Zagotovite si brezplačen zobozdravniški pregled v MariboruIščete zobozdravnika v Mariboru? Naj za vas poskrbi vrhunski zobozdravnik. Maribor je namreč pridobil vrhunsko zobozdravstveno ordinacijo, ki deluje v okviru Medicinsko alternativnega centra Sanus Statera v središču Maribora, kjer bodo za vas poskrbeli najboljši strokovnjaki dentalne medicine. Odmislite dolge čakalne dobe in pregrešno drage posege. Za vas bo hitro in neboleče poskrbel vrhunski zobozdravnik v Mariboru, kjer boste deležni najboljše zobozdravstvene oskrbe z izredno kratko čakalno dobo. Če vas to ni prepričalo, vas bo gotovo povsem brezplačen prvi pregled, kjer bodo temeljito pregledali vaše zobe in vam svetovali, kako bi bilo najbolje delovati. Center Sanus Statera se ponaša z najsodobnejšo opremo, s katero so posegi hitri in brez bolečin, rezultati pa dolgotrajni. Pred samim centrom vas pričaka večje parkirišče, na katerem lahko parkirate varno in povsem brezplačno.

V medicinsko alternativnem centru Sanus Statera, kjer ima svojo ordinacijo odličen zobozdravnik (Maribor, Ulica Roberta Kukovca 15), vas pričakujejo vsak dan od 8.00 do 19.00. Za vas bodo poskrbeli z vrhunskim svetovanjem in nebolečimi posegi, pri katerih uporabljajo samo najkakovostnejše materiale in sodobne postopke. Z njimi ste lahko prepričani, da bodo vaši zobje v odličnih rokah. Pozabite na bolečino in dolge čakalne dobe. Dovolite, da za vas poskrbi zobozdravnik Maribor v centru Sanus Statera.

Naročite se, preden bo prepozno!

Raziskave kažejo, da v povprečju kar 92 % ljudi zobozdravnika obišče prepozno, zaradi česar so v zadnjih letih zobozdravstvene težave celo v porastu, kar je za evropske države povsem nedopustno. Delno je gotovo krivo dejstvo, da so čakalne dobe pri zobozdravnikih izredno dolge, naš slog življenja pa vključuje mnogo preveč sladkorja in gaziranih pijač, za kar zobozdravniki ves čas ponavljajo, da je izredno škodljivo. Delno pa tudi to, da odrasli že iz otroštva s seboj nosimo strahove pred obiski zobozdravnika, ki so se pogosto končali v bolečinah. Naj vaše strahove premaga odličen zobozdravnik. Maribor je dom medicinsko alternativnega centra Sanus Statera, kjer se zavedajo pomembnosti kakovostne zobozdravstvene oskrbe in se vsakemu pacientu povsem posvetijo.

zobozdravnik Maribor

Zagotovite si povsem brezplačen prvi pregled

Dodatna prednost ordinacije zobozdravnik Maribor v medicinsko alternativnem centru Sanus Statera je tudi neverjetna ugodnost povsem brezplačnega prvega pregleda, med katerim vam naredijo temeljit pregled vašega zobovja in vam svetujejo, katere posege bi bilo treba narediti, da vam povrnejo bleščeč nasmešek. Pri nekaterih je dovolj že preprosto čiščenje zobnega kamna ali že samo beljenje zob, pri drugih pa so potrebni tudi zahtevnejši posegi, kot je vstavljanje implantatov in globinsko čiščenje koreninskega dela zoba. Le tako lahko namreč učinkovito preprečite nadaljnje propadanje zob in spremljajoče bolečine. Izvajajo tudi izdelavo zobnih zalivk in zobnih protez, puljenje zob in celo zobne inleje. Z najsodobnejšim rentgenskim slikanjem vašega zobovja bodo poskrbeli tudi za globinski pregled vaših zob in se tako prepričali, da je celoten pregled opravljen res temeljito. Naj vaše zobe pregleda kakovosten zobozdravnik – Maribor je gotovo odgovor na vaše težave.

Kaj pa čakalne dobe?

Zobozdravstvena ordinacija zobozdravnik Maribor v centru Sanus Statera vam nudi izredno kratke čakalne dobe, saj se zavedajo pomena hitre zobozdravstvene oskrbe, ki je ključna, da se prepreči nadaljnji razvoj bolezni ali poškodbe vašega zobovja. Kar se začne kot rahlo neudobje ob robu zoba, lahko brez hitre in kakovostne oskrbe namreč kaj hitro preraste v hudo vnetje z nevzdržno zbadajočo bolečino, ki nakazuje izredno bolan oz. poškodovan zob, saniranje oz. zdravljenje pa je lahko zato toliko bolj neprijetno. Svetujemo vam, da je že ob prvih znakih bolečine ali neudobja okoli zob prvi obisk vaš zobozdravnik – Maribor je namreč v naši majhni Sloveniji tako blizu vsem krajem, da to nikakor ni izgovor, da si ne bi privoščili najboljše oskrbe, zlasti v primeru najkrajše čakalne dobe.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*