Čudovite angelske karte

Misterioznost  neznanega nas že od nekdaj privlači

Že sama beseda angel v nas prebudi prijetne občutke, občutke pomirjenosti in varnosti.  Znane so pripovedi ljudi, ki pričajo o tem, kako so jih angeli zaščitili in jim celo rešili življenja.  Prav zaradi tega so skozi zgodovino iskali načine, kako se povezati z angeli in eden izmed teh so prav angelske karte. Angelske karte so starodavno orodje za prerokovanje, ki nam seveda ob pravilni uporabi omogočajo vpogled in pridobitev jasnih odgovorov na naša vprašanje preko angelov. Vsak dogodek, ki se nam zgodi v življenju se nam zgodi z razlogom in prav tako vsaka karta, ki jo povlečete iz kompleta, pride do vas z razlogom in ima za vas sporočilo, ki vam ga prinašajo angeli.  Angeli nam želijo pomagati, zato so angelske karte najboljši način s katerim angelom odprete vrata za njihovo pomoč.

Angelske karte

Uporaba angelskih kart

Vsak komplet angelskih kart je potrebno pred uporabo očistiti vseh morebitnih energij, ki bi jih lahko vsrkale vse od njihove izdelave pa do potovanja do vas. Angelske karte so namreč zelo občutljive na vse vrste energij, zato je njihovo redno čiščenje vsekakor zelo pomembno. Angelske karte očistimo tudi v primeru, ko z našimi kartami rokuje druga oseba ali v primeru, ko odgovori na naša vprašanja niso več dovolj jasni, zaradi preobremenjenosti angelskih kart s preveliko energijo. Angelske karte lahko očistimo na več načinov. Eden od priporočljivih načinov je ta, da karte podržite v rokah z priprošnjo angelom, da očistijo karte vseh energij, ki temeljijo na strahu. Ko smo angelske karte očistili, preidemo k naslednjemu koraku uporabe le teh in ta je blagoslovitev angelskih kart.

Blagoslavljanje angelskih kart

Tudi ta korak je pred uporabo zelo pomemben, zato se vsake karte, ki je v kompletu nežno dotaknite in jih tako prepojite s svojo energijo, jih razprite v višini vašega srca in jim v mislih s prošnjo dodate namen s katerim želite, da so angelske karte prežete. Skratka namen s katerim želite prežeti karte je lahko tudi ta, da prosite angele, da je vsaka njihova uporaba z vaše strani natančna in da prinašajo blagoslov tako vam, kot vsem vpletenim.

Zaščita angelskih kart

Zaščita angelskih kart je izjemnega pomena, saj prepreči , da bi angelske karte vsrkale energije strahu, bodisi vašega ali pa od koga drugega. Za zaščito angelskih kart lahko prikličemo nadangela Mihaela, ki pomaga vsakemu, zato ne potrebujete posebnih priprav ali treningov, dovolj je že, da ste duhovno odprti z iskrenim namenom in prošnjo po njegovi zaščiti. Torej, vse kar potrebujete za zaščito angelskih kart je vaša iskrena prošnja, da vam nadangel Mihael ob vašem delu z angelskimi kartami stoji ob strani in vam pomaga pri vašem delu z njimi, hkrati pa ga prosite, da vam bosta pri uporabi angelskih kart v pomoč samo ljubezen in modrost.

Ko ste vse zgoraj navedene korake opravili, se lahko začnete spoznavati z angelskimi kartami, in počasi pričnete z njihovim branjem in pridobivanjem odgovorov na vaša vprašanja. Vprašanja, ki jih zastavljate preko angelskih kart naj bodo čim bolj jasna, da bodo lahko odgovori čim bolj točni. Vprašanja ni potrebno izrekati na glas, saj angeli slišijo vaše misli. Pri mešanju kart je pomembno, da angele zaprosite za njihovo pomoč in vodstvo, da bodo odgovori na naša vprašanja čim bolj natančni. Pri mešanju in polaganju kart ni napak, saj zakon privlačnosti poskrbi, da zmeraj izberete pravo karto, karto, ki ima pravilno sporočilnost za vas.  Pri branju angelskih kart morate biti še posebej pozorni na vsako misel, besedo ali vizijo, ki jo ob tem zaznate, saj so to posebna sporočila angelov namenjena prav vam.

Če se boste odločili, da bodo karte postale eden od pripomočkov na vaši življenjski poti, vam zagotovo ne bo žal in boste ne malokrat presenečeni spoznali, kako lahko angeli delujejo preko njih. Seveda pa se lahko, če se sami ne vidite dovolj sposobne v rokovanju s kartami udeležite kakšne delavnice, kjer vam bodo delo z njimi predstavili izkušeni terapevti in bralci angelskih kart. Ti vas bodo naučili branja in razpostavitve kart, kar vam bo vsekakor v veliko korist na vaši poti pri delu s kartami.

Skratka, zakaj bi se skozi življenjske preizkušnje prebijali sami, ko lahko prosimo angele za njihovo pomoč, ki komaj čakajo, da vam s svojimi odgovori pokažejo pot in vam olajšajo življenje.

Angeli so zmeraj z nami, le dopustiti  jim moramo, da pridejo v naša življenja, zato želim vsem, ki se boste podali na to pot, da se sami prepričate v resničnost angelskega sveta in prejmete v svoja življenja čim več njihovih pomoči in blagoslovov.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*