Staroindijanski horoskop -2. del

Že veste, katera žival vam je staroindijanski horoskop zodijaka dodelil?

Članek, ki je pred vami, je nadaljevanje 1.dela članka z enako tematiko, če pa ste le-tega slučajno spregledali, si ga lahko ogledate TUKAJ.

NAZodiacSalmon

Losos: 22.Julij – 21. Avgust

Osebnost Lososa je električna, fokusirana in zelo kreativna. Njegova/njena energija je zelo otipljiva. Je naravni motivator in njegova samozavest in entuziazem sta hitro nalezljiva. Hitro potegne za sabo več ljudi, pa tudi, če njegove ideje prvi hip delujejo še tako neuresničljivo. Je zelo radodaren, inteligenten in intuitiven, zato ni čudno, da je obkrožen z veliko prijatelji. Ta staroindijanski ameriški simbol predstavlja veliko fokusiranost do uresničitve svojih ciljev, pri tem pa nima težav najti pomočnikov, ki bi mu pri tem pomagali.V varnem okolju je Losos stabilen, miren, občutljiv in velikodušen. V negativni okolici pa postane egoističen, vulgaren in netoleranten do drugih.

NAZodiacBear

Medved : 22. Avgust – 21. September

Pragmatičen Medved je vedno na razpolago, ko je potrebna »stabilna« roka. S svojo praktičnostjo in vodljivostjo je odličen poslovni partner. Dostikrat je kot glas razuma Medved odlična harmonija za Sove. Medved ima tudi ogromno srce in je zelo velikodušen. Večina jih tudi ne ve, da je Medved zelo skromen in tudi malo plašen. V ljubečem okolju ta staroindijanski ameriški simbol kaže in daje od sebe vso svojo ljubezen in radodarnost. Ima tudi ogromno sposobnost tolerance in potrpežljivosti, zaradi česar je lahko odličen mentor in učitelj. V negativnem okolju pa lahko postane skeptičen, len, samotarski in omejen.

NAZodiacCrow

Krokar : 22. September – 22. Oktober

Zelo entuziastičen in naravni podjetnik, je Krokar/ Vrana pravi šarmer. Gre za naravni šarm, za katerega se ji/mu ni treba niti malo potruditi, je lahkotno del njene/njegove narave. Vsi prepoznajo Vranino svežo energijo in vse zanimajo njene ideje in energija. To pa zato, ker je Vrana obenem oboje tako idealistična, kot tudi diplomatska, pa še zelo iznajdljiva. V ljubečem okolju za ta staroindijanski ameriški simbol velja, da gre lahkotno skozi življenje, je romantične narave in nežnih besed. V odnosih, tako osebnih kot poslovnih  je lahko zelo potrpežljiva in intuitivna. V negativnem okolju pa postane zahtevna, neskladna, maščevalna.

NAZodiaSnake

Kača : 23. Oktober – 22. November

Veliko šamanov je rojenih v tem staroindijanskem ameriškem živalskem simbolu. Kača je naravna v vseh pomenih duha. Lahkotno je usklajena z eteričnimi nivoji, zato je Kača čudovit duhovni vodja. Spoštovana je tudi zaradi njenih/njegovih zdravilskih sposobnosti in lahko blesti v medicinskih poklicih. Njena obsedenost z malenkostmi, jo lahko pripelje do tega, da jo ostali vidijo kot skrivnostno, včasih celo strašljivo. Res je Kača je lahko zelo skrivnostna in poseduje tudi temačne energije, je pa tudi zelo občutljiva in skrbna. V ljubečem okolju je Kača strastna, navdihujoča, s smislom za humor in rada priskoči na pomoč. V negativnem okolju pa lahko postane zelo nasilna, obupna in je nagnjena k neverjetnim menjavam razpoloženja.

NAZodiacOwl

Sova : 23. November – 21. December

Sova je po naravi spremenljiva kot veter, a hkrati zelo topla, naravna, ki gre lahkotno skozi življenje, tako je Sova prijateljica sveta. Želi biti vključena v življenje v vseh ozirih in ga živeti s polno paro in odprtim srcem in življenje  sprejema kot večno avanturo. To ji je lahko tudi v škodo, saj je Sova lahko tudi nepremišljena in malomarna. Sove so tudi odlični umetniki in učitelji. V ljubečem podpirajočem okolju je Sova občutljiva, entuziastična in pozoren poslušalec. V negativnem okolju pa lahko postane zagrenjena, nezmerna, nepopustljiva in bojevita.

NAZodiacGoose

Gos : 22. December – 19. Januar

Če želite, da je nekaj narejeno, dajte to nalogo Gosi. Gos je zelo vztrajna in ambiciozna, vse cilje, ki si jih zada ponavadi tudi doseže. Gosi je enostavno namenjeno uspeti, ne glede na vse prepreke, ne zaradi odobravanja ali dokazovanja drugim, ampak enostavno je to nekaj, kar je skrito znotraj tega staroindijanskega ameriškega simbola, gre kot za soočanje z lastno notranjostjo za dosego želenega cilja. Usmerjenost je parola za Gosino dominantno osebnost, kar je odlična prednost v poslovnem svetu in tekmovalnih športih. Ko je obkrožena z ljubečo družino, prijatelji, Gos blesti v vseh stvareh, ki jih poizkusi. V ljubečem okolju je Gos zelo strastna, ima smisel za humor, je senzibilna. V negativnem okolju pa se spremeni v obsesivno obnašanje ali celo odvisno vedenje, kar je neizogibno lahko njen/njegov propad.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*