Želim zanositi, mož pa ne želi na pregled! Naj ga zapustim?

Bralka Tadeja se je s svojim vprašanjem o nosečnosti zatekla k naši vedeževalki. V nadaljevanju si preberi Tadejino vprašanje ter vedeževalkin odgovor.

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko, kliknite na povezavo https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje/

Želim zanositi

Vedeževalka vam bo odgovorila preko portala Preberite.si ali na Facebook strani Preberite.si, zato vedno preveri obe strani.

Vprašanje bralke Tadeje:

Dober dan. Z možem sva skupaj že 11 let in 2 leti poročena. 1 leto živiva končno na svojem, v hiši in me zanima kdaj bo nastopil čas za materinstvo (otrok)? Ker že dolgo delava na tem ampak brez uspeha. Z mano je ginekološko vse v redu. Jaz sem že skoraj obupala nad tem, ker si otroka oba želiva in sem že premišljevala za razhod, ker brez otrok ne želim bit. Mož pa na pregled noče iti.

Hvala za odgovor.

 

Odgovor vedeževalke:

Pozdravljeni!

Dvojčka in Tehtnice sta zračni znamenji, ki vedno najdeta harmonijo med razumom in čustvi, skupaj v timu nista zakomplicirana temveč se resnično dobro dopolnjujeta. Glede na to, da je za vama že kar lepa skupna pot je želja po otroku nekaj povsem naravnega, predvsem za ženske. Očitno je, da je slednje za vas prioriteta, ker ste Tehtnice po naravi ljubeča, nežna in radodarna bitja, Dvojčki pa imajo radi določen del svojega srca samo zase. Od tu tudi ta skrb s strani vašega partnerja, ki pa ne mara monotonosti in miru. Poročeni ste z Dvojčkom, pri teh znamenjih je razpoloženje dostikrat nihajoče obenem pa želi biti tudi neodvisen od vseh obveznosti.

Omenili ste, da si otroka želita oba, tako da ne vidim razloga za razhod izključno zaradi dejstva, da vaš mož ne želi na pregled. Na tem mestu morate biti razumevajoči, saj glede na to da pravite, da je z vami ginekološko gledano vse v redu (kar ste nedvomno povedali tudi svojemu možu), je njegova skrb ter strah povsem na mestu. Namreč, skrbi ga, da je ravno on tisti, ki ne more imeti otrok. S tem, ko rečete da bi ga bili zaradi želje po otrokih pripravljeni po vseh teh letih zapustiti, mu jasno kažete svojo ljubezen do njega. Skrbi ga ravno to, da v kolikor bi se izkazalo, da težava tiči pri njem, bi ga brez pomisleka zapustili. Tako bi hkrati doživel dva udarca! Postavite se v njegovo kožo. 

Čas za materinstvo je predvsem odvisen od čustvene zrelosti posameznika ter seveda spleta okoliščin. Seveda obstajajo tudi druge alternative kakor naravna zanositev, tako da premislite tudi o tem, kajti Dvojčki so odlični in prijateljski očetje. Kot ste sami omenili, res si tudi sam želi postati oče in morda bi si skupaj pogledala še alternativne možnosti zanositve. V končni fazi pa je povsem mogoče, da težava ni povezana z neplodnostjo temveč do tega enostavno še ni prišlo. 

Pogovorita se, stojta si ob strani, kot sta si že vsa ta pretekla leta in poskusite odmisliti nosečnost, saj se boste le tako popolnoma sprostili in morda vas ravno takrat preseneti pozitivna novica. 

Poglobite se tudi vase in se vprašajte če ste resnično srečni s svojim možem, kajti velikokrat so takšne težave bolj psihološkega izvora, saj za družino je potrebno veliko ljubezni, predvsem v partnerskem odnosu. Ker med vajinima znakoma ni disharmonije, tudi če pogledamo vajino dolgoletno skupno življenje, pa si vseeno pomagajta odpreti nove poglede in stališča na svet. Ker sta oba intelektualno svobodna, si vzemita čas, da odpreta svoje srce in se osredotočita na vajino prihodnost kajti lahko se dokopljeta do veliko idej ampak le, če sta pripravljena delati skupaj.  Zastavite sebi in vašemu partnerju vprašanje, kaj si resnično želite v življenju in zakaj pravzaprav mož odklanja pregled. Odgovora ne boste prejeli z očitanjem, zbujanjem slabe vesti, prelaganjem krivde ali nenehnim nerganjem v tej smeri. Ljudje smo individualna bitja, telesno, psihološko in duhovno, zato se vedno znova obračajte v svoje občutke, čustva in instinkt, le tako boste začutili, kaj ob vseh teh vprašanjih doživlja on.

Kot Tehtnici vam manjka druženja, zato pojdite ven in se zabavajte, s seboj pa vzemite še svojega moža in se dokončno sprostita. Prižgita si svečke ob večerji ter se pogovorita o vseh težavah, ki vaju pestijo. Resnično sta najboljša zračna kombinacija, ne zapravita tega!

 

Uredništvo spletne strani Preberite.si za vedeževalkine napovedi in mnenje ne odgovarja. Vsi odgovori so del vedeževalkinega osebnega mnenja in niso nujno v skladu z mnenjem uredništva spletne strani Preberite.si. 

En komentar

  1. Nada Šuklje

    Lepo povedano!

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*