Žaluzije – eleganca, funkcionalnost in zasebnost za vaš dom

V današnjem času je odprt in jasen pogled navzven v trendu, vendar s pomočjo zunanje žaluzije znamke Roltek Hero ni potrebno žrtvovati zasebnosti. Ta inovativna rešitev omogoča ohranjanje prostornega občutka prostora brez kompromisov glede zasebnosti. Predstavljajo sodobno senčilo, primerno tako za nove gradnje kot tudi obstoječe objekte. Njihove ključne prednosti segajo onstran le učinkovitega senčenja, saj zagotavljajo tudi visoko stopnjo zasebnosti. Poleg tega preprečujejo prekomerno segrevanje steklenih površin, ohranjajo udobje in kakovost notranjosti objekta. Zunanje žaluzije so odlična rešitev za tiste, ki iščejo več kot le senčenje. Nudijo vrhunsko zaščito pred sončno svetlobo, ohranjajo prostor prijeten in hkrati zagotavljajo potrebno zasebnost.

Žaluzije

Celovit videz z zunanjimi žaluzijami

Zunanje žaluzije ali druga sorodna senčila ne le ščitijo, temveč tudi dopolnjujejo estetski videz vašega doma ali poslovnega prostora. Njihov premišljen dizajn in funkcionalnost poskrbita za harmonično združitev praktičnosti in lepote, ustvarjajoč prijetno in urejeno okolje. Pri Rolteku imate na voljo širok izbor različnih žaluzij, pri čemer vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri tiste, ki najbolje ustreza vašim potrebam in estetskemu okusu. Odkrijte pestrost možnosti, ki vam jih ponujajo.

Individualno določanje cene žaluzij

Cena vrhunskih žaluzij ni vnaprej določena, saj je odvisna od več dejavnikov, kot so njena vrsta, velikost, oblika in sistem upravljanja. Za vsako stranko se bodo individualno dogovorili o vseh podrobnostih, zagotavljajoč prilagojeno rešitev. Ponujajo vam več različic žaluzij za okna, med katerimi lahko izbirate. Bodisi predokenske, nadokenske ali poševne žaluzije, vsaka od njih izstopa po svojih značilnostih in ponuja domiselne rešitve.

Različne vrste žaluzij imajo svoje posebnosti. Predokenske so modne in priljubljene za različne objekte, nadokenske se odlično prilegajo novogradnjam, medtem ko so poševne posebne in omogočajo elegantno senčenje tudi nepravilno oblikovanih oken. Vsaka vrsta predstavlja inovativno rešitev. Če razmišljate o nakupu žaluzij, cena ni ovira. Zagotavljajo, da je cena teh kakovostnih senčil dostopna tudi vam. Investirajte v udobje, funkcionalnost in estetiko z žaluzijami za okna.

Najboljša rešitev za udobnejše bivanje

Prepričani so, da skupaj z njimi lahko najdete najboljšo rešitev za vaša okna, ki bo poleg funkcionalnosti prinesla tudi udobje in estetski užitek. Odkrijte, kako lahko izboljšajo kakovost vašega bivanja. Nadokenske zunanje žaluzije Hero so optimalna izbira za tako zasebne kot komercialne nove gradnje. Njihova integracija z oknom kot enotno enoto omogoča, da postanejo skoraj nevidne na objektu, kar je še posebej privlačno. Poleg tega ima omarica iz poliuretanske pene najvišji izolativni faktor na tržišču, kar jih uvršča med priljubljene pri nizkoenergijski gradnji. Sistem je prilagodljiv, omogoča dodatno opremo z integriranimi komarniki in motornim pogonom.

Nadokenski sistem za novogradnje

Sistem nadokenskih zunanjih žaluzij se izkaže kot izjemna izbira za tiste, ki gradijo nove objekte. Opremljen je z omarico iz poliuretanske pene. Ta sistem zagotavlja vrhunsko izolacijo, kar je ključno pri sodobni gradnji. Sistem Hero .5/.5X predstavlja najenostavnejši način za kombiniranje rolet in zunanjih žaluzij na istem objektu. Uporabniki lahko za vsako okno individualno izberejo, ali želijo v omarico vgraditi rolete ali zunanje žaluzije. S tem sistemom dosežemo maksimalno udobje, ki ga dopolnjuje integriran komarnik za zaščito pred insekti.

Visoka izolativna vrednost in enostavno servisiranje sistema

Omarico sistema Hero.5/.5X odlikuje visoka izolativna vrednost (U=0,39 W/m2K) in posebna obdelava površine. Zmožnost vgradnje brez predhodne obdelave omarice za nanos fasade in notranjega ometa pomeni optimalno prilagajanje. Vgradnja poteka hkrati z oknom, kar olajša servisiranje iz zunanje strani.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*