Kvalitetno in strokovno opravljeno delo: Njihova ekipa izkušenih monterjev bo poskrbela za brezhibno izvedbo vseh del v skladu z najvišjimi standardi.

Uporabo vrhunskih materialov: Uporabljajo le preverjene materiale in komponente renomiranih proizvajalcev, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje vaših sistemov.

Kaj prinaša prihodnost na področju ogrevalnih, vodovodnih in plinskih inštalacij? V podjetju spremljajo najnovejše trende in so prepričani, da se bodo tehnologije še naprej razvijale v smeri večje energetske varčnosti in uporabe obnovljivih virov energije. To pomeni, da bodo sistemi ogrevanja, hlajenja in vodovoda v prihodnosti še bolj kompleksni, kar bo od izvajalcev zahtevalo še več znanja in izkušenj. Kljub temu pa so prepričani, da bodo s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami kos vsem izzivom in vam še naprej nudili vrhunske storitve.

Ne glede na to, ali potrebujete montažo novega ogrevalnega sistema, prenovo vodovoda ali plinske napeljave, se lahko obrnete na podjetje M-INŠTALACIJE d.o.o. Prepričani so, da boste z njihovimi storitvami zadovoljni.

 

MSP MONTAŽA d.o.o.

Travniška ulica 9

1360 Vrhnika

Telefon: 041 681672

Email: mspmontaza@gmail.com

Strokovnjak za vodovodne, ogrevalne in protipožarne inštalacije

Iščete zanesljivo in izkušeno podjetje za ureditev vodovoda, ogrevanja ali protipožarnih sistemov? Potem ne iščite dlje od podjetja MSP MONTAŽA SERVISI IN PREGLEDI d.o.o. s  svojim dolgoletnim znanjem in izkušnjami vam nudijo strokovno opravljene storitve na področju:

– Vodovodnih inštalacij: Montaža in vzdrževanje vodovodnih napeljav, od pip in WC školjk do prenove celotnega vodovodnega sistema.

– Ogrevalnih instalacij: Montaža in servis centralnega ogrevanja na plin, olje, pelete ali toplotne črpalke.

– Hidrantnih omrežij: Projektiranje, montaža in vzdrževanje hidrantnih omrežij za zagotavljanje požarne varnosti v objektih in naseljih.

– Šprinklerjev: Montaža in servis protipožarnih škropilnih sistemov za zaščito pred požarom v različnih objektih.

V podjetju se zavedajo, da je pri izbiri izvajalca za tovrstna dela ključnega pomena varnost in zanesljivost. Zato vam zagotavljajo:

– Ustrezno usposobljeno osebje: Njihova ekipa strokovno usposobljenih monterjev ima bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem različnih sistemov.

– Uporabo vrhunskih materialov: Uporabljajo le preverjene materiale in komponente renomiranih proizvajalcev, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje vaših instalacij.

– Stalen nadzor nad deli: Poskrbijo za strokovno vodenje in nadzor nad celotnim potekom del, od projektiranja do izvedbe.

– Konkurenčne cene: Nudijo vam (vam) ugodna razmerja med ceno in kakovostjo storitev.

Hitro odzivnost: Poskrbeli bodo za čim hitrejši termin montaže ali popravila.

Kaj prinaša prihodnost na področju vodovodnih, ogrevalnih in protipožarnih instalacij? V podjetju spremljajo najnovejše trende in so prepričani, da se bo uporaba toplotnih črpalk še naprej povečevala, saj predstavljajo energetsko varčno in okolju prijazno rešitev za ogrevanje in hlajenje. Prav tako pričakujejo, da bodo v prihodnosti sprejeti novi predpisi in standardi, ki bodo še dodatno vplivali na razvoj novih tehnologij in rešitev na tem področju.

Ne glede na to, ali potrebujete montažo novega vodovodnega sistema, ogrevanja ali protipožarnega sistema, se lahko obrnete na podjetje MSP MONTAŽA SERVISI IN PREGLEDI d.o.o. Prepričani so, da vam bodo s svojim strokovnim znanjem, izkušnjami in zanesljivostjo zagotovili vrhunske storitve, ki bodo presegle vaša pričakovanja.

 

Aljaž Žnidarčič s.p.

Vojkova ul. 29

5213 Kanal

Telefon: 040 347 795

Email: aljaz.znidarcic@gmail.com

Vrhunska Izkušnja v Vodoinštalacijah in ogrevanju.

Od leta 2016 je podjetje Aljaž Žnidarčič s.p. postavilo merila v industriji vodoinštalacij in ogrevanja. S svojo zavezanostjo k kakovosti in strokovnosti so pridobili zaupanje strank po vsej regiji.

