Kate Middleton proti koncu nosečnosti

Kate Middleton2Kate Middleton je 31 letna nosečnica, ki je do sedaj osvojila že skoraj vsa srca Britancev. Njena nosečniška postava je všeč kar veliki populaciji ljudi, nekateri pa celo menijo, da tako lepega nosečniškega trebuščka še niso videli. Glede na to, da je Kate Middleton članica kraljeve britanske družine, ji verjetni ni povsem lahko, vendar si je s tem priskrbela kar nekaj privilegijev.  Nekateri menijo, da je Kate Middleton to vedela in da je zato rekla usodni da svojemu princu.

Vse od dneva poroke in njunega prvega poljuba pa do sedaj je javnost dokumentirala prav vsak njun korak, vsako dejanje, vsako izpostavljanje javnosti, skratka prav nič ne ostane v zasebnosti oziroma neopaženo. Sedaj, ko je Kate Middleton v nosečniškem devet meseč-ju pa jih javnost opazi še veliko bolj kot običajno. Vse oboževalce trenutno najbolj zanima spol prvega otroka, vendar tega podatka še ne vedo, ali pa je zgolj prikrit javnosti. V javnosti se pojavljajo tudi vprašanja, kje bo živela Kate Middleton po porodu in kdo ji bo v pomoč za dojenčka. Po neuradnih podatkih naj bi ji takoj po rojstvu pomagala kar mama Carol.

Ne bo imela varuške?

Glede na to, da ji bo po porodu pomagala mama Carol, bi se Kate Middleton odrekla varuški. S tem bi prekinila dolgotrajno tradicijo, kajti varuška je bila vedno prisotna pri rojstvu otroka na kraljevem dvoru. Kot je za javnost povedala Kate, pa naj bi se po samem porodu preselila v dom svojih staršev, kjer bo imela mir da si odpočije in nikakor ne v Kensingtonsko kraljevo palačo. S tem sta se menda pogovorila tudi z možem, ki je na to odločitev pristal, in je rekel, da ji bo pomagal, ker se tudi sam že zelo veseli, da bo postal oče.

Kako prenaša nosečnost?

Kate MiddletonV samem začetku nosečnosti je imela Kate Middleton nekaj težav z počutjem, vendar se sedaj počuti že veliko bolje. Obveznosti, ki jih mora opravljati, jih opravlja brez problema, kajti opravila, ki jih ima vojvodinja so lahka in jih lahko opravi kljub nosečnosti. Za novorojenčka, ki ga pričakujeta v poletnem času naj bi že imela izbrana tudi imena, za vsak spol po enega, vendar tega ne želita izdati javnosti. Glede medijskih pritiskov, ju moramo razumeti, kajti otrok je osebna stvar in si želita nekaj stvari obdržati zase. Glede na to pa upata, da ju javnost razume, saj že tako veliko časa preživita v sami javnosti. Kate Middleton si je zaželela, da bi imela čim več zasebnosti tudi ob rojstvu, vendar ji to glede na položaj ne bo ravno uspevalo.

Spol in ime novorojenčka

Kljub temu, da Kate Middleton in njen princ v javnost nista podala ne spola in ne imena otroka, ki ga trenutno še pričakujeta, pa so se v javnosti že pričele govorice in sicer da najlepša nosečnica pod srcem nosi deklico. Za ime naj bi starša izbrala Elizabeth Diane Carole, ki je sestavljeno iz imena kraljice, imena Kateine mame ter imena mame princa Williama. Če so podatki pravilni ne moremo zagotoviti in bo za točne podatke potrebno počakati do julija.

Kdo bo zasedel mesto botra oziroma botre?

Krstne svečeV javnosti se je pojavil še en problem in sicer, kdo bo otrokov boter oziroma botra. Glede na to, da na kraljevem dvoru velja pravilo, da se zadnja odloča sama kraljica, zna to biti kar precej velika težava. To torej velja pri vseh odločitvah in zato velja tudi za izbiro botra oziroma botre. Sicer je znano, da si je Kate Middleton zaželela, da bi vlogo botre zasedla kar njena sestra, vendar to kraljici ni najbolj všeč. Kako se bo stvar razpletla ne moremo vedeti, zato pa bomo morali počakati na rojstvo otroka in bomo videli, kako se bodo stvari razpletle.

Komentarji so zaprti