50 brezplačnih štartnin za Ljubljanski maraton

Vsako leto konec meseca oktobra poteka ena izmed bolj znanih tekaških prireditev pri nas – Wolkswagnov Ljubljanski maraton. Letos bo potekal že 22. leto zapored. Tega tekaškega podviga se ne udeležujejo samo profesionalni tekači iz Slovenije in sveta, temveč je v zadnjih letih opaziti porast ljubiteljskih tekačev, kateri si želijo rekreacije, moštvenega duha v sklopu teka v skupinah ter enostavnega športnega druženja. Prvi dan teka, 28.10. je namenjen predvsem osnovnošolskemu teku, promocijskemu teku Lumpi, kjer tečejo najmlajši otroci ter rekreativnemu teku. Drugi dan tekaške prireditve pa je namenjen predvsem teku na 10 kilometrov, pol maratonu ter maratonu.  

ljubljanski maraton brezplačne startnine withcar tek

Podjetje Withcar s svojo ekipo že četrto leto zapored sodeluje na izredno znani in popularni tekaški prireditvi Volkswagnov Ljubljanski maraton. S ponosom lahko trdijo, da je z njimi v preteklih letih teklo že preko 100 rekreativnih tekačev in tekačic.

Samo podjetje Withcar deluje po principu, da je venomer treba skrbeti za splošno dobro počutje in zdravje svojih delavcev in tako jih motivira in spodbuja k redni rekreaciji.

Vsi se dobro zavedamo, da je splošno dobro počutje ter zdravje posameznika povezano z zdravim načinom prehranjevanja ter redno rekreacijo, kar nedvomno tudi poveča našo storilnost na delovnem mestu. Tako veliko raje prihajamo na delovno mesto, saj se zavedamo da smo za svoje zdravje sami veliko postorili.

Poglejte nekaj utrinkov kako zelo smo uživali na tekaški prireditvi Ljubljanskega maratona leta 2016: 

Avtomobilsko trgovinsko podjetje Withcar svoje poslanstvo in vizijo želi širiti tudi naprej in tako se redno udeležujejo Ljubljanske tekaške prireditve Ljubljanski maraton. Na dotični prireditvi sodelujejo na več načinov in sicer v prvi vrsti se udeležijo samega tekaškega podviga na 10, 21 in 42 kilometrov. V drugi vrsti pa svojo navdušenost nad tekom delijo tudi s potencialnimi kandidati, kateri bi si želeli na teku sodelovati.

Brez skrbi tudi, če se še niste kaj veliko pripravljali na takšen tekaški podvig. Ljubljanski maraton bo namreč potekal 28. in 29. oktobra, kar pomeni, da imate še veliko časa da postopoma začnete s pripravami ter rekreativnim tekom. V sklopu priprav na ljubljanski maraton so tudi organizirane tekaške delavnice ter predavanja na samo temo teka, pravilne tehnike teka, primerne tekaške obutve ter prave tekaške prehrane in hidracije tekom treniranja za ljubljanski pol maraton ali maraton.

Podjetje Withcar tako na svoji spletni strani podarja kar 50 brezplačnih štartnin za tek na 22. Ljubljanskem maratonu. Sami si lahko izberete v kateri kategoriji bi želeli teči. Izbirate lahko med tekom na 10 kilometrov, 21 kilometrov in 42 kilometrov.

ljubljanski maraton brezplačne startnine withcar ulice

Prav vsak izžrebanec bo poleg brezplačne štartnine prejel tudi promocijsko tekaško majico Withcar.si/Gledring, darilni paket withcar.si ter uradni darilni paket Ljubljanskega maratona. V kolikor ste že stari znanec sodelovanja na Ljubljanskih maratonih in imate svoj čip, lahko kodo le tega vnesete v obrazec na spletni strani podjetja Withcar. V kolikor pa čipa še nimate, ga prejmete v sklopu darilnega paketa za Ljubljanski maraton.

Za sodelovanje v nagradni igri se lahko prijavite preko spletne strani www.withcar.si/brezplacno-na-22-ljubljanski-maraton,  kjer izpolnite obrazec ter izberete na kateri progi oziroma dolžini bi želeli sodelovati. V nagradni igri lahko sodelujete vse do 21.07., ko bo izvedeno žrebanje ter bodo znani vsi srečni prejemniki 50 štartnin za Ljubljanski maraton.

Na dan teka, 28. in 29.10., se bodo pred samim dogodkom vsi izžrebani tekači in tekačice zbrali na štartnem mestu, kjer bo uradni fotograf naredil nekaj nepozabnih foto utrinkov. Da pa ne boste tekli brez podpore ter glasne vzpodbude, bo podjetje Withcar poskrbelo tudi za navijače, kateri vas bodo vzpodbujali tekom vašega tekaškega podviga, saj bo ob tekaški progi igral tudi pihalni orkester.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*