Kaj se skriva za vašim datumom rojstva? 1. del

Zanimiva teorija, pri kateri boste definitivno pokimali….

Torej, najprej je potrebno najti svojo številko. Pomembna je le številka dneva, meseci v tej metodi in razlagi niso pomembni.

datum_rojstva

 

  • Če ste rojeni 1., 10., 19. ali 28. spadate pod številko 1.
  • Če ste rojeni 2., 11., 20. ali 29. spadate pod številko 2.
  • Če ste rojeni 3., 12., 21. ali 30. spadate pod številko 3.
  • Če ste rojeni 4., 13., 22. ali 31. spadate pod številko 4.
  • Če ste rojeni 5., 14. ali 23. spadate pod številko 5.
  • Če ste rojeni 6., 15. ali 24. spadate pod številko 6.
  • Če ste rojeni 7., 16. ali 25. spadate pod številko 7.
  • Če ste rojeni 8., 17. ali 26. spadate po številko 8.
  • Če ste rojeni 9., 18. ali 27. spadate pod številko 9.

Številka 1

Ste pametni, stvari poveste naravnost, zabavni, malce trmasti, odkriti, ljubosumni v smislu tekmovalnosti, dobrosrčni, hitre jeze, prijateljski a avtoritativni. Vedno želite biti na prvem ali izpostavljeni poziciji, pogosto želite biti neodvisni, nikoli pod nadzorom drugih, vaša samozavest je zelo visoka.

Večinoma se zaljubite mlajši, a s poroko počakate do »odraslosti«. Velikokrat se znajdete v konfliktu z osebami, ki imajo obratno mnenje kot vi, če se vam kdo zameri to zamero počasi in dolgo premlevate. Radi veliko zapravljate, a v večini imate dober poklic.

Če ste moški, vas krepi psihična privlačnost in ste v svoji družbi zelo popularni, ljudje vas spoštujejo. Z vašo energijo lahko greste kamorkoli, delate v pekarni ali parlamentu, povsod boste dobro sprejeti.

V sebi skrivate ogromno talentov, ki čakajo na razvoj. Družina v kateri živite (ki ste si jo ustvarili) je mirna, običajno s prijetnim partnerjem in poslušnimi otroci.

Najboljši par vam predstavljajo številke 4, 6 in 8, dober odnos se lahko vzpostavi tudi s številko 2.

Številka 2

Vaš vodnik je luna, ki omamlja vas in tudi vse okoli vas. Ne glede na vse, boste vedno obravnavani v rokavicah, lebdeli na mehkih oblakih. Ste namreč oseba ki tudi podnevi veliko sanja. Na žalost je vaša slabost nizka samozavest in slaba samopodoba, vsak korak ki ga v življenju načrtujete morate velikokrat preveriti, nepredvidljivo vam ni povšeči. Spreminjate se zelo počasi, ste delno sebični, imate smisel za glasbo in likovno nadarjenost.

Vaš odnos je kot vaš nastop podoben luninemu obnašanju, občasno zelo zasije a hitro zbledi. Niste človek velikih sprememb, a ljudje jih pri vas kljub temu pričakujejo. Brez problema bi s svojo miroljubnostjo postali naslednji Mahatma Gandhi, ki ljubi mir ali Hitler, ki nepreklicno sledi svojemu cilju uničenja (tako v domačem okolju kot v javnosti). Vaša polarnost je velika, a ko se v eno smer odločite zaviti vas nihče ne prepriča v obratno.

Večina oseb, ki jih označuje številka 2 se zanaša na verovanja. Bodisi gre za globoko verovanje v boga, razna čustva (ljubezen) ali pa se radi poglabljajo sami v sebe in tam iščejo vero (na primer meditacija).

Vaš način komunikacije je nežen. Tudi, ko vas kdo razjezi ga težko z besedami prepričate, da ste dejansko slabe volje. V življenju ste tako pogosto pesniki, pisatelji ali poslovneži, ki najbolj uspevajo na področju umetnosti.

