Mayevske prerokbe leto 2014 in naprej – 3.del

Preživeli smo prvo koledarsko leto v Novi Dobi, saj smo 21.12.2013 po novem štetju vstopili že v 2. leto Nove Dobe ali tudi novega “časa”. Časa v narekovaju zato, saj se je z 21.12.2012 končala stara oblika štetja ali bolje rečeno zaznavanja časa, ko linearni čas vedno bolj izgublja svoj prejšnji pomen. Čas lahko sicer še vedno merimo z ”merilci časa”, ampak pomen ”časa” se je spremenil za vedno.

 

mayevske_prerokbe_ura

Mayevske prerokbe 2014

Ste se kdaj vprašali, zakaj imamo že nekaj časa občutek, da dan ni več dolg 24ur, ampak morda precej manj?  Zakaj se konstantno potencira stanje, ko nikakor ne uspemo več opraviti naših dnevnih obveznosti?  Se spominjate časa, ko ste bili še v šoli in so bile počitnice neskončno dolge, sedaj pa ne samo poletje, ampak tudi leto, kot da izgine. Vstopimo v novo leto, pa je tu že pomlad in naenkrat spet zima, eno leto je lahko kot ena sekunda in tudi obratno.

Čas se je pospeševal skupaj z dvigovanjem majevskih ciklov po piramidi in namen tega pospeševanja časa je vstop v brezčasje. Narava in vso vesolje okrog nas deluje v ciklih in le človek je izstopil iz naravnega potovanja skozi cikle in si umetno postavil “čas”, kot njegovo obliko ”merjenja” ciklov. Ali celo zamejevanja, kar je le človeška potreba po kontroli in umetnem nadzoru. Ta nadzor  zdaj odstranjujejo  energije, ki so se sprožile po 21.12.2012. Torej, če še vedno delujemo po umetnih omejitvah, ki jih je postavil človek, neusklajene z ritmi Vesolja, potem življenje in ”čas” bežita mimo nas, mi pa ga iz trenutka v trenutek poskušamo dohitevati, a kljub vsemu trudu in naporom ostajamo vedno en korak zadaj. Če uspemo uspešno vstopiti v Okno konca Časa, ki je dejansko tudi prostor znotraj nas, kot realnost bivanja, ki se je pojavila v tem zanimivem času, potem živimo direktno iz izkušnje Nove Dobe v skladu s samim seboj in v soujemanju s cikli narave in z vsemi  so-bitji na planetu skupaj z ritmom Vesolja.

Vstop v Okno konca Časa pomeni tudi naravnavo samega sebe na nov energetski vir. Ta vir je dejansko nov energetski potiska Vesolja samega. Vsakih 26.000 namreč iz črne luknje v središču Mlečne Ceste pride pulz, ki spremeni vse v naši galaksiji, in temu pulzu smo se izpostavili z našim prehodom čez os Mlečne Ceste, ob tako imenovani galaktični poravnavi, ki se je zgodila 21.12.2012. Takrat se je naše osončje prečkalo os Mlečne Ceste in ta energetski val, ki je vstopil, je začel spreminjati (najprej) strukturo Sonca. Sonce se  spreminja, evolvira in sveti drugačen spekter kot poprej in posledično je tudi ogromno solarnih neviht, ki direktno vplivajo na planete in v svoji elektromagnetni soodvisnosti s Soncem doživljajo spremembo. Spremeba magnetnega polja planeta pa spreminja strukturo materije in seveda spreminja DNK vseh živih bitij na planetu.

images

Vsekakor je ta trenutek, ki smo si ga izbrali za življenje in v katerem živimo sedaj izredno zanimiv. Kar naenkrat se začenjamo zavedati, da je življenje, ki se nam je še v bližnji preteklosti zdelo tako resnično in smiselno, da se je ta smisel naenkrat morda razblinil in da je vse življenje do zdaj bilo le sanje. In v trenutku tega zavedanja se lahko odprejo vse neslutene možnosti in zmožnosti potencialov, ki čakajo v nas. Zaveš se svoje moči kreacije in možnosti izbire v vsakem danem trenutku, vseh možnih situacijah in prostem odločanju o vsej svoji poti naprej. Vsaka naša izbira namreč kreira realnost pred nami. V zadnjem nivoju Majevske piramide smo vstopili ob bok božanskim bitjem Vesolja in postali sokreatorji Vesolja in naše realnosti. Noben drug ni za to bolj odgovoren kot mi sami, zatorej se zavedajmo, da naše misli, naša prepričanja, naš način čustvovanja in odzivanja kreira našo novo realnost, če se tega zavedamo ali ne. Smo namreč mogočni kreatorji in kreiramo vse kar doživljamo, vse vidno pred sabo, seveda skupaj z VSO našo nezavedno vsebino, ki tudi še nosimo v sebi.  Čas je da spoznamo naše vsebine, saj si bomo tako lažje ustvarjali svet in realnost, ki jo želimo. Vsebine, ki so prisotne, vsi neljubi programi, ki so nam bili vsiljeni in se jih niti ne zavedamo, nam namreč tudi kreirajo našo realnost, zato pa vedno dobimo hkrati cel kup stvari na našo pot, ki si jih niti približno ne želimo. Zavestno delovanje je namreč največja oblika kreatorstva, ki se nam ponuja in ta želi da jo zajezdimo.

images 1

Vse bolj v ospredje torej prihaja spoznanje, da je naš zunanji svet pravzaprav refleksija notranjega in vse kar ta trenutek gledamo pred našimi očmi obstaja namreč znotraj nas. Vse kar obstaja, je le energija in vibracija. Ko mejniki časa izginjajo, tako hkrati izginjajo tudi razejitve med dimenzijami, ki so bili v prejšnjih majevskih ciklih strogo ločene. To lahko opazite tudi po hitrosti manifestacij vaših želja oziroma, kako hitro se neka pobuda, želja ali vsebina, ki jo izražate, nato fizično uresniči, prikliče ali realizira v 3D življenje. Bolj se prepustimo Oknu konca Časa, da nas potegne vase, bolj instantno se vse dogaja. Časovna zakasnitev med miselno/čustvenimi vsebinami in trenutnim izkušanjem pojavnega sveta v višjih sferah ne obstaja, pravkar pa te sfere počasi postajajo tudi naša realnost tukaj na Zemlji. Zatorej zavedajte se sebe, opazujte kaj kreirate, če s kreacijo niste zadovoljni spremenite to kaj oddajate in svet okrog vas se bo spremenil.  Ste namreč mogočni Kreatorji v prebujanju. Prebujanju svojih polnih potencialov moči; ali kot je rekel Jezus že takrat: ”Vse, kar sem jaz počel in še več, boste lahko počeli tudi vi!”  Dozorelo je.

Tukaj pa si lahko preberete tudi 1. in 2.del člankov, če ste jih slučajno spregledali:

En komentar

  1. Okno konca Časa, sliši se fenomenalno, človek bi se kar vrgel skozenj 🙂 Odličen članek,za večkratno branje toliko informacij je na kupu. Se veselim morebitnega nadaljevanja.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*