Apartmaji Kranjska Gora vabijo!

Biser Julijskih Alp – Kranjska Gora
Vsak od nas ima različen pogled na preživljanje časa na dopustu. Nekateri si želijo aktivnega oddiha, nekateri želijo uživati v naravnih in kulturnih danostih kraja, v odličnih gurmanskih specialitetah, spet drugim pa ustreza zdraviliški turizem. Vse našteto vam nudi Kranjska Gora.
Apartmaji Kranjska Gora ponujajo mnogo možnosti za nastanitev tako v letnem, kot tudi v zimskem času, prav tako pa je na voljo pester izbor aktivnosti.

kranjska_gora

 

Apartmaji Kranjska Gora – za informacije o apartmajih kliknite na slike!

Apartmaji Kranjska Gora – zimska pravljica
Pozimi se Kranjska Gora spremeni v pravi smučarski raj.  Hoteli ter apartmaji Kranjska Gora so takrat polni smučarjev, željnih užitkov na snegu. Tam prav vsak lahko najde nekaj zase, tako začetniki kot tudi rekreativni in profesionalni smučarji. Proge so urejene tudi za majhne otroke, ki so prvič stopili na smuči, imajo pa tudi progo za sankanje. Proti koncu zime si lahko tam ogledate tudi tekmo v alpskem smučanju za pokal Vitranc. Apartmaji Kranjska Gora so pozimi hitro zasedeni, tako da opravite svojo rezervacijo dovolj zgodaj.

Kranjska GoraApartmaji Kranjska Gora imajo izjemno lokacijo!

Apartmaji Kranjska Gora – za vse športne navdušence
Pomlad, poletje in jesen sta pravi čas, da športni navdušenci obiščete Kranjsko Goro. Na voljo je ogromno kolesarskih poti in možnosti za pohodništvo in planinarjenje. Organizirana je nordijska hoja, lahko pa se tudi z gorskim vodnikom odpravite na planinsko turo. Zanimivo je tudi poletno sankališče, kjer se lahko s sankami spustite po pobočju proge Vitranc 1. Zraven poletnega sankališča pa se nahaja t.i. Bedančeva drča, kjer se lahko spustite z zračno blazino. Po zanimivem in napornem dnevu pa poskrbijo za sprostitev udobni apartmaji Kranjska Gora.

Apartmaji Kranjska Gora – užitek v vodnih športih
V Kranjski Gori je izvir reke Save, ki je skupaj s prekrasno Sočo zanimiva in priljubljena destinacija za kajakaše in raftarje. Na voljo je tudi soteskanje, ki je pravi užitek za vse, ki želite pristen stik z naravo. Za varnost bodo poskrbeli izkušeni vodniki. Za tiste, ki uživate v ribolovu, ponuja Zgornjesavska dolina mnogo možnosti. Dovolilnice za ribolov lahko dobite na lokalnem turističnem uradu.

Apartmaji Kranjska GoraApartmaji Kranjska Gora nudijo udobje bivanja!

Apartmaji Kranjska Gora – center igralništva in kongresnega turizma
V Kranjski gori je na voljo mnogo hotelov, ki imajo v svoji ponudbi dvorane različnih velikosti, ki so primerne za razna srečanja, prireditve in kongrese. Prostori so primerno opremljeni za razna poslovna srečanja, največja dvorana pa lahko sprejme do 350 udeležencev.  Na svoj račun boste tu prišli tudi ljubitelji igralništva, saj vam je v igralniško-zabaviščnem centru na voljo mnogo avtomatov in igralnih miz.

Kranjska Gora je odlična destinacija za vse turiste, ki si želijo aktivnega dopusta in za vse, ki uživajo v naravi in na svežem zraku. Naj bodo vaša izbira apartmaji Kranjska Gora.

En komentar

  1. Apartmaji Kranjska Gora so super za zimski turizem – smučanje! 🙂

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*