Ste veliki ljubimec, zato boste do poroke kar pogosto skakali sem in tja. Če ste ženska boste v življenju odgovorna oseba vaše družine. Če ste moški boste v družini tisti, ki povzroča malenkostne prepire. Oboji seveda želite dobro svoji družini a na drug način. Oboji se za dobro svoje družine precej žrtvujete, a ne opazite, da morebiti ob tem ostali trpijo.

Ste nežni, intuitivni in dobro uravnovešeni.

Najboljši par vam predstavljajo številke 2, 5 in 9, z ostalimi se sploh ne ujamete.

Številka 3

Ste oseba, katere srce je precej težko osvojiti, ste sebični večino časa, všeč vam je da greste na poti življenja vedno navzgor. Nagnjeni ste k temu, da imate vedno v družinskem življenju precej problemov, če jih ni pa pripomorete k temu, da le ti nastanejo. Vaše besede so vedno močne, vaš izraz ponavadi nasmejan, posledično lahko vedno dosežete točno tisto kar želite. Ste priden delavec, ko imate pravi cilj in želite nekaj doseči. Zavedate se, da se brez trdega dela ne pride daleč. V svoji odrasli dobi pričakujete od mlajših spoštovanje. In spoštovanje ponavadi tudi imate.

Splošno gledano niste hladna oseba, a z vami ni lahko sodelovati. Ste zagrizen in predan igralec na polju življenja. A ko vam je odnos neke osebe všeč se ga boste dolgo držali in vzgojili dolgotrajno prijateljstvo.

Vaše življenje je polno skrbi in problemov, ki nikoli ne trajajo dolgo. Vaši otroci so navadno zelo razigrani, prave male iskrice. Malo preveč vam diši denar, to pa vas odnaša v nova dela, ki vas držijo stran od družine. In že spet si ustvarjate nove probleme…

Če se moški, bo vaše življenje kmalu rutiniralo v skrb za družino in pomoč prijateljem. Navzven boste pokazali vzor vsem ostali, kako bi morala družina in skrben moški izgledati. Če ste ženska pa se vas drži dober in prijazen karakter, kulturna vzgoja ter dober deloven odnos. Vaša napaka je le, da vedno sledite in nikoli ne vodite.

Ljubite svobodo, ste kreativni, sledite svojim ciljem, ste oseba , ki navkljub notranjim stiskam navzven nosi upanje in veselje.

Najboljši par vam predstavljata številki 6 in 9,  dobro se ujamete tudi z 1, 3 in 5.

Številka 4

Ste zelo trmasta oseba, s katero je težko sodelovati. V zadevah, ki so življenjskega pomena znate odreagirati zelo hladno, pomirjeno in imate besedno moč prepričevanja. Kombinacija teh lastnosti lahko odvrne veliko ljudi.

Če ste moški, ste dober poslušalec in dobro razumete probleme drugih. Poleg poslušanja, pa ste dobri tudi v »lovljenju nežnejšega spola«. Če ste ženska, vam verjetno gre dobro učenje imate pa tudi umetniško žilico.

Vaš dober namen vedno pomaga vaši družini in prijateljem. Ste pravi mali biser v krogu osebnih odnosov. Zaljubite se ponavadi v zgodnjih letih in tiste ljubezni nikoli ne pozabite. Čas ustalitve pa precej niha. Velikokrat vas v življenju spremljajo razočaranja.

Velik pomen dajete skrbi za družino. A bodite pozorni, da vas ljudje zaradi vaše dobrosrčnosti ne bodo izkoriščali. Bodite previdni tudi v ljubezenskih odnosih.

Ste potrpežljivi a hkrati radikalni, odporni na novosti, radi imate red.

Najboljši par vam predstavljata številki 1 in 8,  dobro se ujamete tudi z 5, 6 in 7.

Se nadaljuje… tukaj

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*