Kaj se skriva za vašim datumom rojstva? 2. del

Zanimiva teorija, pri kateri boste definitivno pokimali….

Torej, najprej je potrebno najti svojo številko. Pomembna je le številka dneva, meseci v tej metodi in razlagi niso pomembni.

datum_rojstva

 

  • Če ste rojeni 1., 10., 19. ali 28. spadate pod številko 1.
  • Če ste rojeni 2., 11., 20. ali 29. spadate pod številko 2.
  • Če ste rojeni 3., 12., 21. ali 30. spadate pod številko 3.
  • Če ste rojeni 4., 13., 22. ali 31. spadate pod številko 4.
  • Če ste rojeni 5., 14. ali 23. spadate pod številko 5.
  • Če ste rojeni 6., 15. ali 24. spadate pod številko 6.
  • Če ste rojeni 7., 16. ali 25. spadate pod številko 7.
  • Če ste rojeni 8., 17. ali 26. spadate po številko 8.
  • Če ste rojeni 9., 18. ali 27. spadate pod številko 9.

Opise za številke od 1 do 4 najdete tukaj.

number-head

Številka 5

V družbi ste zelo priljubljeni, stvari se uredijo že takoj ko spregovorite, poslušajo vas tudi tisti, ki jim niste všeč. Imate veliko dobrih poslovnih idej, vseeno vam je za televizijska poročila in kaj se dogaja v svetu. Ste oseba, ki se hitro odloča in je vedno v akciji. Slava in dober sloves sta bosta postala dejstvo, v kolikor se odločite za zagon svoje trgovine, kavarne ali kakšnega drugega posla. Imate dober smisel za humor, ste ena tistih oseb, ki jo bližnji vedno prosijo za pomoč in vi jim z veseljem pomagate.

Nagnjeni ste h kratkim ljubezenskim zvezam. Ste oseba, ki se nekako razume z vsemi. Številka 5 je namreč tista sredinska. Ste ljubitelj sprememb in svobode. Radi raziskujete mimiko obraza pri sebi in drugih. Ste mnenja, da je življenje najboljši učitelj in v tem stilu tudi živite.

Najboljši par vam predstavljajo številke 1, 2 in 9,  dobro se ujamete tudi z 6 in 8.

 

Številka 6

Olala, rojeni ste bili zato, da uživate. Vseeno vam je za vse druge okoli vas. Ja res je, večino časa, ki ga imate želite uživati in uživati. Velikokrat se najdete v poklicih vzgoje ali managementa. Ste talentirani, prijazni (do ljudi, ki jih vidite kot prijetne), na pogled zelo privlačni, atraktivni in popularni. Vaše misli in telo se perfektno ujemajo.

Vse druge osebe vas imajo rade in ste jim pri srcu. Če ste moški, boste deležni veliko pogledov s strani žensk, in prehodili nekaj zvez preden se boste resno vezali. Če ste ženska se boste verjetno poročili precej zgodaj. Skozi življenje boste šli kot skrbna oseba, ki da veliko na družino in prijatelje.

Velika verjetnost obstaja, da vas stres spravi do resnih psihičnih bolezni, pri katerih boste potrebovali zdravniško pomoč. Načeloma ste bolj introvertirana oseba, oseba ki ji je dovolj, da se v svojem okolju dobro počuti. A vas zato zunanje zadeve lahko hitro spravijo iz tira. Bodite previdni.

Ste oseba, ki zna izraziti sočutje, odgovornost in je precej empatična.

Najboljši par vam predstavljajo številke 1, 6 in 9,  dobro se ujamete tudi z 4 in 5.

Številka 7

Ste realistična oseba, zelo samozavestni, veseli, z ogromno talenti, ki jih lahko razvijete. Zlahka pritegnete pozornost. Vaši talenti so usmerjeni v vzgojo, glasbo, likovno umetnost, petje in igranje. Če ste ženska vas zgoraj naštete značilnosti delajo pomembno.

S problemi, ki vas čakajo v življenju se spodbadate slabo, brez premisleka reagirate in to kasneje obžalujete.

Vaše družinsko življenje v otroštvu pestro in sproščujoče, v času lastnega zakona, zveze in družine pa se nekako ne znajdete. Veliko problemov izhaja iz občutka neizpopolnjenosti.

Redke sedmice gredo srečno skozi življenje. Kljub temu, da imate vse kar potrebujete, da je vaše življenje pestro in zanimivo, se vam zdi da nekaj manjka.

Rojeni ste bili, da na nek način prispevate k razvoju našega sveta in družbe.

Najboljši par vam predstavlja številka 2,  dobro se ujamete tudi z 1 in 4.

Številka 8

Ste močna osebnost, ki jo le redki razumejo. Z lahkoto identificirate krivce in kažete nanje s prstom. Nagnjeni ste k iskanju napak pri drugih, pri sebi pa jih radi spregledate. Vaše življenje je bilo verjetno v mladiosti zaznamovano s težko izgubo, katere posledice boste čutili skozi vse življenje.

Ti spomini, posledice vam ne dovolijo ohraniti prazne glave, ali omogočiti koncentracije na posameznem področju. Tako je za vas obiskovanje šole ali samostojno delo v službi velik problem. Ko se naučite obvladovati misli in ko boste končno znali dati na stran preteklost bo vaše življenje steklo lažje.

Velik poudarek dajete varnosti. Tako fizični, kot tudi psihični. Ko se boste partnersko ustalili boste verjetno lažje zadihali, saj vas bo občutek varnosti pomiril.

Najboljši par vam predstavljajo številke 1, 4 in 8,  dobro se ujamete tudi z 5.

Številka 9

Zadnji, a ne poslednji. Ste neprimerljivi s katerokoli drugo številko. Ustvarjeni ste bili, da pohodite vse kar vam pride naproti. Ste fizično in psihično močna oseba. Pogosto si postavljate velike cilje in trdo delate, da jih dosežete. Ko nek cilj dosežete pa ste redko zadovoljni. Raje si hitro postavite nov cilj in že ste ponovno v gibanju in osvajanju novih nalog. Stalna motiviranost je vaša prednost, to da se znate motivirati sami pa neprecenljiva lastnost. Drugi vas ravno zato občudujejo.

V svojih mladih letih ste bili precej razigrani, staršem ste povzročali veliko problemov. A z odraščanjem ste postajali vedno bolj umirjeni in modri.

Ljubezen je za vas več kot kompliciran pojem. Bolje vam gre od rok delo in planiranje, kot pa se znajdete v ljubezenskih situacijah.

Družinsko življenje je mirno, otroci pa precej razposajeni in lahko povzročajo preglavice.

Vaša velika kvaliteta je nagnjenost k empatiji in humanitarnosti. Rojeni ste bili z namenom doseganja ciljev. Ste vzornik, v pravem pomenu besede. Veliko ljudi najde v vas inspiracijo.

Najboljši par vam predstavljajo številke 3, 5, 6 in 9,  dobro se ujamete tudi z 2.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*