Modni lasni podaljški

Vsaka ženska si želi izgledati sveža, urejena in moderna. Žal pa je tempo življenja postal tako hiter, da včasih zmanjka časa za ustvarjanje popolnega videza. Velikokrat pozabimo nameniti dovolj pozornosti in nege svojim lasem, ki pa so pomemben faktor pri sestavljanju celotnega videza. Podaljševanje las je zato postalo zelo priljubljeno med predstavnicami nežnejšega spola.

 

lasni_podaljski

S klikom na sliko poglejte primere frizur z lasnimi podaljški.

Vendar pa moramo biti previdni, ko se odločimo za ta korak, saj niso vsi lasni podaljški enako udobni in kvalitetni. Na trgu je ogromno ponudbe ki nudi najrazličnejše dolžine, barve in oblike pričesk. Podaljševanje las je super ideja, ko si zaželimo spremembe videza, je pa tudi priročno za tiste osebe, ki jim narava ni podarila bujnih, gostih, svetlečih in zdravih las. Naše notranje počutje se odraža v zunanjem videzu in obratno. Vsak od nas si včasih zaželi kašne velike spremembe v življenju. Če ima nekdo od nekdaj kratke lase, a niso dovolj močni, da bi lahko pustili dolge, so lasni podaljški rešitev na dlani. Lahko se še malo poigramo z barvo in stilom in tako dobimo popolnoma drugačen videz. Lahko jih potem tudi likamo, kodramo ali spnemo v različne frizure. V vsakem primeru boste v središču pozornosti.

Lasni podaljški

Podaljševanje las sedaj nudi veliko frizerskih salonov, cene pa se razlikujejo glede na naše želje in od tega kakšne kakovosti so lasni podaljški. Odločamo se lahko med naravnimi ter umetnimi in kasneje določimo barvo ter debelino las. Če želimo imeti podaljške dalj časa, je bolje izbirati med kvalitetnejšimi. Naravni lasni podaljški so mehki, medtem ko so umetni zgrajeni iz sintetike in tako debelejši in trši. Težava lahko nastane pri umetnih podaljških že pri osnovni negi las in lasišča, saj se zapletejo med sabo v vozle in jih težko razčešemo. Umetne lasne podaljške tako umivamo le enkrat na mesec. Naravne, kvalitetne lasne podaljške umivamo enkrat na teden, vendar ne uporabimo veliko kozmetike, da ne izgubijo leska ali se zavozlajo. Za njih je potrebno odšteti več denarja, vendar jih za razliko od umetnih lahko oblikujete po želji. Umetni lasni podaljški namreč niso primerni za kodranje ali likanje, saj se ob stiku z vročino lahko stopijo. Ko izberemo iz kakšnega materiala bodo podaljški, izberemo potem gostoto. Obstajajo namreč redki, srednje gosti in gosti seti las. Ti so potem prilagojeni glede na širino glave.

Podaljševanje las

Lasne podaljške lahko nosimo pet do šest mesecev. Če jih pravilno negujemo, je možno lase podaljšati tudi večkrat. Lasni podaljški imajo ogromno prednosti, je pa tudi nekaj dela z njimi in preden se odločimo za podaljševanje las, je potrebno zbrati ogromno informacij. S podaljški ni priporočljivo iti v vodo, saj lahko zdrsnejo dol. Prav tako odsvetujejo spanje z njimi, če imate podaljške pritrjene na obroček. Svetuje se redno česanje in nega po navodilih frizerja ali stilista. Ko si boste v frizerskem salonu nameščali lasne podaljške, vprašajte vse, kar vas zanima, da bo nošenje čim bolj udobno in da bodo lasje zdržali čim dlje. Ob upoštevanju navodil in nasvetov proizvajalca podaljškov bi morali biti zadovoljni z njimi in tako se investicija povrne z lepim videzom dlje časa. Lasni podaljški pa nam morajo biti predvsem všeč in da jih nosimo samozavestno.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*