WiFi domofon za enostaven in popoln nadzor v vašem domu

Obvezna oprema vsakega sodobno urejenega doma je tudi primeren WiFi domofon, ki poskrbi za nemoten nadzor nad okolico vašega doma. Ljudje se za WiFi domofon odločajo predvsem z razloga zaščite hiše pred neželenimi obiski in enostavnega sprejemanja povabljenih gostov. Poleg tega pa vam ta priročna tehnološka naprava omogoča popoln pregled nad dovozom pred vašo hišo, vrtom in ostalimi deli okoli vašega domovanja. 

Ko kupujete svoj novi domofonski sistem pa je izjemnega pomena predvsem to, da izberete pravega ponudnika, ki vam bo pri nakupu znal kar najbolje svetovati. Vsak domofon namreč ni primeren za vsak dom – zato je zelo pomembno da izberete tisti model, ki bo v celoti zadostil vašim uporabniškim potrebam.

wifi domofon

Privoščite si zares kvaliteten WiFi domofon

Kot smo že omenili, še zdaleč ni vseeno, za kakšen domofon se odločite. Pri nakupu le tega vedno postavite kvaliteto na prvo mesto – nenazadnje boste z njegovo pomočjo uspešno zaščitili svoj dom in dobrobit svoje družine, ki je na lestvici prioritet posameznika postavljena zelo visoko.

Pri podjetju Acenta d.o.o. vam ponujajo video domofone in WiFi domofone priznanih proizvajalcev Bticino in Legrand. Njihova glavna prednost je predvsem tehnologija dvožilnega sistema. To pomeni, da se pri montaži namesti tako zunanjo kot tudi notranjo domofonsko enoto in med seboj poveže v učinkovit sistem, ki mora v vsakem trenutku brezhibno delovati. Pri tem je potrebno poudariti, da je notranjih domofonskih enot več, kar uporabniku omogoča, da domofonski poziv sprejme v različnih prostorih svojega doma. Seveda se lahko vsak naročnik, poleg te priročne funkcije, odloči tudi za številne druge pametne prilagoditve, kot sta:

 • medsebojna komunikacija med izbranimi notranjimi enotami,
 • popoln nadzor nad različnimi zunanjimi področji vašega doma, kot so na primer dovozna pot, zadnji vhod z vrta, itd.

V ponudbi so vam na voljo različni modeli domofonov. Za specifične potrebe pa se napravo tudi dodatno prilagodi. Ne glede na to, kateri WiFi domofon bo našel pot v vaš dom ste lahko prepričani, da ne boste razočarani.

wifi domofon 1

Pametne funkcije, ki prepričajo

Verjetno se sprašujete, zakaj so domofoni Bticino in Legrand med številnimi uporabniki tako zelo priljubljeni? Večina tistih, ki omenjene domofone že aktivno uporabljajo, med prednostmi izpostavi predvsem naslednje pametne in izjemno priročne funkcije, ki vam bistveno olajšajo vsakdan:

 • aktivacija ključavnic vhodnih vrat,
 • aktivacija relejev za razsvetljavo ali drugih bremen,
 • pregled kamer, ki spremljajo okolico vaše nepremičnine,
 • klic zunanje enote,
 • domofonska tajnica in interkom,
 • preusmeritev klica domofona na iOS/Android napravo,
 • upravljanje funkcij domofonskega sistema z iOS/Android napravo – kadarkoli in kjerkoli,
 • povezava s slušnim aparatom,
 • priročna funkcija kontrole dostopa s tipkovnico,
 • RFID čitalnik ali čitalnik prstnih odtisov.

Namen funkcij, ki jih ponujajo domofoni iz ponudbe podjetja Acenta d.o.o., so zelo vsestranske in prilagojene potrebam različnih uporabnikov. Z njihovo pomočjo so svoje objekte in domove že zaščitili številni zasebni in poslovni uporabniki, ki stavijo le na najboljše tehnološke pripomočke.  

Zanesljiva vgradnja

Toda kakovosten WiFi domofon še ni dovolj za brezhibno delovanje in nemoteno uporabo. Izbrani domofonski sistem mora biti namreč tudi primerno nameščen. Zato vam pri Acenta d.o.o., poleg vrhunskih modelov, ponujajo tudi zanesljivo montažo. Le to izvajajo njihovi strokovno usposobljeni izvajalci, ki svoje delo opravijo hitro in učinkovito – tako je vaš novi domofon takoj pripravljen na uporabo.

In kako sploh poteka montaža? V prvem koraku skupaj s svetovalcem izberete najbolj ustrezni WiFi domofon za vaš dom. Nato se dogovorite za datum montaže. Delovna ekipa izdela strateški načrt kako se najbolj učinkovito lotiti montažnih del. V prvem koraku se montira zunanja enota, nato pa še posamezne notranje enote v izbranih prostorih. 

Ker gre pri sodobnih domofonih za tehnološko napredne sisteme, ki ponujajo številne funkcije, vam svetovalci nudijo tudi brezplačno predstavitev njegovega delovanja. Verjemite že po nekajkratni uporabi domofona bo ta postal nepogrešljiv pripomoček v vašem domu.

wifi domofon 2

Lastnosti najboljših domofonov

Ko se odločate za svoj WiFi domofon morate biti pozorni na nekaj ključnih lastnosti, ki jih imajo le dobre naprave. Za začetek naj vam povemo, da brez kamere pač ne bo šlo. Ta namreč predstavlja nujen element zunanje enote domofonskega sistema in zagotavlja popoln nadzor v vsakem trenutku. Sicer pa najboljši WiFi domofon definirajo tudi številne druge lastnosti, ki še dodatno vplivajo na priročno in brezhibno delovanje:

 • širokokotna kamera za spremljanje zunanje okolice nepremičnine,
 • LED osvetlitev za kar najboljšo vidljivost,
 • izdelava iz kakovostnih in preizkušenih materialov, ki zagotavljajo trajnost izdelka,
 • dvožilni sistem,
 • digitalni BUS sistem,
 • možnost povezave z ločeno IR kamero,
 • modularnost in možnost nadgradnje domofonskega sistema,
 • privlačen in minimalističen dizajn, ki se brez težav prilagodi stilu kateregakoli objekta.

WiFi domofon še zdaleč ni samo pripomoček za odpiranje vhodnih vrat. Zahvaljujoč napredni tehnologiji je danes ta naprava postala nepogrešljiv varnostni pripomoček. Z njegovo pomočjo imate namreč ves čas popoln nadzor nad dogajanjem v okolici, brez težav pa nadzorujete, kdo vstopa v vašo hišo ali večstanovanjsko stavbo ter preprečite dostop nepooblaščenim osebam. Ne glede na to, kateri model boste izbrali za svoj dom ste lahko prepričani, da vas bo ta navdušil, vsakdana brez njega pa si ne boste več mogli predstavljati. 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*