Podjetje se specializira v več ključnih področjih, med katerimi so vodoinštalacije, toplotne črpalke, kurjava na drva, zalogovniki in pelete. Njihova sposobnost ponuditi celovite rešitve za različne potrebe strank jih postavlja v ospredje konkurence.

Toplotne črpalke so eden od ključnih produktov, ki jih ponuja podjetje. Njihova prednost v sodobnem svetu, ki se vedno bolj osredotoča na trajnost in energetsko učinkovitost, je neprecenljiva. S takšno investicijo se stranke lahko zanesajo na dolgoročno zmanjšanje stroškov ogrevanja, hkrati pa prispevajo k zmanjšanju obremenitve okolja.

Kljub napredku tehnologije in usmeritvam v trajnostno ogrevanje, podjetje še vedno neguje tradicionalne metode, kot je kurjava na drva. Razumejo potrebe svojih strank, zlasti starejših ljudi, ki cenijo toplotno udobje in tradicionalnost, ki ju ponuja kurjava na drva.

Svoje storitve in produkte podjetje stalno nadgrajuje in izboljšuje v skladu z najnovejšimi trendi in tehnologijo. S tem zagotavljajo, da bodo njihove stranke vedno korak pred konkurenco in bodo lahko uživale v udobju in varnosti svojega doma.

Aljaž Žnidarčič s.p. si zasluži priznanje za svojo zavezanost kakovosti, strokovnosti in strankam ter za stalno prizadevanje za inovacije in napredek v industriji vodoinštalacij in ogrevanja. Njihovo poslanstvo je zagotoviti vrhunsko izkušnjo za vsako stranko, kar jih postavlja v ospredje kot vodilno podjetje na tem področju.

 

 

MOJSTER FLORKO, STROJNE INŠTALACIJE, LUKA FLORJANIČ S.P.

Za jezom 12

4290 Tržič

Telefon: 030 368718

Email: mojsterflorko@gmail.com

MOJSTER FLORKO, STROJNE INŠTALACIJE, LUKA FLORJANIČ S.P.: Trajnostna tradicija in vrhunska izvedba strojnih inštalacij

Iščete zanesljivega in izkušenega partnerja za ureditev strojnih inštalacij v vašem domu ali poslovnem prostoru? Potem ne iščite dlje od podjetja MOJSTER FLORKO, kjer se tradicija in vrhunska strokovnost prenašata iz roda v rod že več kot 40 let.

Podjetje, ki ga je leta 2019 ustanovil, se ponaša z bogatim družinskim izročilom na področju vodovodnih inštalacij. To se odraža v njihovem neomajnem fokusu na kakovost, zanesljivost in odzivnost.

Celovite storitve za brezskrbno izkušnjo

Podjetje vam nudi celovito paleto storitev, ki zajemajo vse od montaže vodovodnih napeljav in sanitarne opreme do adaptacij kopalnic in pooblaščene montaže toplotnih črpalk znamke Kronoterm, konvektorskega hlajenja ter talnega in radiatorskega gretja. Njihova ekipa izkušenih strokovnjakov poskrbi za vse podrobnosti, od strokovnega svetovanja in izdelave načrta do brezhibne izvedbe in finalnega čiščenja.

Kakovost na prvem mestu, ki je tudi temelj podjetja.

V podjetju se zavedajo, da je pri strojnih inštalacijah ključnega pomena uporaba vrhunskih materialov. Zato sodelujejo le z uveljavljenimi dobavitelji in uporabljajo izključno preizkušene in certificirane materiale, ki zagotavljajo dolgoletno brezhibno delovanje in nemoteno uporabo.

Od ust do ust – najboljša reklama

Najboljši dokaz o kakovosti storitev podjetja MOJSTER FLORKO so zadovoljne stranke, ki svoje izkušnje delijo z drugimi. Njihova ekipa si prizadeva za to, da vsak projekt zaključi na najvišjem nivoju in preseže pričakovanja strank. To se odraža v odličnem ugledu, ki so ga pridobili skozi leta delovanja.  

Prihodnost strojnih inštalacij

V podjetju skrbno spremljajo trende in novosti na področju strojnih inštalacij. Nenehno se izobražujejo in uvajajo najnovejše tehnologije ter materiale, da bi svojim strankam zagotovili kar najboljše storitve. V prihodnosti se veselijo novih izzivov, ki jih bo prinesel napredek na tem področju, in so prepričani, da bodo še naprej ostali vodilni ponudnik vodovodnih in ogrevalnih storitev v regiji.

Če iščete zanesljivega, izkušenega in strokovnega partnerja za ureditev strojnih inštalacij, se obrnite na MOJSTER FLORKO, STROJNE INŠTALACIJE, LUKA FLORJANIČ S.P. Tam boste deležni vrhunske storitve, kjer se tradicija sreča z inovativnostjo.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*