Ansambel Modrijani z novo pesmijo

ModrijaniKaj pomeni besedna zveza Ansambel Modrijani vemo skoraj vsi. Ansambel Modrijani je narodno zabavni ansambel, ki se na glasbenem področju pojavlja vse od leta 2000. Po trdem delu ter vajah so se kmalu pokazali prvi rezultati, kajti prisvojili so si že kar nekaj festivalskih nagrad. Po vsem tem uspehu pa vsa štiri članska zasedba ostaja zvesta samo narodno zabavni oziroma domači glasbi. Njihov cilj je zagotovo pisati najboljša besedila in skladbe, s katero si pridobijo kar se da veliko število samih poslušalcev. Glede na njihovo kakovost ter priznanja sodelujejo le z najboljšimi pisatelji pesmi, ter z najboljšimi glasbeniki. Njihov cilj je namreč, da bo vsaka izdana pesem ustvarila veliko vzdušje med publiko, zaradi katere se sploh splača pisati ter ustvarjati nove pesmi oziroma nove hite.

V glasbi pač ni nobenega hitenja, v glasbi se vedno najde le preprostost, iskrenost do glasbe in poslušalcev, dobra volja do publike ter tako naprej. Glavni cilj je, da jim publika na vsakem nastopu vlije polno dobre volje, ki se iz njih sprosti iz samega navdušenja. Vse našteto le povečuje voljo ter moč do dela, ki ga morajo opraviti, v kolikor želijo pripraviti novo skladbo. Ansambel Modrijani je najbolj prepoznan po samem štiri glasnem petju, eden izmed njih pa poje izjemno dober tenor. Le-ta poje z takim veseljem ter občutkom kot to le malokdo na slovenski glasbeni sceni.

Albumi

Ansambel Modrijani so izdali že kar nekaj albumov in sicer dve mali plošči ter kar osem velikih. Glede na to, da so med publiko zelo prepoznavni in priljubljeni, pa nikakor ne mislijo zaključiti z samimi projekti, temveč pripravljajo že novosti, tako skladbe kot tudi videospote. Vse novosti imajo namen predstaviti najprej svoji domači publiki, nato pa so pripravljeni predstavljati tudi tujemu občinstvu. Ansambel Modrijani je namreč nastopal tudi že drugje po svetu.

Zasedba

Kot je bilo že zgoraj omenjeno je Ansambel Modrijani sestavljen iz štirih članov oziroma oseb, ki z veseljem prepevajo in enostavno obožujejo narodno glasbo. To počnejo z vsem srcem in z vso voljo, katero le imajo na razpolago. Da lahko delajo z takim veseljem pa se lahko zahvalijo zgolj publiki, ki jim daje moč in zadovoljstvo. Publika je dejansko tista, ki ob velikem poslušanju njihove glasbe podaja oceno. Ansambel je torej sestavljen iz štirih članov in sicer:Note

  • Rok Švab
  • Blaž Švab
  • Franjo Oset
  • Peter Oset

Rok Švab ter Blaž Švab sta brata, ravno tako sta brata tudi Franjo in Peter Oset. Vsak od naštetih poleg ustvarjanja narodno zabavne glasbe opravlja še svoj poklic.

Nastopi

Ansambel Modrijani nastopa tako na javnih prireditvah kot tudi na zasebnih. Po dogovoru z njimi jih je mogoče najeti, da vam organizirajo glasbo na poroki, v kar štejejo vse od spremljave pa do zabave na določeni lokaciji. Modrijani torej nastopajo tako na veselicah, kot tudi na koncertih, oddajah, privatnih zabavah ter tako naprej. Zabava, ki jo organizirajo Modrijani je vedno polna dobre volje, smeha ter na koncu zadovoljstva.

Komentarji so zaprti